| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Diabelski cyrograf???? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
Mam pytanie do was moi drodzy czy kto kiedys z was miał do czynienia z tš grupš ludzi ??? ich strone mozna spotkac na internecie, zajmuja sie rzucaniem klštw jesli tak to roszę o jakie komentarze.
|
|
|
a pewnie ze sa
biskupi
ksieza
siostry zakonne
Lepperczycy i Giertychy
|
|
|
Pamietam kiedy trafiłam na takš strone...PAmietam, ze tamta grupa na swojej stronie oferowałš rozne usługi oczywiscie za pieniadze, ktore dotyczyły życania uroków, klštw.. a na koncu była dopiska "nie odpowiadamy za konsekwencje" :) Musiałabym znow poszukać tej stronki..
|
|
|
ja znam stronę ale interesuje mnie czy ktos korzystał z ich usług?????
|
|
|
Naprawdę nikt mi nie pomoze bardzo dla mnie to wazne jesli mozecie cos powiedziec to bardzo proszę
|
|
|
wymyslilibyscie cos orginalszego bo to sie juz nudzi!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mam prosbe żart róbcie sobie zakładajšc własny post a nie na tym ten jesli ktos z was umie czytc sotyczy czegos innego będe wdzieczna o ile wiem każdy moze sobie własny założyc a nie zaamiecjacie duperelami tego!!!!!!!
|
|
|
hmmmm bardzo interesujace ktos tu ma problem i bynajmniej nie jestem to ja !!! nie mam takich potrzeb skarbusiu ale za to widze ty tak ! Moje cv jest normalne koteczku za to ty z cała pewnosciš mozesz sobie dopisać niewyżyty zboczuch!!! i to by tyle było a teraz m,niej grzecznie ....... wypad z tego postu zboczony szajbusie bo nie wiesz z kim masz do czynienia !!!!!!!!
|
|
|
hehe podpisz diabelski cyrograf i idz do niego...
Twoj post jest bojkotowany, bo pomimo wolnosci slowa, wieksza czesc osob uczeszczajacych na to forum ma z pewnoscia inne zdanie na ten temat niz Ty i nie poleca Ci rzucania klatw, voodoo, paktow z demonami etc. bo sa swiadomi i wiedza ze jest to zle i nie prowadzi do niczego dobrego.. wiec miedzy wierszami moglabys wyczytac, ze z tym pytaniem niestety zle trafilas...skarbusiu.. pff..
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |