Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
bóg nas zostawił
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 40

Lepiej by było gdyby nas wszystkich zgładził, to: http://fakty.interia.pl/news?inf=689926 to jest po prostu zaprzeczenie jakiegokolwiek człowieczeństwa. Jedyne co nas różni od zwierzšt to to że potrafimy wymyœlić więcej sposobów na zadawanie cierpienia. Boga nie ma, gdyby był nie mógłby do czegoœ takiego dopuœcić, bo nikt za żadne grzechy nie powinien być skazany na takš torturę.

nie gadaj? naprawdę?

Nie obwiniaj Boga !!....zawsze tak najproœciej, za całe zło œwiata winić Boga. Za dobro wielbić, za zło złożeczyć ! Odpowiedzialnoœć zrzucić na Boga , a człowiecze zło usprawiedliwiać !!!! Co złe, co dobre? człowiek nie wie????

aj.ein.ot chce żeby to co powie było poparte przez wszystkich, jego post jest dupolizstwem i pragnieniem usłyszenia "tak dobrze mówisz, zgadzamy się z tobš", bo jak się mówi o krzywdzie dzieci to odrazu wszyscy cię popierajš, przynajmiej takiej co do której nikt nie ma pewnoœci, bardziej was wzrusza głód jednak niż ich cierpienie psychiczne, które im zadajecie zmuszajšc ich do utraty dzieciństwa i marzeń na siłę wysyłajšc ich do miejsca tortur - szkoły, gdzie sš poniżane i zmuszane do nauki kłamstwa, odbieracie im wolnoœć i szczęœcie to was nie wzrusza, wy myœlicie że dziecko najedzone, przymuszone do nauki i obdarowane najlepszymi ciuchami, od rana do wieczora chodzšce na zorganizowane zajęcia (najlepiej dowożone autem) to dziecko szczęœliwe, gówno wiecie o dzieciach i dlategoż nie wzrusza mnie gdy ktoœ lituje się nad zagłodzonym dzieckiem niedostrzegajšc że wiele wrażliwszych dzieci myœli o samobójstwie przez wasze chore normy społeczne i przymus nauki, dobrego zachowania, wyœcig szczurów i wasze pierdolone społeczeństwo w którym cały czas model dziecka - niewolnika państwa i rodziców pokutuje. Hipokryzja bije z tych postów, nic więcej.

Bog nam dal wolna wole,i widzisz jak ja wykorzystujemy. Coz ja gleboko wierze ze czasy lepsze nadchodza.

Ja uwazam że każdy z nas reprezentuje boga , a skoro bóg jest miłoscia to trzy kropki krropki trzy

InImE....:) Carl Rogers......Szkoła, jako najwieksza trauma dzieciństwa..... Ale nie do konca masz rację. Jak mawiał Zagłoba..."...znaj proporcjum, mocium Panie!...." Okres dziecięcy (szczenięcy), to okres nauki. Wazna jest tylko FORMA. I umiejętnoœć komunikowania sie z innymi ludŸmi, w tym, ze swoim dzieckiem. Na szczęscie wyœcig szczurów nie utrwalił sie w społeczeństwie, jako norma....:)

Aj.ein.ot nie obawiaj się, kara spotka tych zwyrodnialców w następnym wcieleniu, zło przez nich wyrzšdzone wróci zwielokrotnione, pożałujš, że się w ogóle urodzili.

inime ja się z tobš do końca nie zgadzam bo ja jestem dzieckiem które dobze się uczy i nie jestem głodny,mam duzo kasy i kochajšcych rodziców i jakoœ jestem szczęœliwy muj kolega chodzi na wagary wyzywa rodziców a oni nic z tym nie robiš i boja się go a jego tata to kawał chłlopa i mugł by mu za przeproszeniem jeb šć w ten zakuty łeb bo jego zachowanie jest skandaliczne i u mnie w rodzinie to niedopuszczalne.rodzice wogule go nie wychowujš i zaczyna juz bić dzieci w szkole i trzyma sztame z przeroœniętym grubasem z 1 klasy a sam jest cudem w 5.dawno powinni go wywlić ze szkoły.kawał z niego h ja i tyle

Autor: InImE (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-11-2005 21:31 aj.ein.ot chce żeby to co powie było poparte przez wszystkich, jego post jest dupolizstwem i pragnieniem usłyszenia "tak dobrze mówisz, zgadzamy się z tobš" Skšd Inime możesz wiedzieć czego ja chcę?? Historyjka z linka jest dla mnie tylko przykładem na niemożliwoœć istnienia boga, a o samym cierpieniu tej czy innych istot ludzkich nie myœlę bo bym się umartwiał do końca zycia. szkoła miejscem tortur?? - ty chyba byłeœ w szkole popychadłem i masz złe wspomnienia. Szkoła to najlepsze miejsce œwiata, można się popróbować z innymi, jesteœmy zwierzynš hierarchicznš i jedni sš silni, a inni słabi. I zazwyczaj tych słabych się kopie po dupie. My nie znamy dzieci, czy ty znasz? może jesteœ jednym z nich? rówieœnicy się nad tobš znęcajš? Pewnie jakbyœ mieszkał w USA to byœ wzišł winchestera swojego ojca i zabawił się w dooma 4 w szkole taki jesteœ wrażliwy, co?

nie nie zostawiłem was, Mnie po prostu nie ma. Bóg istnieje tylko w waszych głowach, pogodŸcie się z tym. Jest tylko + i -, nic ponadto - wieczna równowaga.

Ot i wymyœlił

wymyœl coœ lepszego i się tym podziel z innymi. Bo na razie tylko wydajesz sšdy o tym co inni napiszš, a wiedz że wszscy któzy kogoœ sšdzš sami będš sšdzeni. Przed równowagš nie uciekniesz, wszystko do ciebie wróci.

ja tu rzšdzę:/

www.ogrish.com Jeżeli uważacie że Bóg nas opuœcił zobaczcie co jest na tej stronie. [%sig%]

Jak widzicie forum ejsi jest troche nazwijmy to "przestarzale" wogóle Ejsi sie robi przestarzałe dlatego postanowiłem zrobić własne forum o tematyce paranormalnej :D Potrzbuje 3 zaufanych moderatorów ;) www.duchy.fora.pl zapraszam serdecznie rejestrować się i wreszcie możemy popisać na bardziej "ucywilizowanym" forum :) forum to jest poswiecone paranormalia ma tez odzwierciedlenie mojego bloga poniżej :) Jeszcze raz zapraszam! a co do 3 moderatorów to zapraszam na gg ;) http://www.cannonball.blog.pl GG:2100249

Ehhh.... [%sig%]

Mały dylemacik do aj.ein.ot/to.nie.ja piszesz Bóg nie istnieje, bo niby nas opóœcił, tak uważasz to poczytaj Apokalipse œw. Jana, być może to zapowiedŸ powtórnego przyjœcia Pana na Ziemie, pomyœl troche nad tym i nie wycišgaj pochopnych wniosków

Ile razy się wœciekacie jak wam rodzice rozkazujš?? A jak Bóg wam dakje wolna rękę to macie petensje!! Ile razy narzekacie że nie macie kasy i obwiniacie Boga za wszystko?? Jak macie jš to nawet na niego nie zważacie!! sami odwracacie sie od niego a póŸniej Go obwiniacie!! to jest chamskie!!! Ile razy okłamałeœ, przezwałeœ,pobiłeœ?? ale to byłas tego kogos wina>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.tylko wiara was uzdrowi i uchroni!!! A wtedy zaczniecie od pocz atku

Zauważyłem takš prawidłowoœć. Jeżeli WSZYSTKO w naszum życiu by się udawało, kończyło się dobrze, pomyœlnie to wiele więcej niż teraz osób by wierzyło w Boga, że ktoœ nad nami czówa i nas kocha. Ale tak nie jest. Jest Ÿle nikt nad nami prawdopodobnie nie czówa jesteœmy skazani na siebie;/ A szkoda. Chciałbytm mie㠜wiadomoœć tego że ktoœ zawsze mi pomoże. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 40
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.