| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| WESOŁYCH ŚWIĄT I HAPPY NEW YEAR ŻYCZE WSZYSTKIM EJSI CZŁOWIEKOM | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
|
No nawzajem Kolego, tobie też bardzo dużo zdrowia i powodzenia w życiu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Byłem ciekaw kto zacznie.
Wszystkiego Najlepszego Arielowi (to chyba taki anioł) i wszystkim!
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wzajemnie. Ja również życze wszystkim wesołych wišt i szczęliwego nowego roku.
|
|
|
A jak! Wszystkiego najlepszego! Bšdzcie radoni mimo całego syfu jaki panuje na tej planecie. Mylcie pozytywnie. I bšdzcie zdrowi na duchu i ciele. Oby rok 2006 przyniósł wszystkim choć troszkę radoci i szczęcia. Pozdro dla Wszystkich. Tych biednych i bogatych. Zwierzštka i rolinki też niech się dobrze majš. ;))))))))))))))
|
|
|
Ja także życzę wszystkim forumowiczom dużo szczęcia w nowym roku, radoci, pozytywnego mylenia i spełnienia jeli nie wszystkich to chociaż duzej częci Waszych marzeń :)))
Pozdrawiam Aurellu
aga
|
|
|
Dzięki i Nawzajem...
miesznych wišt by nam się przydało trochę:)
|
|
|
Tak samo diżki i nawzajem. Przyda się. Nie jestem dobry w składaniu życzeń ale niech i tak będzie:P
[%sig%]
|
|
|
W te Swieta milosci
Niech pokoj zagosci
Skladam Wam zyczenia
Oby wszystkie do spelnienia
Radosci w Rodzinie
I ciepla przy kominie
Wesolych Swiat i w Nowym Roku 2006 duzo radosci od Goski !
|
|
|
Rowniez i ja zycze wszystkim wiele ciepla i milosci w te rodzinne swieta bozegonarodzenia. Spelnienia waszych marzen. Pokoju na Ziemi jak rowniez i w naszych sercach. Oby ten Nowy Rok 2006 przyniosl wiecej nowych pozytywnych zmian dla swiata, Naszej Planety, wszystkich wzgardzonych, ciemiezonych, bezdomnych. Generalnie Pokoj i milosc nam wszystkim.
Ze slonecznej Kaliforni - Krzysiek
|
|
|
Happy New Year ,All the Best and Mary Christmas Dear Aurel Ariel Aurelian Łassasovsky.
Let you better foresight and approximate to our publicity all secret aspects of MOTHER RUSSIA's "grandeur". And its Marxist embodiement is now living still there last but not least so as all that is further going on .
Your political prognosis'ies are unfortunately too much drenched or soaked by Your profound religious Catholic
convictions as well as your unsupportable religious persecution mania's. Let You Be more impartial so as the exactitude of your proceedings and preclears to be concerned with.
best greetings my Dear,
|
|
|
hehehehe Jeaaaaaaa Mr. Robota D - E - N - T - A - K - U Youuu Too Soo Macz :)))
No no Aj Speak very Slow , my laungage its .. " Ja Kali stać pod wielka Choina i Życzyć Prawdziwe więta Robota Dentaku" ..
Ale wiesz Dentaku .. normalnie kiedy Cię mogę Czytać wzywalasz na mej twarzy usmiech od ucha do ucha :)) hehe Lubię Cię . Pozdrawiam Moskwę i Elite Naukowš Rosyjskich Badaczy Tajemnic :)) i Życzę ponownie Wielu Jasnych i spokojnych Myli w te oto yhm.. by nie ostatnie więta .. Bożego Narodzenia dużżżo Umiechów a w Nowym Roku odkryć które przyczyniš się do powstrzymania pewnych Danerous Impacktów :D Przyjacielu Dużo Dużo Ciepła w Te wieta Życzę Tobie i twej rodzinie oraz Spełnienia i Sukcesów w tym co robisz :))) Mam Great Szacunek dla Rosji :D .. w Sylwka wypije Sete za naszych Braci zza wschodniej Granicy :)))
więta wieta czas powoli się zawijać z forum Ejsi :) ale znajšc życie Sentymentalne nuty wypowiedzi i Logicznych opracowań wartych uwagi będš przywoływać zapewne mnie do tego miejsca jak magnes hehe :-))) No i Takie jedno Zyczenie mam :))
Chcę bymy , przynajmiej większoć spotkali się w Czasie przesilenia letniego w Czerwcu 2006 roku !!! i wrecie mogli podać sobie dłonie :))) oraz uciskać się z płciš przeciwnš . Bo Naprawdę ... Te Forum jest Wspaniałe pomimo istnienia innych tętni nieprzerwanym życiem :-) A więc .... Zapraszam na CZERWIEC 2006 !!! WYLATOWO !!!! za Poznaniem droga na Gniezno nie zapomnijcie tyko namiotów hehe :-)))
Wesołych Przyjaciele :)
Ariel
|
|
|
A ja nie życze wam nic ponad to czego życzę każdemu i zawsze.
|
|
|
|
|
|
Refleksji nad cudem, jaki się dwa tysišce lat temu w grudniowš noc w Betlejem wydarzył, a także osobistego dowiadczenia jego mocy w codziennym życiu. Życzenia radosnych wišt Bożego Narodzenia, odpoczynku w rodzinnym gronie oraz pasma sukcesów i spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzšcym Nowym Roku życzę wszystkim.
|
|
|
Zyczę Wam Moi Mili
...coby Wam sie nawet byki cieliły....
...coby Amor latal nad Wami nieustannie.....
...coby trzos z dukatami zawsze byl wypchany.....
...cobycie lekarzy znali tylko z opowiadań.....
...coby Anieli oslanialy Waszych bliskich skrzydlami....
I aby to wszystko pozwolilo Wam na hulanki i swawole wszelkie.....
i usmiechu!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |