Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wywolywanie podswiadomosci
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

Slyszalam ze mozna wywolac czyjas podswiadommosc poprzez ksiazeczke nitke i klucz? to prawda...? jak to działa?

poczytaj sobie BHP zyjegoœ umysła i zanim zabierzesz sie za durne zabawy przetestuj wlasnš podswiadomosc

A w jakim celu chcesz jš wywoływac i co by ci to miał dać? [%sig%]

zadac jej kilka pytan...

Magduœka proszę jeszcze raz przestudiować ulotkę dołšczonš do leku i przeczytać uważnie punkt mówišcy o objawach nie pożšdanych . http://www.3dexp.com/_lorenzo/images/gallery/ProzakHigh.jpg

Mim, Prozak w Australii jest wycofany, bo powoduje raka i tesknoty samobojcze.

A o co byœ się spytała swojš œwiadomoœć? [%sig%]

nie chce wywoływac swojej podswiadomosci tylko czyjas

ty wiedzieć co chcieć zrobić??

ja wiedziec co chciec zrobic!

Mim a tak w ogole to do jakiego leku?!? cio?

:):):)

mozna wywolac podswiadomosc niestety moze sie to zle skonczyc tak jak w przypadku kogos mi bliskiego nie rob glupot zastanow sie chyba ze chcesz umrzec

Tak, rzeczywiœcie można umrzeć jeœłi podœwiadomoœć zostanie wysłana poza cialo na odległoœć tak dużš że nie bedzie mogła kontrolować i nadzorować w czasie rzeczywistym poszczególnych funkcji organizmu. Po prostu ciało przestanie działać. Pozdrawiam Igor

yhy

czyli jesli wywolujac podswiadomosc do jakiej odleglosci jest to bezpieczne?

kilku metrow czy kilometrow?

???

aha...

Nic nikomu się nie stanie, przecież co noc œwiadomoœć (i nie tylko) opuszcza ciało i wcale nie umieramy. Gorzej może być z psychikš zwłaszcza osób podatnych. Marzenia senne niekiedy pamiętamy a tu nie doœć, że pamiętamy wszystko to uczestniczymy w wydarzeniach wręcz z innego œwiata. To może uzależnić jak gra komputerowa. pozdawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.