Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2006- Sny, Tarot i Przepowiednie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Opowiadajmy w tym temacie o swoich snach, wizjach. Aurelu opisuj to co mowia ci karty. Jezeli znacie ciekawe przepowienie opisujcie je tez tu. Pozdrawiam raven

....mialalam kiedys dosc dziwny sen...powtarzal sie raz w miesiacu..trwalo to rok...zawsze snilo mi sie ze uciekam przed psychopata...ze mnie sciga..miejsce nie zawsze bylo to samo ale osoba zawsze ta sama....czasami udawalo m iise uciec...ale nie zawsze..kilka razy widzialam w takim snie swoja smierc...zabijal mnie..raz pocial na kawlaki ,innym razem strzelil do mnie kilka razy....zawsze potem widzialam swoje martwe cialo..stalam jakby obok i myslalam o tym z e nie zyje..ze zabil mnie...do tej pory sie zastanwiam nad tym snem...i nie wiem co to moglo byc..raz po takim koszmarze obudzialm siew srodku nocy i bylam przerazona..ale najczesciej sie tego nie balam..traktowalam to jak sen, ktory sie skonczyl..ale zastanawiam sie co to moglo byc,co moglo oznaczac.. jzu kiedys o tym snie psialam... [%sig%]

Sniło mi się, że jem banany, pomarańcze i kiwi. Do tego doszły winograna, jabłka i truskawki. Potem goniła mnie wielka gruszka, a czereœnia rzucała we mnie pestkami. To był koszmar. Jedynie œliwka i agrest dołšczyli do mnie. Niestety poległem, Arbuz mnie zabił;( Na szczęœcie był to tylko sen...co to znaczy??? Może mam misje do spełnienia??? np założyć Koło przyjaciół konfitur??? Czy walczyć o swobodę "życia" owoców?

Haghi Najprawdopodobniej arbuz to synonim mózgu. Wyglšda , że " przesiliłeœ" szare komórki i zaczynajš fiksować . Daj sobie luz....banany to zbyt wiele treœci nie do strawienia , objawia sie to w omamach winogronowo- jabłkowo-truskawkowych. Nie każdy owoc słodko smakuje. Z tego wynika abys nie myœlał zbyt ciężko.....bo mózg pęka :)))))) mała pojemnoœć? Czereœnie to sugerujš :)))

Dora, dzieki za fspanialomysle i inteligętne wytłómaczenie. Załorzem kult wyznawcóf Dory. Nazwe go Dorotki. Wybudujemy sanktuarium itp. Naszym herbem bedzie Arbuz i banan Doruœ dzięki

Haghi czy nie Haghi :)))) Kult jednostki nie jest dobrym rozwišzaniem. Poczekaj do następnego snu :))) Arbuz może być na deser ....z wkładkš , banan koniecznie chicita !!!!!! Hmmm...słodko :)))

w dzieciństwie co roku prze 4 lata 13 luty sniło sie że znajduje sie w pobliżu mojej szkoły podstwawoej i tam ratowałem kogoœ imie agnieszka w tym snie sie pojawaiło nie wiem czemu . Potem pojawił sie statek kosmiczny bardzo chciałem z nimi polecieć lecz so mnie powstrzymało sen sie juz nie pojawił gdy oczekiiwałem na dzień w którym sie pojawiał i wtedy zamierzałem za wszelkš cenie odlecieć z nimi lecz sen sie juz nie pojawił :( do tej pory zastanawiam sie nad przesłanie tego snu. rok temu miałem kolejny en w którym podrózowałem pojazdem kosmicznym po róznych planetach lecz gdy wylšdowalismy na jedej z nich nie pamiętam jaka to była planeta kazano mi opuœcić pojazd lecz ja bardzo nie chciałem i byłem zły natych co m ikazali odejœć z pojazdu z jakšœ misjš. Pozdrawiam

ja też podzielę sie Snem . Dziœ œniło mi się że stałem na górze z której widziałem Gdańsk i Niemcy gdzieœ okolice Berlina chyba .. wystartował samolot linii lotniczych Wizzard ( tych tanich co bijš furorę ) .. i potem jak podchodzi do lšdowania , wówczas pojawił się inny Samolot na trasie tego pierwszego , ten drugi uderzył w niego kiedy dotykał prawie pasa na ziemi i doszło do wybuchu .. widziałem szczštki ciał rozerwanych przez wybuch , fotele i bagaże ktore wymieszane były z krwiš i ogniem .

A mi do 6-7 roku życia œniły się diabły...w przeróżnych postaciach...Pamietam niektóre sny do tej pory. To było straszne i do tej pory został mi strach przed ciemnoœciš i w ogóle masakra... :) [%sig%]

Sen to wspaniały doradca.Nalerzy bacznie je spisywac i starać się analizować bo mogš bardzo pomóc w życiu.

http://www.astro.com/im/amor1.gif Racja

http://www.astro.com/tmpd/achart_dixfilexLfpRH-u1134245214.74379.32215.gif

Faktem jest że nie były to Niemcy , ale jednak się spełnilo ! Przypis z dziœ .............. Katastrofa samolotu w Nigerii, 103 zabitych PAP 16:50 (aktualizacja 18:48) Stu trzech ludzi zginęło w katastrofie nigeryjskiego samolotu pasażerskiego - poinformował rzecznik władz lotnictwa cywilnego Nigerii. Siedem osób zostało rannych. Według mediów nigeryjskich samolot linii Sosoliso Airlines, lecšcy z Abudży, stolicy kraju, ze 110 osobami na pokładzie, miał "twarde lšdowanie" w Port Harcourt na południu Nigerii i stanšł w płomieniach. Pilot najprawdopodobniej nie trafił na pas do lšdowania. Wœród pasażerów było 75 uczniów jezuickiego gimnazjum w Abudży. REKLAMA Czytaj dalej W paŸdzierniku Boeing 737-200 linii Belleview Airlines rozbił się wkrótce po starcie z Lagos. Zginęło wtedy 177 osób. Przyczyny katastrofy jeszcze nie ustalono.

Kultowe Filmy w roku 2006 : APOCALYPTO - o Majach Mela Gibbsona film zrobiony z wielkim rozmachem , nastepny po pasji i ostatni ktory zamknie znane nam czasy ! The INVASION - o Epidemii , ktorej zródłem jest inna planeta z Kosmosu . Zapowiedz Epidemiii jako Inwazji Obcej Cywilizacji .

Raven20 jaki sens jest spisywania czegos co ci podswiadomosc daje podczas snu ? Zaden... To jest przypadkowe i watpie zeby to mialo jakis zwiazek z czym kolwiek procz z twoja podswiadomoscia i twoimi skrytymi marzenia jesli to mozna tak nazwac tzn chodzi mi o rzeczy ktore bys chcial zeby sie staly ect... [%sig%]

Samlis sens jest tylko szkoda że ty go nei widzisz!

Do: ...........A - sczerze ...jak dla mnie wkrecasz ...:/ ale luzz Do tego kto chce: Mi tez od kilku lat powtarzaja sie dziwne sny ... jeden to czrny szescian ...i gdzies w tym snie swiadomosc mnie...jakby on byl moim wnetrzem czy cos ..dziwne takie, np ten 2 sen - tez dziwny .... - widze twarz jakiegos mezczyzny .. - patrzy sie na mnie dziwnie przechylajac glowe , no i ma taka zawiedziona mine...wiem , ze to z mojego powodu ...nagle jego twarz sie rozjasnia...i mam swiadomosc , ze cos mi sie nagle zaczelo udawac , ze jestem na "dobrej droce" i nagle ...znowu wszystko psuje , a on dalej zawiedziony patrzy sie na mnie ... - kto ma ochote powiedziec mi o co chodzi ? Pozdrawiam

Mi się dzisiaj snił dziwny sen.Œniło mi się,że jestem na jakimœ podwórku,było ciemno.Podeszłam do ziemi,wzięłam mazak i napisałam na ziemi tak: APOKALIPSA 888. Potem szybko to zmazałam.Po przebudzeniu zapisałam cyfry: 8+8+8=24 a 4+2=6 [%sig%]

8 to liczba roku 2006 ! no comment

8 - 1 - 6 = uwolniona zostanie siła która będzie mieć wpływ na masy ludzi ! poczštek przełomu poprzez podjecie Decyzji . Szukanie lekarstw Magik na chorobe Siła dla Zakochani - ludzi ! mozna roznie patrzeć na ten układ , ale jedno jest wiadome ... Przyszłoœć będzie znana w chwili kiedy stanie się Terazniejszoœciš !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.