| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ascendent - początek drogi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
Układ nieba w chwili narodzin dziecka jest dziwnie zgodny z jego charakterem i (przyszłš) życiowš drogš. Nikt nie wie, na jakiej zasadzie się to dzieje...
A co wy otym sšdzicie ????
Pozdrawiam
|
|
|
Trzeba znać godzinę urodzin, najlepiej z dokładnociš do 10 min. Jak to widze, pisałem na temacie AGI, Tarot, wahadełko, determinizm,czy jako tak:)
|
|
|
OSHO
ten człowiek pisze ksišżki
w jednej z nich rozpisał się o astronomii
to zapomniana nauka , która dzis podnosi sie z popiołów
gwiazdy promieniuja i nawietlaja niepowtarzalnie kazdego kto się urodzi w ich wibracji
...tez chaiłbym wiedzieć wiecej :)
inna sprawa , że większoć dzieci rodzi się nocš
Osho pisze , iz każda dusza wybiera sobie rodzinę i czas urodzin .
najpewniej , każda dusza widzi w gwiazdach swój charakter jaki chcš mieć na ziemii
, warunki wibracji gwiazd decydujš zatem o przyszłoci zmaterializowanej duszy
Najważniejszy wniosek jaki dla mnie płynie to taki ,że każdy powinian szukać w sobie tej wyznaczonej przez gwiazdy wibracji , tym bardziej , że jest to nasze zadanie jako duszy , która miała takie a nie inne zamiary
Tym bardziej jeli nie kroczymy tš więtš cieżkš , nie możemy się dziwić że chorujemy lub nie jestemy szczęliwi
Zatem astrologia jest nasza jedyna szansa by być Sobš i poznac przeznaczenie naszej misji
Pozdro
|
|
|
czy ktos zna adres strony internetowej gdzie moge obliczyc swoj ascendent
|
|
|
Urodziłam sie 04 03 1968 0 godz 2 30 jaki mam ascendent jak to sprawdzic nie mam o tym pojecia.Co mowi moja data urodzin? Dziękuje.
|
|
|
Trzeba jeszcze znać miejsce urodzenia.Ja mam odpowiedni program do wykrelenia horoskopu w momencie urodzenia.Podaj mi miejsce urodzenia a ci co ciekawego napiszę :-) .Ale najlepiej, jakby spróbowała sama :-). Polecam ksiażkę "Vademecum astrologii" Krystyny Konaszewskiej-Rymarkiewicz.Link do księgarni internetowej
|
|
|
A tak poza tym takie się aspekty porobiły, że w ogóle mi się nie chce spać :-) Co czuję, że niedługo tak będzie coraz częciej :-0
|
|
|
Jeden niekorzystny aspekt i spać...jeszcze dobrze się nie obudziłem...
|
|
|
OSHO
ten człowiek pisze ksišżki
w jednej z nich rozpisał się o astronomii
to zapomniana nauka , która dzis podnosi sie z popiołów
gwiazdy promieniuja i nawietlaja niepowtarzalnie kazdego kto się urodzi w ich wibracji
...tez chaiłbym wiedzieć wiecej :)
inna sprawa , że większoć dzieci rodzi się nocš
Osho pisze , iz każda dusza wybiera sobie rodzinę i czas urodzin .
najpewniej , każda dusza widzi w gwiazdach swój charakter jaki chcš mieć na ziemii
, warunki wibracji gwiazd decydujš zatem o przyszłoci zmaterializowanej duszy
Najważniejszy wniosek jaki dla mnie płynie to taki ,że każdy powinian szukać w sobie tej wyznaczonej przez gwiazdy wibracji , tym bardziej , że jest to nasze zadanie jako duszy , która miała takie a nie inne zamiary
Tym bardziej jeli nie kroczymy tš więtš cieżkš , nie możemy się dziwić że chorujemy lub nie jestemy szczęliwi
Zatem astrologia jest nasza jedyna szansa by być Sobš i poznac przeznaczenie naszej misji
|
|
|
aurell,
nie wiem kim jeste,
ale jeli tam kiedykolwiek będzie obecne moje ciało - to zgadnij kiedy?
zgadnij dlaczego dotšd odmawiałem?
Asc -to wschód
Choć kiedy interpretowano wychodzšc od MC.
|
|
|
Odbić się od DNA
Nawietlanie Gwiazdowe
zależne jest od stopnia miłoci rodziców i jakoci dna.
tzn.
powyżej pewnego progu miłoci
Nawietlanie idzie z innego pasma niż gwiazdowe.
Choć fala nona Gwiazdy moze być wcišż używana.
Pytanie: Czy miłoć jest stopniowalna? Jesli tak to j.w.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |