Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sonda, głosowanie!! Moderator!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

Zgłaszam nad tym aby na to forum mogli umieszczać swoje komentarze tylko i wyłšcznie osoby zalogowane (inne mogłyby je tylko przeglšdać) osoby spamujšce, tudzież reklamujšce inne fora, zaœmiecajšc to forum, były by od razu kasowane na poczštku (prędzej czy poŸniej by tego nie czynili więcej) tematy, które do tej pory były poruszane, zostałyby nieodzownie skasowane na rzecz podtematów, które by się pojawiły. KTO JEST ZA TAKIM PROJEKTEM? Wpisywać się poniżej Forumowicze!!!

jestem ZA

Jestem przeciw. Wole omijac spamerow, jak rezygnowac z wolnosci !!!

Jeœli to oznacza że skończy sie chamstwo na forum, spamowanie, idiotyczne tmaty to jestem ZAAAAAA!!! [%sig%]

Dopiero co pisałam o "względnie" wolnym forum... i jego wyższoœci nad tym co proponuje nam Reksio... Zgłaszam VETO Dlaczego? Bo nie lubię też chamstwa, ale się go nie wypleni w ten sposób... Chamstawa nie trzeba kasować na siłę, wykrzyczš się, wykrzyczš, a potem niknš... samoistnie... w końcu jak długo można robić z siebie pajaca. Bo nie lubię też reklam, ale jak ktoœ nie ma ochoty tam zaglšdać to niech tego nie robi... Bo też nie lubię niektórych wštków, ale nikt mi nie każe brać w nich udziału... Bo największš zaletš tego forum jest jego różnorodnoœć i wolnoœć wypowiedzi... Bo szkoda pewnych wštków, które już powstały, a które stanowiš niezwykłe Ÿródło informacji. Rozumiem intencje, ale mimo to jestem PRZECIW.

Operator Forumowy Super , że się pytasz :)))) To znaczy , że liczysz się z naszymi oczekiwaniami. To forum różni się od innych - jest jasne i przejrzyste w treœci, różnorodnoœć tematów w jednym !!! To forum również rózni się tym ,że niezalogowane osoby mogš tu zajrzeć, poczytać - jak się zadomowiš - rejestrujš się :))) Spamy, reklamy i chamstwa wszelkiej maœci ignorancjš załatwimy :)) Tematów szkoda ! NIC NIE ZMIENIAĆ !!!!

Jestem z Wami (trochę psotliwy ale Was kocham)

A jeszcze jedno popieram -Dore

Ja powiem tylko tyle ze nie udzielam sie na tym forum ale zagladam tu codziennie i wole jak sie nie trzeba logowac, klimacik mi sie tu podoba, a jak wszedłem na ta stronke apokalipsa to wyszedłem tak szybko jak wszedłem:/ bo narzucaja wymog rejestracji.Wiele osob pewnie jest takich jak ja co chca sobie tylko poczytac cos ciekawego bez koniecznosci logowania sie. Dlatego jestem za taka forma forum jaka jest.

Mi to lata koło dupy ;)

I WŁASNIE O TO CHODZI !!! To my tworzymy to forum , a jak sšdzę naszš wola jest je tworzyc nadal !!! Mim :)))))) Dlatego tu jesteœmy :))))

Jestem przciw. To jest dom, a nie popaczkowane boksy!

wszędzie zdażajš sie ludzie żle wychowani ale jeœli wprowadzimy cęzure to tak jakbyœmy zmienili forum

zgadzam sie, ze forum w postaci w jakiej jest teraz, jest naprawde ok.. no, moze przydal by sie modek, co by np. przenosil takie reksiowe posty do topicu nazwanego zalozmy"spam" lub cos w ten desen, nie mowie o usuwaniu ;) a takpoza tym jest oki

Czy ktoœ z nas chodził po inncyh forach i namawiał by się ktoœ do nas przeniósł, nie - bo nam jest dobrze tutaj to proste. To samo przez się tłumaczy kondycję tamtego forum. Poza tym mamy o czym gadać ze sobš a to najwazniejsze. Pozdrawiam Igor

Lepiej... nie znaczy dobrze ;) "Czegóż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody - Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody". "Tyœ w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę; Jam był wolny, dziœ w klatce - i dlatego płaczę

po prostu ignorować TE tematy i po sprawie. każdy wchodzi z własnej nieprzymuszonej woli

Moi mili wiec mamy poki co 2 głosy za, 1 wstrzymał sie od głosu(Koolman) 11 przeciw, z tym iż nie wypowiedziały się jeszcze wszystkie osoby. Pozdrawiam ( ja też nie znosze cenzury, lecz chamstwo niekiedy zdarzajace sie tutaj jest po prostu żenujšce) w kazdym razie miło ze sie troszczycie o to forum:) POZDRAWIAM

przeciw. odwieczny problem, wolnoœć czy bezpieczeństwo.

http://img59.imageshack.us/img59/9230/18670574ix.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.