Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do góry nogami?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Czy w Australii ludzie chodzš do góry norami?

Zależy jakie nory masz na myœli...

Kto pyta nie błšdzi:) Ponieważ planeta po której stšpamy znajduje się w kosmosie, a w nim pojęcie góra-dół nie istnieje, odpowiedŸ może być tylko jedna. Nie

ale z naszego punktu widzenia to chodza ;)

A dlaczego kangurow nie ma w Europie? Czy to spowodowal HAARP?

Kangury nie mogš chodzić do góry nogami.... Uszy im przeszkadzajš..... I ogony......

...i maja za krotkie lapy

kangury zostaly wybite w europie przez tajne bractwo masonow, cyklistow i filatelistow ;)

Prawie kazde ZOO ma w Europie kangury. W Anglii maja nawet prywatne farmy z kangurami.

A kiedy Gosia ostatnio widziala kangura?

Jakies cztery lata temu widzialam ostatnio kangura. Trzeba pojechac za miasto albo do rwzerwatow przyrody. Znam takie jedno osiedle milionerow polozone prawie w gorach, gdzie tez kangury zyja sobie na dziko.

Ja ostatnio pojechalem za miasto ale niestety zadnego kangura nie widzialem :S [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

ha, a u mnie ostatnio za oknem byl niecodzienny widok, jak jastrzab upolowal gołębia i palaszowal go na galezi, jakies 25m od okna :) kangura tez nie widzialem, choc podobno w niemczech mozna znalezc je w supermarketach, pofiletowane i popakowane.. za to dwa razy snilo mi sie ze widzialem dinozaury ;)

lolek do kwadratu, zima kangury wynosza sie bardziej na polnoc. Mieso z kangurow jest podobno pyszne i naturalne. Ja juz nigdy nie bede taka odwazna zeby go sprobowac !

Jo ostatnio spróbowałem popatrzeć na kangura w zamrazarce w Carfur ale nie podobał mi sie :))

swoja droga jaka masz pewnosc ze to kangur? nie masz zadnej ;D

a jak robi kangur?

Na ding-dongach. [%sig%]

W parkach zamknietych, gdzie kangury chodza wolno, nalezy sie ich bac, bo czasami atakuja. Czlowiek z nimi nie ma zadnych szans. Rzadko sie to zdaza, ale czasami ma miejsce.

Ale blad zrobilam straszny. Ja wiem, ze to nie pierwszy, ale ten jest podstrawowy. Zjadlam r. Zdarzy pisze sie oczywiscie przez rz. Przepraszam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.