| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Toplista | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90 |
|
Ponieważ forum trochę się rozkręciło wpadłem na pomysł zrobienia biblioteczki - składu najlepszych tekstów. Najtrafniejsze , najzabawniejsze , wywołujące skurcze mięśni twarzy - wklejajcie tutaj. Jeżeli tylko coś usłyszycie bądź znajdziecie. Musimy mieć taką bibliotekę.
|
|
|
Na wstępie powiem, że dopiero niecałą godzinę temu przeczytałam dyskusję “miłość” . Czytałam jednym tchem i nieźle się ubawiłam. Szkoda, że nie brałam w niej udziału najlepsze mnie ominęło:) O.K., zaczynamy:
Autor: Kobra (---.otvk.olawa.pl)
Data: 17-08-2003 19:48
wiesz TY sam jesteś jakiś głupi i jednakowy!!ale mnie wkurzyłeś tą wypowiedzią teraz to ja CI powiem faceci to bezmuzgie istoty ktore myślą fiutem a nie mózgiem!! mam pomysł pozbądź sie swojego klejnotu to może wtedy zrozumiesz że kobieta nie jest głupia i jednakowa!! Autor: Kobra (---.otvk.olawa.pl)
Data: 17-08-2003 19:48
Zgadzam się z tym;)
Autor: eva (---.2.13.vie.surfer.at)
Data: 21-08-2003 23:29
MIlosc to uczucie glupie zaczyna sie w sercu a konczy na d....................
Autor: Winter (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-08-2003 12:23
Natura więc nie stworzyła kobiet do celów wzniosłych, ale do jednej funcji – rozmnażania(...)Jednakże nie musi was to obrażać , panie. Waszą funkcją jest zaspokajanie potrzeb seksualnych(...)Nie można mieć jednego i drugiego - mądrości i być kobietą. Są to rzeczy wewnętrznie sprzeczne.
A tu Winter stwierdza, że nie kobieta nie może być mądra, bo to wewnętrznie sprzeczne. Ciekawe...
Data: 25-08-2003 21:35
Przecież kobieta może TYLKO TO zaoferować inteligentnemu mężczyźnie. Jesteś mu winna zapokojenie i czy to nie jest wspaniałe ? Nie dorównasz mu mądrością , on jest światłem przewodnim. TY jesteś zaspokojeniem i odstresowaniem dla niego. Takie "głupsze zwierzątko" w które on możę sobie "podmuchać". taka maskotka.
Z tego to się uśmiałam:)) „winna zaspokojenie” hihi...
Data: 25-08-2003 21:43
"...A swoje potrzeby to sobie sam zaspokajaj..."
: ) Hihi, zawsze tak robię : D: D :D :D : )
Autor: eva (---.2.13.vie.surfer.at)
Data: 25-08-2003 21:45
Spelnieni do mi tez wibrator co jest glupi jak but
Data: 25-08-2003 22:09
Aha , że cię spełni ! To wspaniale ! Wymagającą od życia istotą jesteś. No już, do łóżeczka...
Autor: Kobra (---.otvk.olawa.pl)
Data: 26-08-2003 10:34
Idź do kastracji może wtedy zrozumiesz inne wartości niż tylko zaspakajanie mężczyzn
Data: 26-08-2003 12:02
Otóż ku zdziwieniu wszystkich oświadczam że nie jestem człowiekiem. W związku z tm nie poczuwam się do reprezentowania jakiejkolwiek postawy wbec kobiet ze stanowiska mężczyzny. Jestem bogiem dla siebie i w sobie.
No cóż...nie postujemy z człowiekiem tylko z bogiem. Tylko nam pozazdrościć:P
Data: 26-08-2003 15:30
bo nie hłubię płci przwciwnej która nie reprezentuje sobą nic poza funkcją prokreacyjną i opiekuńczą ( nad potomstwem ).
Tak , istnienie kobiet to wielki problem. Z nadzieją patrzę na rozwój genetyki , wtedy one
już nie będą potrzebne.
Bez komentarza:D
Data: 27-08-2003 11:20
Ale mnie wkurzyliście :
KoObiety - jesteście dla mnie niczym - śmieje się z was.Chwała mężczyznom - panom ziemi. Heil ! NIgdy niczego dobrego kobiety nie dały. Za to przez nie zawsze były wojny. 99% głupich mężczyzn podążało za głupimi kobietami , a nieliczni wyszli z tego kręgu.
Data: 29-08-2003 10:35
A ja kocham bogów , a jestem z nimi na odlłegłość. Możecie to jakoś wytłumaczyć ?
Autor: leftfield (---.wroclaw.sdi.tpnet.pl)
Data: 09-09-2003 21:26
" tego co mówi bliżej mu do maszyny niż człowieka wieć nazwijmy go "numeroUNO"...."
Te wszystkie posty są naprawdę śmieszne :D :D :D Ale niestety niektóre także żałosne...
Pozdrawiam:)
|
|
|
I ja napiszę swoje:
1. Boga stworzyło UFO ;D
2. Arka Noego to statek kosmiczny na którym przechowywano DNA ;D
3. Jezus to kosmita... ;)
4. Ziemia jest płaska < choć udowodniono mi że to prawda!!! i ja to pojąłem!!! Ale tylko przy odpowiednich założeniach > ;)
5. Arka Przymierza to krótkofalówka
6. Mojrzeszowi pomagało UFO
7. UFO stworzyło Ziemię
8. Planeta Nibiru jest większa od Słońca ;) :D :D ;)
9. Brat to fanatyk religijny < histeryczny śmiech > ;)
10.Aureolki nad głowami świętych to pozostałości hełmów kosmicznycjh ;) :D :D ;)
11. Nie ma kobiet geniuszy ;) < to było bardziej głupie niż śmieszne ale niemniej jednak... >
12. Gwiazda Betlejemska to UFO
13. Biblia opisuje UFo ;D :D :D
14. W apokryfach są wzmianki o UFO :) :D :D :D :)
15. Winter jest Bogiem :D :D :D < histeryczny śmiech po raz drugi >
16. Forum zielonoświątkowców wzięte za forum katolickie :D :D :D :) < to też było niezłe > :D :D :D Sam się z siebie wtedy śmiałem ;) :D
17. Adam i Ewa mięli laptopa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
18. Ludzie byli niewolnikami... :D :D :D Przez kogo stworzonymi ??? Zgadliście - przez UFO
19. Maszyny są idealne do rządzenia ludźmi
20. OBE to tak jakby orgazm :D :D :D
I na arzie 20 przykładów :D :D :D W miarę powiększnia biblioteki może coś jeszcze dopiszę :D :D :D :D
Wszytsko co napisałem kiedyś padło podczas rozmów na tm forum i jest świętą i prawdziwa prawdą. Mogę przysiąc :) Jeśli się pomyliłem proszę o poprawki :D :D :D
Winter! Świetny pomysł z tą biblioteczką :D :D :D
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko ludzie zakręceni :D :D :D I ci odkręceni też :D :D :D
|
|
|
Zaskoczę was - też się tu dopisze, choć ci, co mnie z deczka poznali, sami mogliby wypełnić te rubryczki. Ale nudzi mi się, i choć łóżko woła, to spać mi się jeszcze nie chce.
A więc lista rzeczy, które u mnie wywołują histeryczny śmiech - choć często też politowanie:
1) Bóg stworzył całe universum w 7 dni (chodzi oczywiście o pełne cykle planety, która jeszcze wtedy naturalnie NIE była stworzona :))
2) Kościół Katolicki (dalej znany jako KK) jest jedyną wykładnią bożego słowa i nawet niech sam Bóg nie waży się ingerować w święte księgi !!
3) Biblia jest prawdą objawioną i nie wolno poddawać jej zzawartości w wątpliwość.
4) Ewangelie głoszą całą prawdę i tylko prawdę, oczywiście nie ma ich więcej, jak 4, a to, że jest ich więcej jak 4 w niczym nie narusza twierdzenia poprzedniego. :))))
5) KK dał nam największych luminarzy nauki, a to że kiedyś dusił wszelkie przejawy głodu wiedzy, to prehistoria i nie warto się tym zajmować. Acha, nie mówiłem, że mnich wynalazł ogień i koło ? ;))
6) KK krzewił kulturę i cywilizację, pomagając niewiernym, którzy nie dostąpili jeszcze zaszczytu zapoznania się z tą najsłodszą z religii.
7) c jest nieprzekraczajną barierą
8) Historia jest bezwzględna i obiektywna.
9) Człowiek, który zabija gwałciciela swojej dziewczyny jest z moralnego punktu widzenia równy SS-mannom pilnującym komór gazowych.
10) Nasze zmysły są najdoskonalsze (w ogóle człowiek jest najdoskonalszą z istot !) i wszelkie teorie nie znajdujące oparcia w dowodach namacalnych są guano warte.
11) Ktokolwiek teoretyzuje, wiedząc że albo w najbliższym czasie, albo w ogóle nigdy, jego teorie nie zostaną zweryfikowane organoleptycznie, nie jest godzien oddychania tym samym powietrzem, co wielcy empirycy.
Na koniec najśmieszniejsze:
13) Demokracja jest idealnym ustrojem !!!!
|
|
|
Kolejny durny wątek, jakby mi sie spac chciało to bym nawet nie czytała:)
[%sig%]
|
|
|
Cholera, zapomniałem, mogę jeszcze dopisać ?
14) Świadectwo kilku tysięcy ludzi jest ABSOLUTNIE wiarygodne i NIE DO PODWAŻENIA.
15) Logicznie poprawne jest twierdzenie: "Tak jest i wszyscy o tym wiedzą" - to jest już prawda dowiedziona.
16) Lewitacja jest debilnym wymysłem maniaków, ale Jezus bez wątpienia chodził po jeziorze Genezaret !! I to NIE po palach !
17) Odmiennych stanów umysłu doświadczają jedynie narkomani, a wogóle to jest wierutna bzdura.
19) Duchy nie istnieją - oczywiście poza Duchem Świętym (diabli wiedzą, co to takiego, ten Duch Święty...)
20) Święci (oczywiście katoliccy) oraz relikwie MOGĄ uzdrawiać, zaś bioenergoterapeuci to szarlatani, oszuści i naciągacze.
|
|
|
Owszem, durny, ale jaki śmieszny !! Tym razem klaszczę stopami dla Wintera !
|
|
|
Dziękuję za słowa uznania - dopisujcie co jakiś czas co tylko chcecie. Wyjmuj też dokładne wypoiwedzi np. Brata. : )
|
|
|
Z CYKLU LETA Z BRATEM ROZMOWY
Domyślnie :
Leto w dyskusji o inkwizycji :
"Wyobraźcie sobie wojownika a'la Rambo, uzbrojonego po zęby we wszystko, co tylko jest mozliwe. Wtedy Inkwizycja - to jego bagnet."
A Brat na to :
"A wyobraźcie sobie takiego wojownika. Ten wojownik byłby wcieleniem głupoty. I nic więcej dodawał nie będę..."
Filozoficznie :
Brat :
"-2. Dlaczego sa magiczne znaki?"
A Leto :
"-2. Dlaczego są...? Hmm.. Jakby Ci tu powiedzieć... Dlaczegą są linie sił pola magnetycznego ? Dlaczego grawitacja działa na przedmioty posiadające masę ? Dlaczego w polu grawitacyjnym ciecz dopasowuje się do kształtu naczynia...?"
Wkrótce więcej : )
|
|
|
Z CYKLU SŁOWOTOKI BRATA
"Faktem jest że większośc wielkich odkrywców była katolikami. To że kościół ich nie wspomagał jest nieprwadą. Bo niby kto zakładał uniwerytety? Może powiesz mi że królowie i królowe? Niestety nie oni lecz kościół. Kościół kształcił elitę społeczną i naukową. Kościół budował kulturę. Kościół wspomagał rozwój nauki... Owszem nie mozna odmówić racji twierdzeniu, że również przeszkadzał. Owszem przeszkadzał. Ale mówienie że tylko pomagał albo tylko przeszkadzał jest stronniczością i to wielką a na dodatek niezgrabną..."
I...sam sobie odpowiedział :
"Więc co niby?"
|
|
|
Niestety autor tego postu zaginął:)
Autor: Mateusz Sroczyński (80.51.236.---)
Data: 09-09-2003 13:08
codziennie widze jak coś mruga jak ktos by chciał o tym pogadać zapraszam
|
|
|
To jest "CYTATOWY TERRORYZM" Z cytatow ktore Anka podala wyszlam na notoryczna manieczke seksulalna. Zwracam uwage jak latwo krecic kota ogonem.poz eva
|
|
|
Wcale nie...nawet przez myśl mi nie przeszło, że jesteś jakąś maniaczką seksualną. To co pisałaś było w pewnym sensie mądre i śmieszne:D
|
|
|
Az sie sama przerazilam ze nie posiadam filtra spolecznego.Ale ciekawe to jak latwo kogos pokonac uzywajac jego wlasnych slow TO jak w polityce:) Anka jestes jedyna kobieta na tym forum co moje pisanie za "w pewnym sesie madre"uznala poz eva
|
|
|
Och , zaczyna niesmacznie zalatywać towarzystwem wzajemnej adoracji... Troche nieufności wobec siebie , panie ; )
|
|
|
To poskutkowalo ze Leto palcem pogrozil.:)Ale tak jak ty pogladow nie zmienie!poz eva
|
|
|
Musze skoregowac moge poglady zmienic Bo jak przyslowie mowi : tylko glupiec niezmienia zdania" Ale narazie nikt tu mnie nieprzekonal .
|
|
|
He he he :D :D :D Lwerto Twoje wypowiedzi na serio są w cześći śmieszne :D :D :D Czy ktoś rtak kiedykolwiek mówił??? Ja na pewno nie :) :) Przynajmniej w niektórych puynktach, ale nie o tym rozmowa :D :D :D
Ale słowotok Brata jest bardzo trafny. Cóz więc chcesz ode mnie Winter?
A reszta to.............. "nie moja sprawa" ;) ;) ;D ;D ;D ;D
Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |