| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Przysługa | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
Koleżanka porosiła mnie abym...pobuszował w necie i znalazł co mniej więcej takiej treci : Czy wakacje sš niezbędne w życi ucznia/człowieka ?
Ale nie stety nic nie znalazłem i mam prosbe abycie własnymi słowami mi sie wypowiedzieli na ten temat a ja go zinterpretuje i oddam jej...
Pozdr Wasz ^^CUDAK^^
|
|
|
Sa niezbedne! Oczywicie! I to 2 razy w roku.....
Dlaczego? Najprociej bedzie powiedzieć... "nie samš nauka człowiek zyje"....
Najwiecej uczymy sie przez dowiadczenie. Nauka kojarzy nam sie z ksiazkami, zeszytami, egzaminami..... Zwróć uwage, ze nasi znajomi wydaja sie nam zmienieni, dojrzalsi, nie po otrzymaniu wiadectwa, tylko po powrocie z wakacji....
Zmieniaja otoczenie, wiadomo, ze podróze kształca, i nie jest to slogan:), poznaja nowych ludzi, nastepuje wymiana mysli, idei, do tego dochodzš ksišzki, filmy, miejsca, które CHCE sie obejrzec, a na które nie ma czasu, bo trzeba uczyć sie regułek.....:)
Własnie w czasie wakacji zdobywamy dowiadczenie. Jak znaleć sie sie wród obcych ludzi, miejsc, pozbywamy sie czesto fałszywych wyobrazen o nas samych, poznajemy złozonoc wiata..... Juz samo poznanie innej kultury wzbogaca nas i zostaje w nas na stałe..... Juz sam wyjazd na wie, i spedzenie tam miesišca, w rytmie natury, bez miejskiego popiechu powoduje, ze po powrocie do miasta troche inaczej patrzymy na to, co sie dzieje wokól nas.....
To samo dotyczy dorosłego..... :))))))
Pozdrawiam.:)
|
|
|
Drobiazg..... Jeli ma to byc wypracowanie, to napisz temat...:))))))
|
|
|
Jutro dostaniesz rozprawke, mailem......:)
Pozdrawiam.....:))))))
|
|
|
Jest czas na naukę i wakacyjne odpoczywanie.
Jest czas obowišzków i z przyjemnoci korzystanie
Równowagę zachować w naturze , gdy czas sprzyja udać się w podróże.
|
|
|
ładne.... Moze byc to motto pracy:))))))))
Jeli Doro pozwoli, oczywicie......:)
|
|
|
Cieszę się ,że się podoba . Motto , jak najbardziej .Cała przyjemnoć po mojej stronie :))))
|
|
|
To dobrze..... Wiesz, te wszystkie tantiemy itd....:))))))))))))
|
|
|
Podwyżki, trzynastki to tylko sš szczęcia namiastki
A szczęcia pełnia to praca szczera - 12 godzin przy komputerach
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Widzę że jako to wam idzie...
hehe
pozdro dla natchnionych :) -------------------->
|
|
|
jak to mawia moja niemalze osiemdziesiecioletnia sasiadka " robota to głupota.. picie! to jest zycie! " :D
|
|
|
Tylko czlowiek na tej Ziemi jest stworzony do pracy i bardzo zle sie bez niej czuje.
|
|
|
Moim zdaniem praca pracš ale wakacje muszš być !!!
Co by było jak by ich nie było ??? Mowa oczywicie o wakacjach :)
Wakacje nawet krótkie każdemu się przydadzš, troche odpoczynku od pracy i rodziny ( i jeszcze od tych wszystkich głupqów,którzy nas otaczajš :))
-------------------------------------->...<-------------------------------------
|
|
|
Ale wy ludzie jesteci glupi zeby o takich głupotach gadac. Chuj wam wszystkim w dupe!!! Jebane pedały
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |