Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przysługa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

Koleżanka porosiła mnie abym...pobuszował w necie i znalazł coœ mniej więcej takiej treœci : Czy wakacje sš niezbędne w życi ucznia/człowieka ? Ale nie stety nic nie znalazłem i mam prosbe abyœcie własnymi słowami mi sie wypowiedzieli na ten temat a ja go zinterpretuje i oddam jej... Pozdr Wasz ^^CUDAK^^

Sa niezbedne! Oczywiœcie! I to 2 razy w roku..... Dlaczego? Najproœciej bedzie powiedzieć... "nie samš nauka człowiek zyje".... Najwiecej uczymy sie przez doœwiadczenie. Nauka kojarzy nam sie z ksiazkami, zeszytami, egzaminami..... Zwróć uwage, ze nasi znajomi wydaja sie nam zmienieni, dojrzalsi, nie po otrzymaniu œwiadectwa, tylko po powrocie z wakacji.... Zmieniaja otoczenie, wiadomo, ze podróze kształca, i nie jest to slogan:), poznaja nowych ludzi, nastepuje wymiana mysli, idei, do tego dochodzš ksišzki, filmy, miejsca, które CHCE sie obejrzec, a na które nie ma czasu, bo trzeba uczyć sie regułek.....:) Własnie w czasie wakacji zdobywamy doœwiadczenie. Jak znaleŸć sie sie wœród obcych ludzi, miejsc, pozbywamy sie czesto fałszywych wyobrazen o nas samych, poznajemy złozonoœc œwiata..... Juz samo poznanie innej kultury wzbogaca nas i zostaje w nas na stałe..... Juz sam wyjazd na wieœ, i spedzenie tam miesišca, w rytmie natury, bez miejskiego poœpiechu powoduje, ze po powrocie do miasta troche inaczej patrzymy na to, co sie dzieje wokól nas..... To samo dotyczy dorosłego..... :)))))) Pozdrawiam.:)

Remigius Dzięks 4 ALL

Drobiazg..... Jeœli ma to byc wypracowanie, to napisz temat...:))))))

Czy wakacje sš niezbędne w życi ucznia/człowieka ?

Jutro dostaniesz rozprawke, mailem......:) Pozdrawiam.....:))))))

Jest czas na naukę i wakacyjne odpoczywanie. Jest czas obowišzków i z przyjemnoœci korzystanie Równowagę zachować w naturze , gdy czas sprzyja udać się w podróże.

ładne.... Moze byc to motto pracy:)))))))) Jeœli Doro pozwoli, oczywiœcie......:)

Cieszę się ,że się podoba . Motto , jak najbardziej .Cała przyjemnoœć po mojej stronie :))))

To dobrze..... Wiesz, te wszystkie tantiemy itd....:))))))))))))

Podwyżki, trzynastki to tylko sš szczęœcia namiastki A szczęœcia pełnia to praca szczera - 12 godzin przy komputerach

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Japonczycy pracowali 50 lat bez urlopow.

Widzę że jakoœ to wam idzie... hehe pozdro dla natchnionych :) -------------------->

jak to mawia moja niemalze osiemdziesiecioletnia sasiadka " robota to głupota.. picie! to jest zycie! " :D

Tylko czlowiek na tej Ziemi jest stworzony do pracy i bardzo zle sie bez niej czuje.

Moim zdaniem praca pracš ale wakacje muszš być !!! Co by było jak by ich nie było ??? Mowa oczywiœcie o wakacjach :) Wakacje nawet krótkie każdemu się przydadzš, troche odpoczynku od pracy i rodziny ( i jeszcze od tych wszystkich głupqów,którzy nas otaczajš :)) -------------------------------------->...<-------------------------------------

^^CUDAK^^,przykro mi, ze Cie glupki otaczaja !

Mi też jest przykro :) ----------------------------->

Jeżeli jest jakaœ sprawa to :p na was zawsze mozna liczyć

Ale wy ludzie jesteœci glupi zeby o takich głupotach gadac. Chuj wam wszystkim w dupe!!! Jebane pedały
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.