Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
haarp znowu atakuje
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

dzisiaj szłam do przedszkola odprowadzić siostrę i co chwile się potykałam, to kolejny dowód że haarp istnieje, zawsze wiedziałam że oni zamontowali mi to œwiństwo, wierzcie lub nie, ale taka prawda. Jak wracałam z przedszkola przychodziły mi do głowy jakieœ głupie myœli np "podnieœ lewš nogę" haarp się bawi :(. Uwierzcie mi, to œwiństwo niszczy mi życie!!!!!!!!

To, że się potknęłaœ to o niczym nieœwiadczy. Powiem Ci jak było. Szłaœ z siostrš, potknęłaœ się 1 (przypadek), 2 (przpadek, ale pojawiła się myœl to pewnie haarp) i tak się zaczęło, podœwiadomoœć wybrała program potykania się z powodu niby haarpa, ubzdurała sobie że tak niby ma być. A prawdš jest, że podœwiadomoœć właœnie tak działa. Jak sobie coœ ubzdura to ona nie wie czy to prawda czy nie, więc powtarza to zachowanie jako niby wywołane czymœ zewnętrznym Wiem, że to troche zagmatwane, ale ja tš zasade nazywam zasadš 11:11 :), a mianowicie że zdarza się, że zobaczymy przypadkiem na budziku, zegarku 11:11, 2:02 i się nam coœ bzdura że to jakieœ działanie magiczne czy coœ w tym rodzaju. Jaki jest efekt tego, ano taki że przez kilka dni zaczynamy zauważać na zegarku godziny tego typu. Nie jest to nic niezwykłego, tyle że podœwiadomoœć akurat widzi więcej niż œwiadomoœć i zwraca przez pewien czas naszš uwagę na zegarek , akurat w takiej godzine, przykład: Siedzisz przy kompie i nagle wzrok wędruje na zegar systemowy. Magia? Haarp? Kto Cie do tego zmusił, aby akurat spojrzeć w tej nic nie znaczšcej godzinie na zegar? Nie! Ty sam się zmusiłeœ, wprowadziłeœ taki podœwiadomy program, że to niby coœ niezwykłego, a podœwiadomoœć jak dobry komputer wykonuje, nawet najgłupsze rzeczy. I teraz Gosiu, wielu się potknęło ludzi kiedy to pisałem. To nie musi być koniecznie haarp. Tak samo natłok głupich myœli nie musi powodować haarp.W umyœle cały czas pojawia się wiele myœli, zgodnych z podœwiadomym programem. Czy, gdybyœ nigdy nie słyszała o haarpie to na co zwalałabyœ winę? Albo inaczej. Czy gdybyœ nigdy nie słyszała o haarpie i kontroli umysłu czy coœ wogóle by się działo? Powiem tak wprowadzajšc te destruktywne programy do podœwiadomoœci sama oczekujesz, że haarp za chwile coœ zrobi, prowokujesz małš psychoze. Podœwiadomy umysł przecież nie wie co jest prawdš, a co nie. Bierze to co mu podajemu. Pozdrawiam :)

No i tak się rozpisałem, a to znowu fałszywa gosia :)

Mimo, że temat założony przez fałszywš Gosie, to tak mniejwiecej to działa i mam nadzieje że się to komuœ przyda i pomyœli logiczniej zamiast zwalać wine na kontrole z zewnštrz, co nie znaczy że takich oddziaływań nie ma. Skoro kolejny temat o kontroli umysłu to napisze mniejwięcej czego powinniœmy unikać. Telewizja, telewizja służy jak masowej propagandzie. Poprzez telewizje stosuje się proste techniki hipnotyczne. Pisze o Ameryce, bo jak w innych krajach jest to nie wiem. Dodawanie œrodków uzależniajšcych do żywnoœci. Powodowanie zamachów, katastrów w celu podporzšdkownia sobie ludnoœć wprowadzenie lepszej kontroli, ograniczenia wolnoœci (sławny 9/11) Czyli główne metody kontroli to hipnoza, sugestia, zastraszanie. No i cóż, tak prawdę mówišc przydałaby się lepsza kontrola forum, bo nie ma jej nigdy tam gdzie trzeba :).

haarp zamontowal krawezniki

Simonus fałszywa czy nie ale napisales dokldanie to co wiedzialam a nie umialam wyrazic słowami.....œwieta prawda......mozliwe ze haarp istnieje -nie wykluczam ale watpie czy skupial by sie u ludzi na takich szczegołach......

HAARP skupia sie na roznych szczegolach dokuczajac ludziom. Kazdemu moze dokuczac w inny sposob i w kazdej chwili inaczej. Jednego dnia ktos moze stracic rownowage przez HAARP, a za tydzien ta sama osoba moze poczuc bol w nerce. Kazdego wieczora moze sie drapac w roznych miejscach idac spac. Ciagla zmiana pozycji przy drapaniu sie powoduje wybijanie sie ze snu. Przyklady mozna mnozyc. Wahlarz mozliwosci HAARP-a jest ogromny !!!! Dlatego wlasnie, jak cokolwiek sie dzieje, to nalezy najpierw pomyslec o HAARP-ie, a pozniej obserwowac swoje dolegliwosci i mierzyc temperature. HAARP dziala bez temperatury. Najczesciej dolegliwosci HAARP-a sa wirusowe. Tak okreslaja to lekarze.

i chciałam także zdemontować pogłoski jakobym była fałszywa, zawsze mówie to co myœle, nie jestem fałszywa, jestem szczera, a haarp dzisiaj zgasił mi monitor a potem kazał mi zamrugać rzęsami :( i co nadal powiecie fałsz?

A co to wogóle jest haarp????

haarp to taki chujowy karp który nawet na wiligie się nie nadaje :-P

Oj Gosiu nie przesadzasz? Gdyby nagle 100 zaczęło się skarżyć na ból, głowy, a Ty byłabyœ jednš z tej setki, jakšbyœ podała przyczynę tego bólu?

Simonus, moglabym rowniez podac HAARP-a jako sprawce bolu glowy u stu osob. HAARP juz dosyc dawno jest w stanie oddzialowywac na setki osob jednoczesnie. Takie proby robiono juz w Iraku w 1991 roku. Teraz tez sie robi rozne proby w Iraku i nie tylko. Czytalam, ze stosowanie HAARP-a na duzej ilosci osob jest potrzebne na przyklad do tego, zeby oddzialowywac na kibicow na stadionach i na wojska nieprzyjaciela. Byl taki wspanialy artykul pt. "Symfonia smierci". Artykul dotyczyl zeznania swiadka, na ktorego oczach rozplynelo sie i wyparowalo 500- 600 ludzi w Iraku w 2003 roku. Dla mnie jest wiadome, ze takie eksperymenty mozna robic w bardzo specyficznych warunkach, zeby wiadomosci o nich nie dostaly sie do szerszego ogolu. Dlatego ten eksperyment w Iraku widzial tylko jeden czlowiek. Napisal o tym artykul, ktory zostal oczywiscie usuniety, bo ludzie zaczeli sie tym interesowac. W ogole, w ostatnich trzech miesiacach zniknela cala masa wspanialych artykulow na temat broni HAARP.

"Dlatego wlasnie, jak cokolwiek sie dzieje, to nalezy najpierw pomyslec o HAARP-ie" Bez komentarza. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A jak sie przed nim bronic?

Nigdzie nic nie znalazlam na temat obrony przed falami HAARP-a.

Obrona przed HAARP'em jest doœć prosta. Należy zaekranować swoje mieszkanie i nosić na głowie siatkę ze srebrnego drutu, doœć drobne oczka, uziemionš. W innym wštku opisuję metodę zabezpieczenia drzwi przed HAARP'em. Metoda jest prosta, skuteczna i stosuje urzšdzenia wyłšcznie mechaniczne. Polega to na tym, że na wprost drzwi umieszcza się broń palnš, np. pistolet, a spust pistoletu łšczymy sznurkiem z drzwiami poprzez bloczek. Otwarcie drzwi musi spowodować uruchomienie mechanizmu spustowego. Niebezpieczne to może być dla kogoœ, kto dostał od nas klucze i nagle, np. w nocy wpadł na pomysł, aby z nich skorzystać. Cóż, nie ma nic doskonałego na tym œwiecie. Pozdrawiam cię Goska w nowym roku.

Ufita podaj mi prosze link do tych Twoich rewelacji.

:) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Hahaha link a to dobre :)

Droga Gosiu ! To był pewnego rodzaju żart :-) (za co przepraszam). Wiadomo, że HAARP posługuje się różnego rodzaju falami elektromagnetycznymi, więc recepty odnoœnie ekranowania znane sš od bardzo dawna. Wystarczy porozmawiać z dobrym krótkofalowcem, a z pewnoœciš coœ doradzi. Można też znaleŸć np. opisy budowy i ekranowania pomieszczeń dla urzšdzeń medycznych, w których montowana jest aparatura do badań metodš rezonansu jšdrowego. Ten pomysł ze srebrnš siatkš zaczerpnšłem ze starego filmu s-f, gdzie kosmici posługiwali się falami do sterowania ludzkimi mózgami. Bohater filmu miał na głowie coœ w rodzaju czapeczki ze srebrnej blachy. Zrobiłem test, polegajšcy na włożeniu telefonu komórkowego do kuchenki mikrofalowej. Przez szybę widać, jak sygnał telefonu zanika praktycznie do zera. Uwaga ! Nie włšczać pod żadnym pozorem kuchenki, bo usmaży nam telefon. Z tego eksperymentu widać, że ekranowanie sygnału jest bardzo skuteczne. Można też poszukać przez google hasła "komora Faradaya" Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.