| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Brak szacunku dla kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
Zapraszam wszystkich do dyskusji skad wynika brak szacunku dla kobiet ze strony facetów...
Ja osobiscie uważam że w wiekszosci są to faceci którzy pod tym plaszczykiem, skrywaja swoje kompleksy, sadzę ze wiekszość z nich nawet nie zdaje sobie sprawy że kobieta to nie tylko jak to powiedział jeden mi znajomy palant "zbedny dodatek do pochwy"....ci kolesie sa strasznie biedni mentalnie...
[%sig%]
|
|
|
Hmm... Left... straszliwie Cię Winter oburzył... nic dziwego mnie też. Ale już został wyklęty od czci i wiary i teraz juz zaprzesatńmy besztania Go, bo jego wina jest ewidentna i sam się do niej przyznał... < przynajmniej mam taką nadzieję >... ten temat powinien raczej brzmieć:
Hmm... Bieda mentalna jako zalążek większości tego co jest na ziemi do zmiany...
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Co to za obrzydliwi faceci , o których pisze leftfield ! Ble ! A fu ! Oni są Be , nie wolno się z nimi zadawać.
Suma sumarum : Są źli. Koniec.
P.S. Ja się do czegoś przyznałem ?
|
|
|
taką dyskusje możesz zapoczątkować na stronie dla nastolatek , bo tu sie pisze razcej o zjawiskach paranormalnych , nauce , historii itp (jesli niewierzysz to zobacz na ta niebieską ramke u góry strony)
|
|
|
Excelent , doskonale ! Chyba, że omawiasz problem szacunku dla kobiety w sposób paranormalny ; )
|
|
|
CT Szacunek dla kobiet jesty uniwersalnym tematem. I musizz się z tym zgodzić. Tym bardziej jeślio na tym forum kobiety sa obrażane. Koniec wątpliwości :)
Pozdrawiam :)
|
|
|
Nie lubię się wypowiadać, ale często czytam wasze wypowiedzi..uważam, że ten temal nie pasuje do tej strony...mnie nie interesują czyjeś kompleksy tylko różne dziwne fakty, których cywilizacja nie pojmuje.....(bez obrazy, ale ten temat jest tu nie w 5 nie w 10!!!)
POZDRAWIAM :)
|
|
|
O to chodzi Midi , a Brat niech wejdzie na strone o wedkarstwie i zacznie tam taki temat wtedy sie przkonamy czy jest uniwersalny
|
|
|
Dobrze, że są jeszcze mądrzy ludzie ( bez urazy)....
PoZDrawiam C.T :)
|
|
|
Jeśli ktokolwiek na wędkarskim forum obraziłby kobietę to za takową ujęłoby się bez narezkania większość wedkarzy. Uniwersalne i już. A jeśli nie chcesz czytać o czyichś kompleksach to nie czytaj Midi... ten temat trzeba zakończyć i wyprostować aby nie było już drugi raz takiej sytuacji. Jak sądzę dla Was jest oczywiste, że kobiet obrażać nie wolno. jednak nie dla wszytskich jest to takie pewne. Trzeba więc wyrównać poziom wiedzy wszelkimi sposobami.
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Winter, zaprzeczasz sam sobie, albo nagle zmieniłeś poglądy. Jednak nie jesteś taki inteligenty jak myślisz. Powiedziałeś:"Nie można mieć jednego i drugiego - mądrości i być kobietą. Są to rzeczy wewnętrznie sprzeczne." A z tego co wiem Midi jest kobietą
więc nie może być twoim zdaniem mądra, a jednak:"Midi , witam kolejnego mądrego uczestnika na forum". Zdecyduj się w końcu, chyba sam nie wiesz co piszesz.
|
|
|
Durny temat. To znaczy, sam w sobie może i interesujący, ale nie na to forum. Prośba o zamknięcie.
|
|
|
Racja. NIe na to forum. ALe Midi jest kobietą ? Chyba nie ...
|
|
|
ja jestem kobietą w 100%!!! -dla jasności....
POZDRAWIAM :) a kobiety nie są wcale takie głupie, bo nauka opiera się na badaniach i nowych teoriach, których więkrzość do wiodły "te głupie" kobiety!!!
|
|
|
He he...Kto tu jest głupi...Nawet nie wiesz kto jest kobietą a mężczyzną. Co z ciebie za bóg:D :D Przecież bogowie są nieomylni:))) A poza tym Leto ten durny temat jak obrażanie kobiet rozpoczął Winter. Swojej matce też powiedziałeś, że jest głupia i służy tylko w celach zapłodnienia?
|
|
|
"a kobiety nie są wcale takie głupie, bo nauka opiera się na badaniach i nowych teoriach, których więkrzość do wiodły "te głupie" kobiety!!!"
Tak tak, zgadzam się ; )...( spie@#alam z tego wątku zanim mnie zlińczują ...)
|
|
|
Uciekasz z tego wątku bo nie umiesz odpowiedzieć na pytanie tchórzu!!! I teraz robisz sobie z tego żarty, a wcześniej bez skrupułów obrażałeś kobiety. Ja cię nie linczuję, o.k. twoim zdaniem kobiety są bezmózgie itp. Ponawiam pytanie i się nie wymiguj tchórzu teraz: Swojej matce też powiedziałeś, że jest głupia i służy tylko w celach zapłodnienia?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |