Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
A niech to...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

A niech to... Ciekawe co myslicie o ponizszym linku: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=maryla%40iinet.net.au&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

Lubicie sie jednak zajmowac mna i HAARP-em !

Myœlę (wiem), że jest chora, ma za dużo czasu, nudzi się jej i realizuje się w jeden tylko sposób. A w ogóle to jest œmieszna i bardzo namolna i niegroŸna dla otoczenia (ale groŸna dla siebie), chociaż podobno HAARP jest zaraŸliwy (warto się zaszczepić czytajšc samemu ksišżki na ten temat).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Lubimy sobie robić jaja z Ciebie Gosiu - i tylko tyle. A tobš niech się zajmuje HAARP i lekarz :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jestem pod wrażeniem!!!!

Nie widze innej mozliwosci zeby dotrzec jakos inaczej do ludzi i zainteresowac ich tematem HAARP. Mialam te mozliwosc tylko przez internet. Poswiecilam duzo czasu na rozpropagowanie tych wiadomosci. Dzisiaj czuje sie tym juz troche zmeczona. Jest to w koncu bardzo nudne zajecie. Dariusz Wendolowski, Ty tez masz jakos duzo wolnego czasu !!! Wulgaryzm Cie przerasta. Zrobiles sie bardzo malutki !!!!

Masz przynajmniej Gosiu jakšœ pasję w życiu, jakšœ wydumanš misję. Na pewno wielu by Ci zazdroœciło :)

A może masz po prostu "Piękny umysł"?

Ja wcale nie jestem taka dobra. Nie mam w sobie zadnego powolania ani nie czuje zadnej misji. Zyje i mysle. Robie co mi sie podoba. Nigdy nie wiem, co bede robila jutro. Zawsze sobie cos wymysle i bede robila to, co uznam za sluszne i pozyteczne.

No, chyba, ze haarp ci te plany podsuwa :P Bo podobna nie mozesz robić tego co ci się podoba ani myœleć...

nic nowego nie odkryłeœ, jest takie coœ jak szukaj na forumku.

gosia i haarp never ending story

Tez mi sie to nudzi !

Znana i lubiana:-) [%sig%]

wogule to gosia masz dużo wiary,ktoœ inny mógłby juz dawno sie zabić na twoim miejscu

Nie mam zadnej wiary. Na nic nie czekam. O samobojstwie nie mysle nawet wtedy kiedy jestem bardzo torturowana. Tak jak ostatniej nocy. Ciesze sie jakos kazda chwila zycia. Chce zyc, ale nie boje sie smierci. Sama sobie nigdy jej nie zadam. Serdecznie Cie pozdrawiam.

jakie tortury?

Przypiekanie stóp, jak w "Panu Wołodyjowskim". Ewentualnie to, co serwował Luœnia Azji Tuchajbejowi. Tego drugiego by pewnie nie przeżyła, hehe.

Tortrury sa bardzo rozne. Zaczynaja sie jak tylko poloze sie do lozka. Ostatnio polegaja na jakims gotowaniu mojego ciala. Tak jak mikrofalowce. Czuje, ze moje cialo sie rozpada. Powieksza sie bardzo brzuch. Czuje sie niesamowity dyskomfort. Nie mozna tego do niczego porownac. Czuje sie czlowiek tak, jakby w jego ciele byla masa kalu. Czasami nie jestem w stanie sie ruszyc. Nie mam sily tez jeczec. Jest chyba zmieniony sklad krwi. Zostaje mi tylko oddychanie, czasem bardzo nikle. Torturowali mnie tez wkladajac we mnie innych ludzi. Bylo to straszne. Czuje sie jak cialo przybiera inne gabaryty. W ustach jest obca slina i czesto strasznie smierdzacy oddech. Czlowiek nie ma sily sie ruszyc. Lezy jak bezwolna kloda. Torturowali mnie przypiekajac mi bok, sciskali mi zebra, przygniatali mnie strasznym ciezarem, ze tracilam oddech. Torturuja mnie rowniez bolami. Bole pojawiaja sie w roznych czesciach ciala i sa na skraju wytrzymalosci. Czesto te bole sa zadawane takim ostrym promieniem, ktory sie wciska w odbytnice lub pochwe. Tym promieniem jezdzili mi tez czesto po zebach sprawiajac niesamowity bol. Moga sprawic bol kazdej najdrobniejszej czesci ciala. Bardzo czesto atakuja mi biodra i kolana. Bardzo bolesnie spalili mi kiedys tyl glowy. Skora zostala zluszczona. Kiedys tez podpalili mi ledzwie. Miejsce zostalo czerwone obsypane jakas wysypka. Torturuja mnie tez swedzeniem. Ledwo sie poloze i kiedy juz przysypiam, to zaczyna mnie cos swedzic. Musze sie podrapac. Znowu przysypiam i znowu swedzi. Tak trwa czasem kilka godzin w nocy. Torturuja mnie dretwieniem rak. Zebym nie wiem jak trzymala rece, to natychmiast strasznie mi dretwieja sprawiajac straszny bol. Ta metode stosuja najczesciej nad ranem, kiedy czlowiekowi sie najlepiej spi. Torturuja mnie przydzwiekami niskiej czestotliwosci, co nie pozwal usnac i bardzo przeszkadza. Slychac takie wycia w pokoju. Torturuja mnie tez strachem. Pograzaja moje cialo w takim spazmowym spieciu i wala w jakis sposob na strychu czy za oknem albo w pokju. Udaja kroki czy gryzonie, ktore glosno cos gryza. Ptaki, ktore w nocy bardzo glosno spiewaja itd. Kazda noc, to inne przedstawienie. Najczesciej od 3-ciej nad ranem pozwalaj mi pospac dwie, trzy godziny. Czasem nawet dluzej. Meczenie mnie ma charakter ciagly i systematyczny. Szczegolnie od czasu, jak zajelam sie HAARP-em, czyli od maja 2004 roku.

Typowa schizofrenia ! Omamy inaczej zwane halucynacjami sš to spostrzeżenia przedmiotów, które nie znajdujš się w otoczeniu chorego lub w ogóle nie istniejš, a które chory umiejscawia w otaczajšcej go rzeczywistoœci. Jest to "fałszywa percepcja" polegajšca na słyszeniu, widzeniu, czuciu (przez dotyk i węch) oraz smakowaniu nie istniejšcych rzeczy, co nazywa się odpowiednio omamami słuchowymi, wzrokowymi, dotykowymi, węchowymi i smakowymi. Około 70 % chorych na schizofrenię doœwiadcza omamów słuchowych, 25% wzrokowych, a mniej więcej 10% omamów innego rodzaju. Najczęœciej osoba chora doœwiadcza więcej niż jednego rodzaju omamów. Omamy smakowe często występujš razem z omamami węchowymi - chory czuje zmieniony smak potraw lub też nie czuje smaku, tego, co je. Często zmieniony smak jest urojeniowo interpretowany jako smak pożywienia zatrutego. Omamy węchowe zazwyczaj sš przykre dla chorego: czuje zapach ulatniajšcego się gazu, gnijšcego ciała itp Omamy dotykowe to doznania odbierane z powierzchni skóry - chory może odczuwać czyjœ dotyk, szkodliwe oddziaływania powodowane przez urojonych wrogów (przypalanie, wyrywanie włosów itp.) Omamy czucia ustrojowego - osoba chora odbiera bodŸce z narzšdów wewnętrznych oraz różnych częœci ciała. Urojenia to fałszywe sšdy, które chory wypowiada z głębokim przekonaniem o ich prawdziwoœci i nie koryguje ich, mimo udowadniania mu nieprawdy. Urojenia można podzielić według treœci na: Urojenia przeœladowcze - Czasem chory wskazuje konkretne osoby, które szkodzš jemu, jego rodzinie, pragnš pozbawić go zdrowia, otruć, dšżš do jego zniszczenia. W innych przypadkach chory nie okreœla konkretnie przeœladowców, ale wyczuwa ich obecnoœć. Często urojenia przeœladowcze łšczš się z ksobnymi i wówczas chory na każdym kroku spostrzega ludzi, w których widzi swoich przeœladowców. Każdy jest potencjalnym zagrożeniem, kimœ, kto zapewne go œledzi i chce zrobić mu krzywdę. Niekiedy chory czuje się przeœladowany nie przez ludzi, lecz przez siły tajemne, szatana, obcych.; Czy ktoœ ma jeszcze jakieœ wštpliwoœci? Ostatecznie zawsze można za wszystko ( nawet wygodne ) obwiniać HAARP.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.