Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
jak jej powiedzieć?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45

chcę powiedziedzieć dziewczynie że jš kocham.jak to zrobić?podsuńcie mi jakiœ fajny tekst

powiedz jej : kocham Cie ... ;)

a Ona ucieknie z krzykiem:)

powiedz tak: kurde no chcialem tobie cos wyznac, ale kurde sie boje-w tym momencie otwierasz brovara i upijasz pol puszki eeee zapalisz??? i czestujesz lube marlboro Wiesz tak sobie mysle, tzn mysle to zawsze, ale chodzi o te sytuacje, ze moze bysmy no wiesz, tak cos razem no...kumasz, bo ja cos do ciebie ten tego....no kurde kocham kurde cie...dopijasz pivo i czekasz na reakcje

a jak nie pali marlboro, to zapros do marlborka ;)

A moze cos takiego : Serce me bije dla Ciebie Lisc o tym szumi na drzewie Milosc przepelnia ma dusze Kocham - powiedziec Ci musze !

Gosiu to już nie te czasy. Poezja działa na kobietki jak płachta na byka. Niby sie uœmiechnš, pochwalš umiejętnoœci, ale w duchu to i tak majš takich poetów-romantyków za nieudacznych. Wiktor zanim uderzysz do Niej z wielkimi słowami postaraj sie umocnić swojš pozycję. Wysonduj sytuację, a jak nie masz możliwoœci w realu (brak wspólnych znajomych chociażby), to skonsultuj się z Księgš Przemian:). A jak już będziesz miał choćby te 50% pewnoœci to nie wyskakuj do Niej z tekstem "Kocham Cię, nie moge bez Ciebie żyć, chyba eksploduję z miłoœci..." itp. itd. Powodzenia:))))

dzięki wam myœalem że odżucicie temat.

Hm..... Moze wierszyki faktycznie nie przystaja do współczesnoœci, ale kobiety ZAWSZE sš romantyczne...... :))))) Na szczeœcie dla nas:)))))) Wiktorze. Nie mów, tylko rób. Działaj tak, zeby czuła sie przy Tobie dobrze. Dowiedz sie, co lubi, jakie jedzonko, jakie kwiaty, itd...... I od czasu do czasu, ale BEZ OKAZJI, zaskakuj Jš czyms, co jest tylko dla Niej.....Od Ciebie..... Po jakimœ czasie słowa nie beda potrzebne....:)))))) Powodzenia.......:)

Zastosój mowę kwiatów :) To działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeœli Ona jš zna......:)))))))

To nie zależy od znajomoœci ale od wrażliwoœci. Mniemam ,że jš ma !

???:)))))) To ciekawe.... Kiedys kupilem swojej sympatii cudownie zółty bukiet i miałem ciche dni, przez tydzień...... Fakt. W koncu wrazliwoœc zwyciezyła:)))))))))

Jeœli się ma tę ceche , zawsze zwycięzy ! :)))) To prawda , że czasem ma sie spóŸniony zapłon :) jednak wczesniej czy póŸniej daje o sobie znać.

Moze jednak poradzić Wiktorowi, by kupił czerwone, co?.....:)))))))))))

Dokładnie ....czerwone, to co prawda mój ulubiony kolor , ale niekoniecznie tylko mój :) Tak a propos miałam własnie o barwie napisać wczesniej....żółte piękne, sloneczne, ciepłe....ale czerwień to barwa miłoœci !

a zolte kfiatki to chyba zdrada nie ;)

No niestety tak.....:( Masz rację..... Ja nie znałem mowy kwiatów, Ona znała.....:(

a nie wpadliscie na to zeby powiedziec:"zalezy mi na tobie badzo,bez ciebie swiata nie widze,moje zycie bez ciebie niema sensu,Kocham Cie".I moim zdaniem to wystarczy.

Powiedz poprostu kocham Cię, ale w jakimœ fajnym romantycznym miejscu. Ale zanim jej to powiesz to zastanów czy naprawdę chcesz jej to powiedzieć, bo kiedyœ w przyszłoœci możecie tego oboje żałować. Wiem coœ o tym. Czasem niektóre słowa powinny zostać niewypowiedziane... Powodzenia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.