| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| chcę się zabić | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67 |
|
pisz na meila jeli chcesz mnie powstrzymać...
tokoszmarjest!
|
|
|
Nie chce Cie powstrzymać id się zabij i nie pisz nam tu, bo i tak nie jest nam Cie żal.
Żegnaj.
|
|
|
to macie przejebane, jestem hackerkš shacze wam kompa, buahahaha każdemu władowałam wirusa do kompa kto odpowiedział na ten meil, macie dziure w usłudze LSASS jak nie wierzycie dajcie ctrl+alt+del i zobaczcie macie program lsass.exe uruchomiony zaraz wam zniszcze kompy frajery!!!!
|
|
|
No proszę , panna za pan brat z mrokami.....co siejesz to zbierzesz !!
|
|
|
Prosze prosze jak szybko moze sie depresja w agresję zamienić:)
a propos:...jakbys czasem niszczyla to zacznij od mojego ..jemu juz nic nie zaszkodzi bardziej..a nusz mi go wykreujesz na lepszego?hihi - wszak czasem szkoda sie zamienia w pożytek:)
Oby i Tobie sie poprawil nastroj.pa
|
|
|
eeeeeeee
moze to zabrzmi nie tak jak powinno, ale wlasnie ta odpowiedz cisnie mi sie na mysl:
eeeeeeeeee, tam ten temat juz tu byl kilka razy.
Dlaczego ludzie nie przeszukuja tematow tylko po prostu DUP! dodaja nowe ?
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ehh zjebów coraz więcej. Który to już debil się podaje za hakera?
Haker-co-nie-potrafi-normalnie-pisac.
[%sig%]
|
|
|
We się już zabij, i przestań bredzić. Żal mi was wszystkich niedojebów. Mylicie że jak zaszpanujecie przed ludmi, to wszyscy będš was uwielbiac. ŻAŁOSNE!
[%sig%]
|
|
|
Majka21 to ewidentnie migło.
Ten sam jęzor i styl (raczej brak stylu).
Najlepiej nie odpisywać, z czasem się dzieciakowi znudzi.
|
|
|
Ufita masz rację, jest tylko jedno ale mojemu kolesiowi prokuratrowi taki osioł wysłał wirusa a wiadomo nieda się w sieci adresu zgubic tylko pozornie zamskować czy przekierować.
Generalnie adres nadawcy wiadomoci jest do ustalenia.
Więc wyobra sobie jakie były jaja jak starzy pseudo hakera w płaczu płacili za odzyskiwanie danych z komputera łšcznie 160 Giga Bajtów a firma i tak liczyła ulgowo i po wielkiej znajomoci, wyszło razem 5000 PLN no i prokuratorzyna nie wniósł oskarżenia.
I tak się skończyła zabawa, zresztš swego czasu jeden nieuk tez ukradł mi chasło z komputera do zalogowania się w poczcie potem zmienił forum, więc bez obaw.
Ja tylko czekam aż mi taki wyle wirusa, a potem idę zaraz do firmy po rachunek za odzyskiwanie danych i na policję, a że dane cenne bo np. piszę ksišzkę to plus ewentualnie utracone kożysci i od razu gadka nie o 5000 ale o 25000.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Hmm że to pan migło to się nie domyliłem. Ale tym samym groił lolek. Co to za haker, który tršbi wszystkim co zrobi? Albo złodziej, który przez megafon się drze że zaraz komus skubie samochód.
[%sig%]
|
|
|
troche ci sie po..alo...jakbys sie cchial zabic to bys nawet nie pisnela slowa z echesz tylko bys sie zabila.....a wiry to masz ale chyba w mozgu bo inne nie dzialaja.......a moje dane sa lewe...hmmm.....
[%sig%]
|
|
|
Majka21----przede wszystkim haker nie chwali się, że jest hakerem...
[%sig%]
|
|
|
Mi się zawsze chciało miaci chce miac z takich dzieci, na koniec się okazuje, że po wizycie w ich domach i rozmowie w 4 oczy na temat kradziezy chaseł i blokowania kont płaczš jak małe dzieci. Zwłaszca jełi konto jest podane w Banku jako zstrzeżone lub na policji.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
majka masz wirusa w kompie ;) jak nie wierzysz to wez ctrl alt i del i jest tam cos takiego jak explorer.exe ;]
lameriada do kwadratu
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |