Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ZAKLĘCIE !!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

Czy jest ktoœ na tym forum kto poważnie zajmuje się zaklęciami,zna sie na białej magii..?? Bardzo proszę o pomoc ale o takš prawdziwš,jezeli nie macie nci ciekawego do powiedzenia to lepiej nic nie piszcie... POTRZEBUJE POMOCY! :(

Ja sie znam za zakleciach, jestem w tym tzw "fachmanem". Np w tej chfili zaklnšłem ten kawałek tekstu zeby przybrał na wadze i stał sie grupszy. Jak juz mowilem jestem fachmanem nie od parady, wiec mozesz smialo sie mnie o cokolwiek pytac. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Jeœli chodzi o białš magię to tak.A o jakie zaklęcie dokładnie Ci chodzi.I czy wiesz jakie sš konsekwęcje żucania zaklęć?!

lolek ty geju, cišgle marszczysz fleta ale ci nie wychodzi

Yseti proszę podaj maila !

mmm.....lepeiej nie baw sie w to....wiem cos o tym:/ [%sig%]

To nie zabawa droga alajne,a do martyny,jest juz odpowiedni wštek na forum dotyczacy zaklęć.

no wlasnie pisze...ze lepeij sie w to nie abwic ..wiem z eto nie zabawa....nikomu nie zycze sie wpakowac w klopoty.... [%sig%]

Tak naprawde to nie jestem pewny czy sš jakieœ aż tak bardzo skuteczne zaklęcia które mogło by wpakowac w kłopoty.

nie wazne...w kazdym razie mi tonie pasi i nikomu bym nie dala kontaktu do osoby ktora mi takiej pomocy udzielila..... [%sig%]

ANGRY,potrzebije zaklecia miłosnego........ prosze podaj maila......:( naprawde potrzebuje pomocy....:(

Ja też potrzebuje,a te które do tej pory miały działac,nie przyniosły oczekiwanego efektu,i juz chyba nie przyniosa,znaczy efekt był,ale odwrotny,zamiast ten ktos sie zblizac to sie oddalał.

aliane A jak ja bym miał,to napewno takiej pomocy bym udzielił,z tego względu ze ludzie popełniaja czasami błędy,i każdy powinien dostac druga szanse na szczescie które stracił,bo wiem jak boli strata kogos ukochanego.

no widzis jakie sa efekty....widzisz...ja wlasnie dlatego nie chce nic mowic bo mnie to duzo kosztowalo i nadal cierpie..minelo 3miesiace a ja cialge sie mecze...nie on tylko ja...i jezeli jzu ktos ma zamiar dawac zaklecie to nie ja...ja nie chce miec z tym nic wspolnego......nie cche i koniec.....gdybys przezzedl przez to co ja wiedzialbys co to znaczy...gdybys widzial co dzieje sie z ludzmi to nie chcialbys.....daj sobie spokoj martyna....nie tedy droga...jezeli zwazek sie wali to zaklecie nie uratuje niczego....to potrwa njwyzej miesiac dluzje a potem bedzie to samo albo gorzej....znikaj stad..... [%sig%]

To nie jestes sama co do tego cierpienia,napewno coœ działało,to wiem napewno,ale wiem tez ze ktos mi bardzo w tym przeszkadzał dlatego to nie miało okreslonego skutku.A nikt nie chce mi dać zaklecia które by napewno zadziałało,bo takie sš,poczułem to kiedyœ na sobie,nie miłosne ale inne i WIEM ze takie sa,ale ludzie którzy je maja bronia tego jak najwiekszej tajemnicy.

wiem z e tego bronia.....ten kto mi je dal chcial mi bardzo pomoc bo bylam w strasznej sytuacji..na poczatku myslalm z eto bezinteresowan pomoc....nie palcilam z ato....to byl przyajciel i poprostu mi dal zaklecie...ale potme sie okazalo ze nagrada mialam byc ja:/ i sie przerysowal....po prostu zamknal mnie jeden tyran a drugi udal ze chce pomoc:/ i dlatego tez nie che zadnych zaklec i wogole nie che miec kontaktu z ludzmi sie tym zajmujacymi bo to oc widzialam i co robia niektorzy jest okropne.... przez tego pierwszego tyrana o malo nie zapomnilam kim jestem....jak sie wyrwalam to nie wiedzial m c o sie stalo....ehhhh.....no syf i tyle:/ [%sig%]

a tak wogole to zaklecia za pieniadze to nie magia..to biznes..to jakbys kupowal uczucie,przyjazn ..a tego sie kupic nie da....o to sie walczy a nie kupuje ....w magiw wierze ..jest prawdziwa magia i jest wszedzie tylko nie kazdy rto widzi..ale ona jest....a najwikesza maiga jest druga osoba.....kazdy z nas ma w sobie magie i to dziala.....i to jest piekne....moze martyno poszukaj tej magii w sobie ale nic na sile....:) [%sig%]

potrzebuje zaklęcia miłosnego, mój chłopak jest nekrofilem, chciałbym aby mnie pokochał pukim żywa... pomocy!!!

:( moj wierzyl z jest bogiem i zaklecie nie pomoglo...teraz wierzy z ejest wampirem i to ja go nim uczynilam i jak ja bed edobra to ktos umrze....myslsiz ze to pomoze?? [%sig%]

JAKI MASZ PROBLEM
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.