Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Co Wam sprawia radosc ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Mnie ostatnio najwieksza radosc sprawiaja otrzymywane listy. Bardzo sie nimi delektuje i bardzo chetnie na wszystkie odpisuje. Stwierdzam jednak, ze tylko 50% korespondentow jest w stanie zaczac jakis nowy temat i uzasadnic swoja racje. Wspaniale sa tez listy banalne lub abstrakcyjne. Ci korespondenci wykazuja bardzo wysoka inteligencje. Bardzo lubie takie listy. Wszystkie listy sprawiaja mi radosc !!!! Piszcie wiec do mnie: maryla@iinet.net.au

A ja kocham się przyglšdac w swoje lusterko i delektować się tym jaki jestem piękny i mondry

Uważaj na kosiarki bo ci życie zbrzydnie... [%sig%]

Co w terazniejszym jezyku oznaczaja "kosiarki" ???

Mi najwieksza radosc sprawia jaranie trawy;zwz na wykonywany zawod musze sie kontrolowac i to sprawia mi najwieksza przykrosc,teoretycznie tylko jestesmy wolni,to tez mnie boli pozdrawiam pa

Radosc, spotkac madrego czlowieka, ale to prawie nie mozliwe.

Życie?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Co mnie sprawia największš radoœć ? Tak wiele , że nie sposób wszystkiego wymienić :)))))))

Prawie wszystko hihi =)

Tak jakbym czytał poprzednie tematy Haghiego ;))

Autor: Koolman (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 07-12-2005 19:19 Tak jakbym czytał poprzednie tematy Haghiego ;)) jakieœ ale kuluœ?

Haghi, nie marudŸ !!!;))

Koolman nie marudzem;))

Gniecenie stolca

Autor: Trototo (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 08-12-2005 09:15 Gniecenie stolca w rękach?:)

Mi sprawia największa radoœć siedzenie przed kompem :) Wybieralem jeszcze miedzy, robienie kupy, sex z kobietami, picie drinków.

hm

OOBE

Mi najwiekszom pszyjenmosc sprawiaja stasunki plciowe z istotami pozaziemskimi. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Jakiej płci?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.