| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| MOja historia !!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
witam. Dzi pierwszy raz lizałem pipke mojej dziewczynie. jako nie byla zadowolona. Gdzie dokladniej jest łechtaczka? pomóżcie mi bo chce ja zaspokoić a sexu nie chce więc nie namawiam.
|
|
|
Ciekawy temat.
13-latek chce zrobić dobrze 17-latce, ale nie wie gdzie jest łechtaczka.
Gratulacje.
To Ty jš poderwałe, czy Ona Ciebie?
A łechtaczka jest na samej górze szparki.
Liż delikatnie, bo jest bardzo wrażliwa.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Lechtaczke HAARP moze przesuwac - nizej, wyzej. Nie wiem, jak to robi, ale robi. Wszyscy chyba zdaja sobie sprawe z tego, ze jak lechtaczka jest zbyt wysoko, to czlonek nie sliska sie po niej i kobieta nie czuje zadnej przyjemnosci ze stosunku. Sex moze ja przestac interesowac. Nie podnieca sie wlasciwie i nie wydziela sluzu potrzebnego przy stosunku. Inaczej stosunek staje sie bolesny. Odstrasza to od kazdego nastepnego stosunku. Powstaje niechec miedzy partnerami.
|
|
|
Goka - tym razem przegięła pałę!
W tym wštku nie mówimy o HAARP-ie.
Nie przeszkadzaj i nie wła wszędzie z HAARP-em.
Spier_dalaj się leczyć, ale szybko.
Jeste bardzo, bardzo chora.
Precz z tobš i twoim HAARP-em!
Twojš łechtaczkę HAARP już dawno wykręcił i poprzesuwał 10 razy w różne strony, a na koniec zdematerializował. A ciebie zdebilizował.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
jestem po wrażeniem waszej dyskusji, a czy Haarp może powiększyć członka?? Darku nie można się z tego miać ja sam słyszałęm o takich przypadkach, a ponadto wiem ze Haarp stara mi się podsłuchiwać rozmowy telefoniczne, oraz co stukam na klawiaturze, moze mieć rowniez zwiazek z wieloma innymi czynnikami!!
|
|
|
Do powiększania członka sš podobno specjalne pompki do nabycia w sex shopach :)
|
|
|
Chłopaczku zgło się do mamusi....ona wytłumaczy Tobie co, gdzie i jak :)
Ale jak mamusia w tak żenujšcy sposób jak ty przedstawiłe - wytłumaczy tobie - nie wiem , czy jeszcze będziesz miał ochotę , nie mówišc o psychicznym urazie .....
który już zdaje sie przezyłe w bardzo brutalny sposób.
Żal mi ciebie.....ponieważ Twoje słowa wyprzedzajš myl.....zastanów się najpier.
To miejsce to nie burdel !
|
|
|
"Dobry człowiek z dobrego skarbca swego serca wydobywa dobro, a zły człowiek ze złego skarbca wydobywa zło. Bo z obfitoci serca mówiš jego usta."
|
|
|
Mšrdale z was...Na pewno ten kolo mówił serio. "Mšdry by to olał. Na szczęcie ja jestem głupi".
[%sig%]
|
|
|
Dariusz Wendolowski wytrzyj sie, bo Ci piana z ust leci i brzydko wyglada.
Bede sie wpisywala gdzie bede chciala i bede mogla. Bede podejmowala tematy, te ktore mi pasuja i bede je opisywala w sposob informujacy ludzi o roznych mozliwosciach, jakie moze zastosowac HAARP.
Nie wiem, czy HAARP moze powiekszyc czlonka, ale wiem, ze moze powiekszuc jezyk, biust i kosci.
|
|
|
Puki co, Konstytucja ci gwarantuje takie prawa. Więc pisz ile chcesz. Tak czy inaczej, z tym HAARPem to już raczej przesadzasz. Mało wiarygodne...
[%sig%]
|
|
|
doro! wez sie lecz ! zastanow sie co piszesz ,,to nie burdel'' a co ten temat z burdelem ma wspolnego?
|
|
|
QURWA TUTAJ NICZEGO SIĘ NIE DOWIEDZIAŁEM A ZA OK.10 MIN.WPADA MOJA LASKA NA NAS PIERWSZY RAZ.ZACZNĘ OD GRY WSTĘPNEJ A PÓZNIEJ ZABIORĘ SIĘ DO RZECZY.ZYCZCIE MI UDANEJ NOCY.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |