Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
MOja historia !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

witam. Dziœ pierwszy raz lizałem pipke mojej dziewczynie. jakoœ nie byla zadowolona. Gdzie dokladniej jest łechtaczka? pomóżcie mi bo chce ja zaspokoić a sexu nie chce więc nie namawiam.

a ile masz lat

ja mam 13 a dziewczyna 17

http://img.interia.pl/kobieta/nimg/kob527875.jpg

fajna ta twoja historia Miala chociaz wygolona ;)

WYKASUJCIE TEN TEMAT

Ciekawy temat. 13-latek chce zrobić dobrze 17-latce, ale nie wie gdzie jest łechtaczka. Gratulacje. To Ty jš poderwałeœ, czy Ona Ciebie? A łechtaczka jest na samej górze szparki. Liż delikatnie, bo jest bardzo wrażliwa.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Lechtaczke HAARP moze przesuwac - nizej, wyzej. Nie wiem, jak to robi, ale robi. Wszyscy chyba zdaja sobie sprawe z tego, ze jak lechtaczka jest zbyt wysoko, to czlonek nie sliska sie po niej i kobieta nie czuje zadnej przyjemnosci ze stosunku. Sex moze ja przestac interesowac. Nie podnieca sie wlasciwie i nie wydziela sluzu potrzebnego przy stosunku. Inaczej stosunek staje sie bolesny. Odstrasza to od kazdego nastepnego stosunku. Powstaje niechec miedzy partnerami.

Goœka - tym razem przegięłaœ pałę! W tym wštku nie mówimy o HAARP-ie. Nie przeszkadzaj i nie właŸ wszędzie z HAARP-em. Spier_dalaj się leczyć, ale szybko. Jesteœ bardzo, bardzo chora. Precz z tobš i twoim HAARP-em! Twojš łechtaczkę HAARP już dawno wykręcił i poprzesuwał 10 razy w różne strony, a na koniec zdematerializował. A ciebie zdebilizował.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jestem po wrażeniem waszej dyskusji, a czy Haarp może powiększyć członka?? Darku nie można się z tego œmiać ja sam słyszałęm o takich przypadkach, a ponadto wiem ze Haarp stara mi się podsłuchiwać rozmowy telefoniczne, oraz co stukam na klawiaturze, moze mieć rowniez zwiazek z wieloma innymi czynnikami!!

Do powiększania członka sš podobno specjalne pompki do nabycia w sex shopach :)

Chłopaczku zgłoœ się do mamusi....ona wytłumaczy Tobie co, gdzie i jak :) Ale jak mamusia w tak żenujšcy sposób jak ty przedstawiłeœ - wytłumaczy tobie - nie wiem , czy jeszcze będziesz miał ochotę , nie mówišc o psychicznym urazie ..... który już zdaje sie przezyłeœ w bardzo brutalny sposób. Żal mi ciebie.....ponieważ Twoje słowa wyprzedzajš myœl.....zastanów się najpier. To miejsce to nie burdel !

"Dobry człowiek z dobrego skarbca swego serca wydobywa dobro, a zły człowiek ze złego skarbca wydobywa zło. Bo z obfitoœci serca mówiš jego usta."

Mšrdale z was...Na pewno ten kolo mówił serio. "Mšdry by to olał. Na szczęœcie ja jestem głupi". [%sig%]

Dariusz Wendolowski wytrzyj sie, bo Ci piana z ust leci i brzydko wyglada. Bede sie wpisywala gdzie bede chciala i bede mogla. Bede podejmowala tematy, te ktore mi pasuja i bede je opisywala w sposob informujacy ludzi o roznych mozliwosciach, jakie moze zastosowac HAARP. Nie wiem, czy HAARP moze powiekszyc czlonka, ale wiem, ze moze powiekszuc jezyk, biust i kosci.

Puki co, Konstytucja ci gwarantuje takie prawa. Więc pisz ile chcesz. Tak czy inaczej, z tym HAARPem to już raczej przesadzasz. Mało wiarygodne... [%sig%]

Użyj soku z cytryny to cie uchroni przed Hiv-em

doro! wez sie lecz ! zastanow sie co piszesz ,,to nie burdel'' a co ten temat z burdelem ma wspolnego?

qurwa tutaj niczego się nie do

QURWA TUTAJ NICZEGO SIĘ NIE DOWIEDZIAŁEM A ZA OK.10 MIN.WPADA MOJA LASKA NA NAS PIERWSZY RAZ.ZACZNĘ OD GRY WSTĘPNEJ A PÓZNIEJ ZABIORĘ SIĘ DO RZECZY.ZYCZCIE MI UDANEJ NOCY.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.