Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ascendent - początek drogi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

Układ nieba w chwili narodzin dziecka jest dziwnie zgodny z jego charakterem i (przyszłš) życiowš drogš. Nikt nie wie, na jakiej zasadzie się to dzieje... A co wy otym sšdzicie ???? Pozdrawiam

Jak sie tego dowiedziec?

Trzeba znać godzinę urodzin, najlepiej z dokładnoœciš do 10 min. Jak to widze, pisałem na temacie AGI, Tarot, wahadełko, determinizm,czy jakoœ tak:)

Aczkolwiek, nie gwarantuje, ze mam racje.....

http://aurell.fm.interia.pl/Fotki/ccc.JPG powiem od siebie ze na Astrologii sie nie znam lecz wbiegajšc w Temat wiem tylko tyle iż Kosmogram może nie tylko opisac Zycie Człowieka lecz również każdy aspekt jego przejawu w odniesieniu do Zdrowia - Pracy - Miłoœci itd .. . Co ciekawe Sz.P Jóżwiak napisał ksišzke która swietnie kryje się z Kosmogramem , jest to ksišżka o Tarocie - "Tarok - Wróżebny i Wizyjny" - . Do kosmogramu możemy dołšczać również Numerologię .. Spójny obraz takich Abstrakcyjnych kreacji Obrazu Zycia danej osoby z uwzględnieniem przeszlosci - terazniejszosci i przyszlosci daje nam nie tylko możnoœć poszerzenia swej wiedzy lecz równiez wyjscie do kreacji własnych Systemow Wrozbiarskich de Facto Filozoficznych i zrozumienia Całoœci w Jednym .. idšc dalej a jest on Blisko dostrzeżemy Potęgę i Moc Miłoœci Boga . Który pomimo wielu imion w róznych Systemach religijnych jest tym samym - Jednoœciš ! Czasem powiem wam dostrzegam dużo Wyjœć do przełamania istniejšcych Stwierdzen ktore stanowiš podłoze Fundamentów wiary w to i we w to .. lecz nie zawsze dostrzegam Język który mógłby pasować do ich okreœlenia jako Całoœci pojmowalnej w punktu Obecnej œwiadomoœci na Ziemi . Wykraczanie poza bariery umysłu jest piękne .. ponieważ wprowadza nas na drogi Ciekawosci ktore prowadza nie inaczej , jak do zrozumienia Siebie i Poznania odgórnych zamiarów naszych wytycznych do zyc które przezywamy w roznych wcieleniach i w obecnych zyciach .. . Płonš Œwiatła Babilonu .. Płonie ogień œwiętego ponad œwiętym miastem .. mapy nieba odciskajš swe pieczęcie dla przyszłych pokolen ktore ustanowiš Nowš Wiarę i rozpocznš Przeznaczenie ktore będzie o tyle piękniejsze , gdyz pozbawione Zła i Ciemnoœci . Obecnie CHAOS we Francji to preludium do tego co nadchodzi . Jak by ktos był chetny na wycieczke do Egiptu 21 - 22 grudnia 2012 to no problemo .. Tam własnie w tych dniach uderzy głowna Energia ktora wniesie nas w wyższy Wymiar Swiadomosci odsłaniajac to czego nie dostregamy jeszcze a co jest wszechobecnie obecne każdego dnia , minuty i godziny ;) no i sie wygadalem . hehe kurka brakowało mi tego :):):) Pozdrawiam i Miłego Wtorku :):)

OSHO ten człowiek pisze ksišżki w jednej z nich rozpisał się o astronomii to zapomniana nauka , która dzis podnosi sie z popiołów gwiazdy promieniuja i naœwietlaja niepowtarzalnie kazdego kto się urodzi w ich wibracji ...tez chaiłbym wiedzieć wiecej :) inna sprawa , że większoœć dzieci rodzi się nocš Osho pisze , iz każda dusza wybiera sobie rodzinę i czas urodzin . najpewniej , każda dusza widzi w gwiazdach swój charakter jaki chcš mieć na ziemii , warunki wibracji gwiazd decydujš zatem o przyszłoœci zmaterializowanej duszy Najważniejszy wniosek jaki dla mnie płynie to taki ,że każdy powinian szukać w sobie tej wyznaczonej przez gwiazdy wibracji , tym bardziej , że jest to nasze zadanie jako duszy , która miała takie a nie inne zamiary Tym bardziej jeœli nie kroczymy tš Œwiętš œcieżkš , nie możemy się dziwić że chorujemy lub nie jesteœmy szczęœliwi Zatem astrologia jest nasza jedyna szansa by być Sobš i poznac przeznaczenie naszej misji Pozdro

czy ktos zna adres strony internetowej gdzie moge obliczyc swoj ascendent

Arel skšd wytrzasnšć taki programik?

Mnie też się podoba ;)))

Urodziłam sie 04 03 1968 0 godz 2 30 jaki mam ascendent jak to sprawdzic nie mam o tym pojecia.Co mowi moja data urodzin? Dziękuje.

Trzeba jeszcze znać miejsce urodzenia.Ja mam odpowiedni program do wykreœlenia horoskopu w momencie urodzenia.Podaj mi miejsce urodzenia a ci coœ ciekawego napiszę :-) .Ale najlepiej, jakbyœ spróbowała sama :-). Polecam ksiażkę "Vademecum astrologii" Krystyny Konaszewskiej-Rymarkiewicz.Link do księgarni internetowej :http://www.studioastro.pl/ Możesz też na miejscu, adres jest na stronce :-) .W ksišżce znajdziesz program komputerowy do obliczania horroskopu.Wystarczy wpisać datę, godzinę i miejsce urodzenia. Ja dopiero zaczynam, ale na poczatku nie wszystko rozumiałem. Stopniowo zaczyna się rozjaœniać:-)

Ale mi się napisało horroskopu hehe...

Tak. I to nie przypadkowo. Pozdro

A tak poza tym takie się aspekty porobiły, że w ogóle mi się nie chce spać :-) Coœ czuję, że niedługo tak będzie coraz częœciej :-0

Jeden niekorzystny aspekt i spać...jeszcze dobrze się nie obudziłem...

i jeszcze to up :-0

.

OSHO ten człowiek pisze ksišżki w jednej z nich rozpisał się o astronomii to zapomniana nauka , która dzis podnosi sie z popiołów gwiazdy promieniuja i naœwietlaja niepowtarzalnie kazdego kto się urodzi w ich wibracji ...tez chaiłbym wiedzieć wiecej :) inna sprawa , że większoœć dzieci rodzi się nocš Osho pisze , iz każda dusza wybiera sobie rodzinę i czas urodzin . najpewniej , każda dusza widzi w gwiazdach swój charakter jaki chcš mieć na ziemii , warunki wibracji gwiazd decydujš zatem o przyszłoœci zmaterializowanej duszy Najważniejszy wniosek jaki dla mnie płynie to taki ,że każdy powinian szukać w sobie tej wyznaczonej przez gwiazdy wibracji , tym bardziej , że jest to nasze zadanie jako duszy , która miała takie a nie inne zamiary Tym bardziej jeœli nie kroczymy tš Œwiętš œcieżkš , nie możemy się dziwić że chorujemy lub nie jesteœmy szczęœliwi Zatem astrologia jest nasza jedyna szansa by być Sobš i poznac przeznaczenie naszej misji

aurell, nie wiem kim jesteœ, ale jeœli tam kiedykolwiek będzie obecne moje ciało - to zgadnij kiedy? zgadnij dlaczego dotšd odmawiałem? Asc -to wschód Choć kiedyœ interpretowano wychodzšc od MC.

Odbić się od DNA Naœwietlanie Gwiazdowe zależne jest od stopnia miłoœci rodziców i jakoœci dna. tzn. powyżej pewnego progu miłoœci Naœwietlanie idzie z innego pasma niż gwiazdowe. Choć fala noœna Gwiazdy moze być wcišż używana. Pytanie: Czy miłoœć jest stopniowalna? Jesli tak to j.w.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.