Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziewczyny szanujcie się
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62

Dlaczego dziewczyny dajš na prawo i lewo Nieważne że to jakiœ pusty dresik. Liczy sie BMW 15 letnie i miesnie wychodowane na sterydach. A że cham i debil to im imponuje. A za kilka lat będzie płacz jak opinia sie rozejdzie Dlaczego zaden chłopak mnie niechce? Kiedyœ słyszałem rozmowe siks w autobusie może 14 -15 letnich. Nie krepowały sie tym że obok stoi dużo ludzi. Jedna do drugiej. Nie boisz sie tak bez gumy? Eee tam Tyle goœci co sie we mnie zlewało i nic mi nie jest. Niewiem czy dla jaj tak gadały ale prawda jeat taka że nawet takie dziewczynki już sie puszczajš i to ze wszystkimi. Niejedna za dwa piwa zrobi facetowi loda. Co sie dzieje. Gdy chodziłem do podstawówki tego nie było. A jesli sie zdarzyło to w min. stopniu. Dziewczyny sie bardziej szanowały a teraz. No tak moda z USA. Ich sprawa. PóŸniej nikogo nie znajdš. No chyba że jakiegoœ buca Róbcie tak dalej. Nikt Was nie będzie chciał

bis ! bis ! ;)

Ja tak nie robie ale znam takie dziewczyny i troche mnie to wkurza. Mysla ze jak dadza to sa piekne i je każdy będzie szanował. He he he Pozdrawiam

Bez przesady! Jesteœcie tacy proœci! Nie rozumiecie, że nie każdy pies zwie się Burek? Denerwujš mnie już jedne i te same tematy! Ja jakoœ jestem ogólnie szanowana, chociaż nie uważam się za brzydkš. Dbam o siebie, czasami malutki malkijaż się zdarzy. Też czasami gadam z koleżankami o seksie, ale w sposób kulturalny, nie wulgarny i broń Boże w takich miejscach, gdzie większoœć ludzi by mogło nas słyszeć. ale czy przez jakšœ głupiš modę muszę cierpieć przez ogólny wizerunek łatwych kobiet? Sorry, ale nie mam zamiaru. Mnie też wkurzajš wstrętne wymalowane dziwki. Myœlš że sš najpiękniejsze i najmšdrzejsze z całej wsi. Myœlš, że jakiœ umięœniony dres to...No nawet nie wiem co one myœlš, bo mnie się rzygać <bšdŸ żygać ;)>chce, jak widzę brudnego, napakowanego dresa, który nie umie się inaczej wysłowić niż "kur... ch... ku...su...ja pie...". Ale to nie powód żeby nakładać na wszystkie kobiety metkę "łatwa dziwka". Zastanówcie się. I to nie jest tylko nasza wina. Jakbyœcie lekceważyli takie choinkowe prostytutki, nie wiem czy byłoby ich dużo. Nie wszystkie kobiety zasługujš na takie traktowanie. Dlatego zanim napiszecioe chyba już 5 taki teamt, pomyœlcie, czy nie krzywdzicie niewinnych. Poooozdro! :) :*

jezeli nie jestes taka, co nie powinnas sie utozsamiac z tematem i automatycznie nie powinien Cie on draznic :) szanuje ze jestes taka jaka jestes, takie dziewczyny sa dzis naprawde wartosciowe :) ciesz sie ze jestes jaka jestes, bo prawdziwi faceci doceniaja skromnosc i ukryte piekno w kobiecie, nie mowiac o wygladzie zewnetrznym, ktory rowniez jest istotny. ale niestety, taka prawda ze laski sa coraz latwiejsze.. wystarczy przejsc sie na domowke, by zobaczyc co sie dzieje laska potrafi zaliczyc w ciagu imprezki 3-4 kolesi.. zenada...

a ja jestem zdania, ze takie tematy zakladaja osoby, ktore by chcialy sobie po....., ale nie moga ;) Czyli mowiac prosciej, napalone prawiczki :) A tak piszac juz bardziej 'na temat' to w pelni popieram pania, ktora wypowiedziala sie przede mna. Coz, niestety nasz spoleczenstwo jest takie jakie jest. Zawsze patrzymy i slyszymy to, co nas bulwersuje. A dresy to juz inna bajka. To mutanty, nie ludzie, ktorzy lubia sobie pobzykac (sorki za slowo) te latwiejsze i glupsze, bo u kobiet na poziomie nie maja raczej szans. A wyladowac energie jadrowa musza:) pozdro dla A.

Jest taka fajna piosenka zespołu Bowling for Soup "Girls all the bad guys wants". Nic dodać nic ujšć do tego tytułu.

znam takie laski .....ja tak nie robie....i nigdy nie zrobie...

Dziwne czasy nadeszły.. skoro słyszy się o 13- latce bedšcej w zwiazku z 27-latkiem.. Wydaje mi się ze to nie jest zbytnio odpowiednie... ale jednak kazdy odpowiada za siebie. Ale to może mies złe konsekwencje w przyszłym społeczenstwie.. jakies urazy z DZIECINSTWA.. patologia. Szanowanie własnej osoby jest celem w życiu.. a takie lekkomyœlne traktowanie ciała? Z mojej perspektywy tacy ludzie duzo tracš w moich oczach.. Faktem jest, ze nie mozna wszystkich podsumowac pod jednš kreske.. ale przez takie zachowanie.. stereotyp kobiety pogarsza sie.. i tym samym bedzie ranic wiele pożadnych kobiet. Pozdrawiam

Coœ w tym jest. Ale na "Predatora 3" Jeszcze nie zasłużyłeœ z uwagi na to że to co piszesz ma sens. I masz racje. Kiedy ja chodziłem do podstawówki (wcale nie tak dawno temu) NIKT tak nie mówił. [%sig%]

Czasy zmieniajš sie z kazdym rokiem ! hehe.. tak jak teraz weszła moda na zdrowš zywnosc i zdrowy tryb zycia. Osobisci epopieram to i sie ciesze :) jakby jeszcze tak moda weszła na Bycie dobrym.. tolerancje <-- chodz to juz jest dosc rozpowszechnione.. Boje sie pomyslec jakie bede sterotypy za 20 lat.. ciekawe..

Znam takie "dziewczyny" co słowo 'Szmata, dziwka" reagujš jakby ktoœ mówił o nich po imieniu. Nie wiem co sie dzieje. Za dużo kanałów przyrodniczych czy co? Byłem œwiadkiem na wycieczce do jury krakowsko-częstochowskiej, jak pewien debil ( na pokaz z resztš) powiedzial do koleżanki z klasy (3 gimnazjum) -"No zrób mi loda dziwko!" -"Przeproœ mnie za to że nazwałeœ mnie lechistkš!" Skrajne i żałosne. Pozdrawiam wszystkie (normalne) dziewczyny. [%sig%]

Wejdzcie na to forum : http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=121 Zobaczcie, jak sie tam do siebie wszyscy odnosza. Ja jestem wstrzasnieta !!!

Naprawde załosne.. nawet w jakims banalnym temacie ! Jest tyle podtekstow! i tyle chamstwa.. rowniez jestem wstrzasnieta ! Ciesze się , ze to Forum nie jest takie.. :) BO to było dosc powszechne forum .. ktore jest dostepne dla kazdego.. to tez jest dostepne dla wszystkich.. ale trzeba przynajmniej troche ruszyc głowš by je znalesc - dlatego sa tutaj ludzie kulturalni i na poziomie Pozdrawiam :)

Zgadzam sie=)

Chłopaki szanujcie się i nie zadawajcie się z nie szanujšcymi się dziewczynami.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

tak samo mogę stwierdzic na odwrot.. Dziewczyny nie pozwolcie sie bezczescic przez nie szanujacych sie chłopakow .. Przykre jest tez to w jaki sposob chlopacy( nie wszyscy - nie osadzam nikogo z gory) wykorzystujš głupote innych dziewczyn, obiecujac im gore szczescia - a pozniej wykorzystujac je. Albo wykorzystujac np nie dyzpozycje umysłowš spowodowanš alkoholem w celu wiadomym. TO dopiero jest przykre.. ALe widocznie te dwie odludnosci łšczš się.. i powstaje chaos.

Scoop, dzięki, ale to, że ktoœ doceni mnie prawdziwš nastšpi pewnie za jakieœ 10 lat, albo teraz, ale jakiœ 20-30 letni facet :) Nie liczę na to, że jakiœ 15 letni chłopaczek doceni to, że np piszę wiersze, bo zaraz jestem "pieprzona kujonica". Podsumowywujšc, takie jak ja też nie majš łatwo. Ale trza być miłym i przebojowym, nie? :) i będzie spoko :) A za mšż i tak nie wyjdę w najbliŻszym czasie ;P Dziwne jest to, jakie społeczeństwo jest teraz :( Ale nie dotrzemy do takich kolesi czy dziewczyn. Chamstwo i takie dziwne zachowania męskie i damskie możemy tylko omijać i ostatecznie szanować. "Miłoœć nieprzyjaciół"-tak mówi ewangelia wg. Œw Mateusza. Pozdro. Dzięki Haghi. Sorry, że się nie odzywam :(

obserwujemy niesamowity wzrost egoizmu spoleczenstwa w ostatnich czasach... ale to sie kiedys zmieni ;]

I będš żyć długo i szczęœliwie... Szczególnie że za kilka lat będzie koniec œwiata ;P :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.