| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Co Wam sprawia radosc ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Mnie ostatnio najwieksza radosc sprawiaja otrzymywane listy. Bardzo sie nimi delektuje i bardzo chetnie na wszystkie odpisuje. Stwierdzam jednak, ze tylko 50% korespondentow jest w stanie zaczac jakis nowy temat i uzasadnic swoja racje. Wspaniale sa tez listy banalne lub abstrakcyjne. Ci korespondenci wykazuja bardzo wysoka inteligencje. Bardzo lubie takie listy.
Wszystkie listy sprawiaja mi radosc !!!! Piszcie wiec do mnie:
maryla@iinet.net.au
|
|
|
A ja kocham się przyglšdac w swoje lusterko i delektować się tym jaki jestem piękny i mondry
|
|
|
Mi najwieksza radosc sprawia jaranie trawy;zwz na wykonywany zawod musze sie kontrolowac i to sprawia mi najwieksza przykrosc,teoretycznie tylko jestesmy wolni,to tez mnie boli pozdrawiam pa
|
|
|
Radosc, spotkac madrego czlowieka, ale to prawie nie mozliwe.
|
|
|
Życie?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Co mnie sprawia największš radoć ? Tak wiele , że nie sposób wszystkiego wymienić :)))))))
|
|
|
Autor: Koolman (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 07-12-2005 19:19
Tak jakbym czytał poprzednie tematy Haghiego ;))
jakie ale kulu?
|
|
|
Autor: Trototo (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 08-12-2005 09:15
Gniecenie stolca
w rękach?:)
|
|
|
Mi sprawia największa radoć siedzenie przed kompem :)
Wybieralem jeszcze miedzy, robienie kupy, sex z kobietami, picie drinków.
|
|
|
Mi najwiekszom pszyjenmosc sprawiaja stasunki plciowe z istotami pozaziemskimi.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Jakiej płci?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |