| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do góry nogami? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
Kto pyta nie błšdzi:)
Ponieważ planeta po której stšpamy znajduje się w kosmosie, a w nim pojęcie góra-dół nie istnieje, odpowied może być tylko jedna.
Nie
|
|
|
A dlaczego kangurow nie ma w Europie? Czy to spowodowal HAARP?
|
|
|
Kangury nie mogš chodzić do góry nogami.... Uszy im przeszkadzajš.....
I ogony......
|
|
|
kangury zostaly wybite w europie przez tajne bractwo masonow, cyklistow i filatelistow ;)
|
|
|
Prawie kazde ZOO ma w Europie kangury. W Anglii maja nawet prywatne farmy z kangurami.
|
|
|
Jakies cztery lata temu widzialam ostatnio kangura. Trzeba pojechac za miasto albo do rwzerwatow przyrody.
Znam takie jedno osiedle milionerow polozone prawie w gorach, gdzie tez kangury zyja sobie na dziko.
|
|
|
Ja ostatnio pojechalem za miasto ale niestety zadnego kangura nie widzialem :S
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
ha, a u mnie ostatnio za oknem byl niecodzienny widok, jak jastrzab upolowal gołębia i palaszowal go na galezi, jakies 25m od okna :)
kangura tez nie widzialem, choc podobno w niemczech mozna znalezc je w supermarketach, pofiletowane i popakowane..
za to dwa razy snilo mi sie ze widzialem dinozaury ;)
|
|
|
lolek do kwadratu, zima kangury wynosza sie bardziej na polnoc.
Mieso z kangurow jest podobno pyszne i naturalne. Ja juz nigdy nie bede taka odwazna zeby go sprobowac !
|
|
|
Jo ostatnio spróbowałem popatrzeć na kangura w zamrazarce w Carfur ale nie podobał mi sie :))
|
|
|
swoja droga jaka masz pewnosc ze to kangur?
nie masz zadnej ;D
|
|
|
W parkach zamknietych, gdzie kangury chodza wolno, nalezy sie ich bac, bo czasami atakuja. Czlowiek z nimi nie ma zadnych szans. Rzadko sie to zdaza, ale czasami ma miejsce.
|
|
|
Ale blad zrobilam straszny. Ja wiem, ze to nie pierwszy, ale ten jest podstrawowy. Zjadlam r. Zdarzy pisze sie oczywiscie przez rz. Przepraszam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |