Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kocham innego
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78

mam chlopaka od 3 lat na poczatku bylo super dobrze sie rozumielismy i smialismy bez przerwy ale w ostatnim roku wszystko sie popsulo zaczol byc zaborczy i bez przerwy sie klocimy od roku codziennie przebywamy z jego kolega i miedzy nami cos jest nie moge tego opisac patrzymy sie na siebie tak jakby swiat nie istnial widze ze cos nas łaczy co mam robic

Jako dużo starszy i mam nadzieje bardziej doœwiadczony proponował bym zrezygnowanie z obydwu przynajmniej na jakiœ czas a potem mšdrzejsza i bez emocji sama zdecydujesz co jes dla ciebie lebsze pozdrawiam

Brać tego kolege i to w try miga. ************************* Albo w ten deseń http://polaroidy.blox.pl/resource/sex.jpg Jak mam coœ poradzić to oscylował bym za pierwszym(*) rozwišzaniem ale to gosiu już twoja historia chyba , że ...... nie nie pierwsze lepsze . (*) nie dotyczy w przypadku murzyna chyba ,że chodzi o faceta 2 go z lewej na zdjęciu( post Ale jaja ) to tak

niewiem czy jestes starszy mam 22 lata pozatym to nie takie proste zostawic kogos z kim tyle mnie łaczylo boje sie ze sobie nie poradze on by mi nie wybaczył tego ze go zostawilam to nie takie proste pozatym nie zdradzam go to nie jest tak to ciezko opisac moze dopiero sie zakochalam

jestem od ciebie 2xstarszy i wiem że urlop w takiej sytuacji jest najlebszym rozwišzaniem niepodtrzymuj czegoœ czego juz się boisz zycie jest za krótkie nie należy marnować go juz na starcie

Darek ma racje..... Piszšc o chłopaku, uzywasz czasu przeszłego. Przed Tobš czas "przyszły", nie mozesz być niewolnica przeszłoœci i swojego chłopaka. Natomiast przerwa jest potrzebna, bo jeœli od razu zwišzesz sie z kolegš, to potrwa najwyzej rok. PóŸniej i tak to sie rozleci.....:) Powodzenia w podjęciu mšdrej decyzji......

uwazasz wiec ze powinam sie rozstac z nim i nie utrzymywac kontaktu z jego kolega wogole odizolowac sie od nich a jesli to nie pomoze i dalej bede go kochac sama juz niewiem najlepiej byc sama

tyle ze ja nie jestem zwiazana z jego kolega poprostu zrozumialam ze jezeli czuje cos do niego to nie kocham swego chlopaka i tym sie martwie bo on chce sie ze mna chajtac boje sie ze cale zycie bede z kims kogo nie kocham nie potrafie odejsc

jeœli to nie pomomoze to wrucisz ale mšdrzejsza i rozpoczniesz nowy stary zwišzek :) ale już inny na nowych zasadach i zz pewnoœciš lebszy dla ciebie . A jeœli sie to nie uda to trudno widocznie niebył aż tak silny aby przetrwać próbe czasu (przepraszan za ortografie ale już długo nie pisałem po polsku) nie zmienia to faktu że doœwiadczenia z życia mam i te polskie i te nie Pozdrawiam już więcej na ten temat się nie wypowiem :)

dzieki pozdrawiam

Mšcicie tylko dziewczynie w głowie a najlepiej pan Darek z tym urlpem Już był taki facet co dawał rady w TV Samson się nazywał czy jakoœ tak ,siedzi teraz w pudle bo kochał inaczej a dawał rady podobnym dziewczynom jak wy teraz Jak ma taki problem to niech rzuci monete albo coœ w tym stylu Znamy tylko jej wrsje a tu zaraz takie futurologie Remigiusa co będzie a co się może stać a nic się nie stanie . Jak ma takie inklinacje to znajdzie czwartego hahahaha to tyle gosiuniu

Jak znajdzie 4-go, to będzie po kłopocie!:))))

A mówiš, że od przybytku głowa nie boli;)

A ja wam powiem tak,czasem sie kogoœ kocha,i samemu sie nie wie jak bardzo,albo jak u koleżanki,nie jest pewna swojego uczucia,ale gdyby zobaczyła na horyzoncie innš dziewczyne która zabiega o względy jej chłopaka,to bardzo prawdopodobne że wtedy obudziło by sie w niej zwierze.Z własnego doœwiadczenia to pisze,mnie dziewczyna nazdała jak œwini do koryta kwitujšc "nie mamy o czym rozmawiać",ale kiedy mnie zobaczyła z innš(poprostu dla mnie zwykłš kolezankš) to chciała mnie autem przejechac z zazdroœci jak sie póżniej okazało(czyli jak pies ogrodnika,sam nie zje a drugiemu nie da)

http://i.wp.pl/a/f/gif/246/szatan14.gif

http://i.wp.pl/a/f/gif/247/siekierad18.gif jak mu to zrobisz bez słów , że to już Koniec ! to sobie wyobraż Droga Gosiu co sobie uczynisz , już nie wspominajšc o nim samym . Zawiazywanie Obcišżeń Karmicznych głównie polega na uczynieniu drugiej Stronie zła w formie kłamstwa , ktore pieszczone jest przez większoœć jako Dobro i coœ lepszego od Prawdy skrywanej w radoœci Serca owej Nowej Miłoœci. Ech czasem dosłownie w gardle głos mi przybiera formš Miecz jak widzi rysujšcš się zdradę albo słyszy taki tekst " Mšz dobrze zarabia , dzieci chodzš do szkoły , ja pracuje w biurze , on często dzwoni . Teraz wymyœlę że mam kurs i znow z nim sie spotkam . Zbyszek nic nie będzie wiedział , nie wiem jak mu to powiedziec , ale to chyba nie jest przecież złe ? " Jest złe i gorzej powiem .... brudzisz swojš Drogę .. Drogę swej Duszy uważajšc że Kłamstwo wywyższone jest ponad Prawdę , do tego mieszkajšc z facetem pod jednym Dachem . Więc Gosiu lepiej czym prędzej to uczyń , i zrób tj. dyktuje tobie Serce aniżeli masz potem się z tym szarpać i nie tylko siebie samš niszczyć co drugš stronę . Kłótnie i nieporozumienia to naturalne w zwišzkach .. sš po to by szukać wspólnej drogi i łšczyć siły tworzšc za każdym razem porozumienie bazujšce na Miłoœci . Na koniec tej Groteski słownej powiem że z obserwacji widzę iż 36 - 27 - 25 letnie kobiety sa jak małe dziewczynki bawišce się w DOM bez rozwiniętej Emocjonalnoœci i Szczeroœci , nie tyle wobec siebie , co drugiej strony ! ! ! głównym problemem - jednym z wielu rodzšcych się co jakiœ czas .. jest Konsumpcjonizm życia w Miłoœci skrajnie Egoistycznej . Każdy inaczej patrzy na to i tamto , więc bez bluzg proszę w mojš stronę tylko lepiej wlasny punkt widzenia przyjšć i go stosować bo słowa te nie majš zamiaru wpłynšć na wolnš wolę tylko na myœlenie co poniektórych kobiet , w obecnych czasach .

Myœlę, ze o facetach tez moznaby to powiedzieć.....

http://www.republika.pl/jcvd_galeria_filmowa/obrazy/g_f_d/gf10.jpg Racja Remigiuszu hehe to działa też w drugš stronę :D

Kochasz innego? Ja tez kocham innego, swojego bena, bo jestem transwlescytkš...

hehehe Van Der Bam Badam robi niezłe miny Aaaaaaaaaaaaaaaa takie normalnie aż czuć ten powiew Energii Kundalini http://www.republika.pl/jcvd_galeria_filmowa/obrazy/g_f_d/gf36.jpg Kobiety Sory ! w ramach równoœci leże na ringu a Van Bam mi łomot sprawia Sory!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.