Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy boicie się Nowego Ładu Świata ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Tak? Mogę to sobie wyobrazić. Z pewnoœciš zadajecie sobie pytanie, jak teraz wyglšdać będzie Wasze życie. Jeżeli œwiat podlega nieustannej kontroli, a iluminaci za wszelkš cenš dšżš do osišgnięcia własnych celów, jaki sens ma życie? Jaki sens ma praca, wychowywanie dzieci? Przecież będzie coraz gorzej... Ale czy nie musi być gorzej, aby ludzie, aby kraje "pierwszego œwiata" otworzyły wreszcie oczy? Jakie sš cechy nowego ładu œwiata? - bezgotówkowy obrót pieniężny - pobieranie odcisków palców i skanowanie Ÿrenic - zastšpienie korespendecji listowej pocztš elektronicznš (e-maile i sms-y) - stała kontrola kamer, tatuowanie laserowe i wszczepianie podskórnych chipów - satelitarne namierzanie ludzi...

etam .. novus ordo seclorum jak na dolarze jest napisane.. ale daktyloskopia to chyba jakies stare zalozenie, bo to nie ma sensu na dzien dzisiejszy, mozesz to wyedytowac i zastapic sprawdzaniem DNA ;) a tak wogole, to to wejdzie i nawet tego nie zauywazysz ;D

No to brzmi troche strasznie.

etam nowy pożšdek to już nam PiS szykuje a niema nic gorszego jak głópcy żšdzšcy narodem Pozdrawiam :))

Co nas nie zabije to nas wzmocni;)

stary...już jest "nowy ład" œwiata...jesteœ kontrolowany na maxa...;-DDD

Zxcvb chłopczyku, tatuœ cię za bardzo kocha w nocy i dlatego czujesz się obserwowany?

...mój tatuœ nie żyje...a poza tym jesteœ plagiatorem:)

Nie jestem plagiatorem, ja tu tylko podałem artykuł z innej strony(Nautilusa) po to, aby inteligetni ludzi mogli prowadzić konwersację na ten temat.

widac wlasnie jak inteligentni ludzie prowadza konwersacje na w/w temat ;)

oki...więc napiszę co myœlę na ten temat...jesteœmy w niewoli czy tego chcemy czy nie,zobacz...mamy technologię która wczeœniej została wykorzystywana na potrzeby wojska ale dano je ludziom po to żeby......"łatwiej nam się "żyło";-DDDD.tzn można namierzyć każdego błyskawicznie tak jak napisałeœ za pomocš: "- bezgotówkowy obrót pieniężny - pobieranie odcisków palców i skanowanie Ÿrenic - zastšpienie korespendecji listowej pocztš elektronicznš (e-maile i sms-y) - stała kontrola kamer, tatuowanie laserowe i wszczepianie podskórnych chipów - satelitarne namierzanie ludzi..." Zobacz na paradoks zamiast ułatwienia egzystencji jest coraz trudniej żyć... Bombardujš na milionem informacji stwarzajšc iluzję realnoœći,ludzie przestajš myœleć a tylko konsumujš...nie sš wstanie połapać się w takiej fali bodzców co jest prawdš a co fikcjš...;-DDDDDD 9/11 był impilsem do wprowadzenia niewoli na max,bo każdego można oskarżyć o terroryzmi zgnoić go bez większego wysiłku...panuje lęk...chaos...który został celowo stworzony... i to tyle tak z grubsza....;-DDDDD

duzo w tym prawdy

pozwólcie, że przyjmę rolę obserwatora, chcem dowiedzieć się co ludzie myœlš na ten temat

http://www.grazingsheep.com/artp/glob/2005/2005_09_iluminati.htm ten link będzie tu pasował....

Zawsze można sobie ucišć ręce i wybić oczy :D

Trudno przewidziec, jakie sa prawdziwe zalozenia tego nowego ladu swiata. Jezeli zalozenia globalistow, ktore czytalam, sa prawdziwe, to ogarnia mnie przerazenie. W ich własnych słowach... Wyłaniajšcy się Nowy Œwiatowy Porzšdek; jak "oni" chcš to osišgnšć? Bardzo prosto: Porzšdek z Chaosu! (poprzez chaos do - z góry zaplanowanego - porzšdku) Bez dalszych wstępów - zaglšdnijmy na chwilę do umysłów ludzi, którzy stojš za tym co się obecnie rozgrywa na œwiatowej arenie i zobaczmy efekty ich działań.... --- "Znajdujemy się na pograniczu globalnej przemiany. Wszystko czego potrzebujemy, to odpowiedni kryzys, a narody zaakceptujš Nowy Œwiatowy Porzšdek [New World Order]." - David Rockefeller, 1991 -------------------------------------------------------------------------------- "Proces transformacji, choćby przyniósł rewolucyjne zmiany, najprawdopodobniej nie będzie przebiegał szybko, jeœli nie nastšpiš katastroficzne i katalizujšce wydarzenia - w rodzaju [ataku na] Pearl Harbor." - Project for a New American Century (Projekt Nowego Amerykańskiego Stulecia) [www.newamericancentury.com], 2000 -------------------------------------------------------------------------------- "Ziemia, ze względu na swojš unikalnš naturę i ważnš rolę jakš odgrywa w ludzkich siedliskach, nie może być traktowana jako zwykła własnoœć, kontrolowana przez osoby prywatne, podlegajšce naciskom i niedomogom rynkowym. Prywatne posiadanie ziemi jest również głównym instrumentem akumulacji i koncentracji bogactwa i stšd, jeœli nie będzie powstrzymane, może się stać wielkš przeszkodš w planowaniu i implementacji planów rozwoju... społecznej sprawiedliwoœci... a zdrowe warunki, œrodowisko dla ludzi może być osišgnięte jeœli ziemia jest użyta w interesach społeczeństwa jako całoœci. Dlatego publiczna kontrola użytku ziemi jest nieodzowna." - Konferencja ONZ na temat Ludzkiego Osadnictwa, wstęp do "Agenda 21", Punkt 10. [to tak jakbyœmy czytali prace największych marksistów czy komunistów, którzy pałali nienawiœciš do prywatnej własnoœci. dejavu!] -------------------------------------------------------------------------------- "Teorię komunizmu można podsumować w jednym zdaniu: Zniesienie prywatnej własnoœci." - Karl Marks, autor "Manifestu Komunistycznego" i "Das Capital". Ojciec komunizmu, wraz z Engelsem. -------------------------------------------------------------------------------- "Będziemy mieli rzšd œwiatowy czy wam się to podoba czy nie; za waszš zgodš, lub poprzez zabór." - James Warburg, Rada Spraw Zagranicznych (CFR) [Council on Foreign Relations] -------------------------------------------------------------------------------- "Niezliczone rzesze ludzi będš nienawidzić Nowy Œwiatowy Porzšdek [New World Order] i będš umierać sprzeciwiajšc mu się. Kiedy usiłujemy dokonać ewaluacji jego obietnic, musimy pamiętać cierpienie przynajmniej jednej generacji malkontentów, wielu z nich całkiem miłych i pełnych gracji ludzi." - The New World Order [Nowy Œwiatowy Porzšdek], H.G. Wells, 1939 -------------------------------------------------------------------------------- "Naszym zadaniem jest dać ludziom nie to co chcš, ale to co my zadecydujemy, że majš mieć." - Richard Salant Były Prezydent CBS News -------------------------------------------------------------------------------- "W Ameryce nie ma czegoœ takiego, w tym rozdziale historii œwiata, jak niezależna prasa. Wy to wiecie i ja to wiem. Żaden z was nie œmie uczciwie przedstawić swojej opinii. A gdyby spróbował, to wie z góry, że nigdy by się to nie ukazało w druku... Interesem żurnalisty jest zniszczenie prawdy, kłamanie w żywe oczy, perwersja, poniżenie, drżenie u stóp mamony i sprzedawanie swojego kraju i swojej rasy za codzienny chleb. Wy o tym wiecie i ja o tym wiem; i co za szaleństwo wznosić ten toast za niezależnš prasę? Jesteœmy narzędziami i wasalami bogaczy za kulisami. Jesteœmy marionetkami; oni pocišgajš za sznurki, a my tańczymy. Nasze talenty, nasze możliwoœci i nasze życia sš własnoœciš innych ludzi. Jesteœmy intelektualnymi prostytutkami." - John Swinton, były szef personalny New York Times -------------------------------------------------------------------------------- "Jesteœmy na progu globalnej transformacji. Wszystko czego potrzebujemy to właœciwy wielki kryzys i państwo zaakceptuje Nowy Œwiatowy Porzšdek." - David Rockefeller: założyciel i honorowy sekretarz Rady Ameryk [Council of the Americas], Sekretarz Stowarzyszenie Ameryk [Americas Society], założyciel Forum Ameryk [Forum of the Americas], Sekretarz honorowy Rady Spraw Zagranicznych [Council on Foreign Relations], założyciel i honorowy sekretarz Komisji Trilateralnej [Trilateral Commission]. -------------------------------------------------------------------------------- Kontrola Populacji -------------------------------------------------------------------------------- "Celem ONZ jest selektywne zredukowanie populacji poprzez zachętę do aborcji, wymuszonš sterylizację, kontrolę ludzkiej reprodukcji; [ONZ] postrzega dwie trzecie ludzkiej populacji jako niepotrzebny bagaż, z potrzebš eliminacji 350 tys. ludzi dziennie." - Jacques Cousteau, UNESCO Courier [tak, tak, to ten sam miłoœnik natury, Jacques Cousteau, którego filmy na pewno widzieliœcie w telewizji] -------------------------------------------------------------------------------- "Pożywienie to władza. My używamy go do zmiany zachowań. Niektórzy mogš to nazwać przekupstwem. My się nie usprawiedliwiamy." - Catherine Bertini, Dyrektor Œwiatowego Programu Żywieniowego ONZ [UN World Food Program] [Czyjœ komentarz: "Nie Katarzyno. Ja to nazywam szantażem; nazywam to zbrodniš; nazywam to ludobójstwem. Teraz wiecie dlaczego œwiat głoduje"] -------------------------------------------------------------------------------- "Czyż nie jest jedynš nadziejš dla całej planety, aby ta zindustrializowana cywilizacja upadła? Czyż nie jest to naszš odpowiedzialnoœciš by dopełnić tego dzieła?" - Maurice Strong Podsekretarz Generalny ONZ. Sekretarz Generalny "Szczytu Ziemi 1992" [Earth Summit 1992] Specjalny Asystent Sekretarza Generalnego ONZ, Kofi Annana. -------------------------------------------------------------------------------- "W poszukiwaniu nowego wroga, by nas zjednoczył, wpadliœmy na pomysł, żeby wykorzystać zanieczyszczenie œrodowiska naturalnego, niedobór wody, głód, itp., to powinno spełnić tš rolę... Wszystkie te zagrożenia sš wywołane ludzkš ingerencjš... Prawdziwym wrogiem, wobec tego, jest sama ludzkoœć." - Rada Klubu Rzymskiego: (100 liderów-globalistów) -------------------------------------------------------------------------------- "Obecnie mamy zdecydowanie zbyt wielu ludzi na tej planecie. Całkowita liczba ludzi na poziomie 250-300 milionów ludzi, czyli 95% redukcja obecnego poziomu, byłaby idealna." - Ted Turner: Turner Broadcasting. Właœciciel CNN ["Communist News Network"]. -------------------------------------------------------------------------------- Na poczštku 20 wieku pewien spostrzegawczy lekarz z Indiany, Dr W.B. Clarke, stwierdził "Rak był praktycznie nieznany dopóki nie zostały wprowadzone przymusowe szczepienia przeciw krowiance. Miałem do czynienia z dwustoma przypadkami raka i nigdy nie widziałem przypadku raka u niezaszczepionej osoby." - Wywiad z Dr Deanem Black przeprowadzony przez Gary'ego Nulla, 7.04.1995.

http://archiwum.wiz.pl/2001/01104000.asp dosc ciekawy artykul.. iektorym moze sie zjezyc wlos na głowie i teraz wszyscy zaczynamy pisa.. //blebleble.. terroryzm...blebleble.. zamach.. blebleble ;) no i jeszcze obowiazkowo jihad ;)

Mnie te sprawy sa znane, ale dziekuje za dodatkowe ciekawostki. Pozdrawiam.

bleble zamach...bleble terroryzm....

ble bleKONTROLA NA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.