| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| jak jej powiedzieć? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
|
chcę powiedziedzieć dziewczynie że jš kocham.jak to zrobić?podsuńcie mi jaki fajny tekst
|
|
|
powiedz tak:
kurde
no chcialem tobie cos wyznac, ale kurde sie boje-w tym momencie otwierasz brovara i upijasz pol puszki
eeee zapalisz??? i czestujesz lube marlboro
Wiesz tak sobie mysle, tzn mysle to zawsze, ale chodzi o te sytuacje, ze moze bysmy no wiesz, tak cos razem no...kumasz, bo ja cos do ciebie ten tego....no kurde kocham kurde cie...dopijasz pivo i czekasz na reakcje
|
|
|
A moze cos takiego :
Serce me bije dla Ciebie
Lisc o tym szumi na drzewie
Milosc przepelnia ma dusze
Kocham - powiedziec Ci musze !
|
|
|
Gosiu to już nie te czasy. Poezja działa na kobietki jak płachta na byka. Niby sie umiechnš, pochwalš umiejętnoci, ale w duchu to i tak majš takich poetów-romantyków za nieudacznych.
Wiktor zanim uderzysz do Niej z wielkimi słowami postaraj sie umocnić swojš pozycję. Wysonduj sytuację, a jak nie masz możliwoci w realu (brak wspólnych znajomych chociażby), to skonsultuj się z Księgš Przemian:). A jak już będziesz miał choćby te 50% pewnoci to nie wyskakuj do Niej z tekstem "Kocham Cię, nie moge bez Ciebie żyć, chyba eksploduję z miłoci..." itp. itd.
Powodzenia:))))
|
|
|
Hm..... Moze wierszyki faktycznie nie przystaja do współczesnoci, ale kobiety ZAWSZE sš romantyczne...... :))))) Na szczecie dla nas:))))))
Wiktorze. Nie mów, tylko rób. Działaj tak, zeby czuła sie przy Tobie dobrze. Dowiedz sie, co lubi, jakie jedzonko, jakie kwiaty, itd...... I od czasu do czasu, ale BEZ OKAZJI, zaskakuj Jš czyms, co jest tylko dla Niej.....Od Ciebie.....
Po jakim czasie słowa nie beda potrzebne....:))))))
Powodzenia.......:)
|
|
|
To nie zależy od znajomoci ale od wrażliwoci. Mniemam ,że jš ma !
|
|
|
???:))))))
To ciekawe....
Kiedys kupilem swojej sympatii cudownie zółty bukiet i miałem ciche dni, przez tydzień...... Fakt. W koncu wrazliwoc zwyciezyła:)))))))))
|
|
|
Jeli się ma tę ceche , zawsze zwycięzy ! :)))) To prawda , że czasem ma sie spóniony zapłon :) jednak wczesniej czy póniej daje o sobie znać.
|
|
|
Moze jednak poradzić Wiktorowi, by kupił czerwone, co?.....:)))))))))))
|
|
|
Dokładnie ....czerwone, to co prawda mój ulubiony kolor , ale niekoniecznie tylko mój :)
Tak a propos miałam własnie o barwie napisać wczesniej....żółte piękne, sloneczne, ciepłe....ale czerwień to barwa miłoci !
|
|
|
No niestety tak.....:( Masz rację..... Ja nie znałem mowy kwiatów, Ona znała.....:(
|
|
|
a nie wpadliscie na to zeby powiedziec:"zalezy mi na tobie badzo,bez ciebie swiata nie widze,moje zycie bez ciebie niema sensu,Kocham Cie".I moim zdaniem to wystarczy.
|
|
|
Powiedz poprostu kocham Cię, ale w jakim fajnym romantycznym miejscu. Ale zanim jej to powiesz to zastanów czy naprawdę chcesz jej to powiedzieć, bo kiedy w przyszłoci możecie tego oboje żałować. Wiem co o tym. Czasem niektóre słowa powinny zostać niewypowiedziane...
Powodzenia
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |