Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Za co ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Ludzie gromadza olbrzymie ilosci pieniedzy, ale czy kazdy wie, za co najwiecej by zaplacil ? Zapytalam jednego faceta, to odpowiedzial mi, ze najwiecej zaplacilby za niechciany sex. Wtedy wyobrazilam sobie jego. Wy pewnie tez ! Ja najwiecej zaplacilabym za prawdziwa przyjazn z osoba mojego pokroju. Jestem bardzo ciekawa, co bedziecie mieli na ten temat do powiedzenia i moze ujawnicie swoj rabek tajemnicy ? Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Nie wiem Gosiu, ale chyba bardzo trudno znaleŸć osobę twojego pokroju. Nie mam pojęcia kto tak mocno wierzy w możliwoœci HAARP-a jak ty.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja nie tylko w mozliwosci HAARP-a wierze. Wierze rowniez, ze kiedys spotkam przyjaciela mojego pokroju. Pozdrawiam.

http://imguser.gandalf.com.pl/pd_3568.jpg

ja bym najwięcej zapłacił za miłoœć takiej dziewczyny do mnie.oczywiœcie nie pieniędzmi bo miłoœci nie można kupić

Ja najwięcej dałbym za szczęœliwe życie

Duzo bym zapłacił, bym mogł sie wreszcie wyspać.....:))))))) Co do szczeœcia, czy to w zyciu, czy to w miłoœci..... Pracujemy na to codziennie...Dzisiaj usłyszałem fajne zdanie....." Zmarnowane zycie to takie, jak w godzinie smierci nie bedziemy mogli przypomnieć sobie ludzi, których obdarowaliœmy miłoœcia, radoœciš i szczęœciem....". A to nie ma ceny. Pozdrawiam....:)))))

za miłoœć, za zdrowie i za spokój!!! za szczęœcie, za zrozumienie,i za pokój,!!!

Jeœli juz padło takie poytanie ,to ja jeœli już można by było kupić cokolwiek ?to chciałbym wykupić audiencie u Pana Boga,choć na kilka minut chciałbym z NIM porozmawiać,albo by Chrystus znalazł chwilkę i porozmawiał ze mnš,na polu ,w lesie albo w czasie eksterioryzacji. pozdrówka

masz swoje 5 minut, o co chcesz mnie zapytac??? Za bycie bogiem :D

haaaaaaaaaa,a bšdż, zatem czekam,-pojaw się

Autor: Koolman (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 02-11-2005 21:30 Ja najwięcej dałbym za szczęœliwe życie..........................kooluœ ale to piekne co napisałeœ. Az mi sie lezka w oku zakrecila. Wobec tego wspomoglbym koolusia. Byleby tylko byl szczesliwy

Zawsze się œmiałam, że to co niektórym nie sprzedałabym za fortunę, inni mogliby dostać za darmo. Sšdzę, że to co ja bym chciała nie można kupić za żadne pienišdze œwiata... można to tylko dostać... Pozdrawiam

Najlepsze rzeczy na œwiecie sš za darmo, za resztę zapłacisz kartš Visa :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Piszecie o szczęœciu, za które zapłacilibyœcie fortunę... A czymże jest szczęœcie? Przez to, że dla nas samych jest to bardzo abstrakcyjne pojęcie, trudno jest nam czuć się szczęœliwymi... Napiszę Wam wierszyk, który znam od wielu lat i co jakiœ czas sam mi się przypomina... (niestety nie znam autora). "Zapytała mnie pięcioletnia dziewczynka - co to jest szczęœcie? No wiesz - to góry i doliny - to co jest i czego nie ma - nasze miejsce na ziemi (popatrzyła na mnie rozwartymi oczyma) Chciałam coœ jeszcze powiedzieć ale ona podała mi czterolistnš koniczynę." Więc czym jest dla Was to szczęœcie, o które prosicie? Może już je macie... P.S. Remigiusie, jeœli miłoœć, radoœć i szczęœcie innych ludzi to też nasze szczęœcie to chyba możemy... ;) (dokończ myœl sam) :)

Dla mnie szczęœcie to miłoœć. Doœwiadczanie jej. To jest cudowne=)

Dla mnie najwiekszym szczesciem jakie w zyciu przezylam byl niespodziewany przyjazd mojej mamusi.

Za nic najważniejszego nie zapłacę ! To co jest najwazniejsze nie da się w żaden sposób przeliczyc , a tym bardziej kupić ! PrzyjaŸń albo jest - albo jej nie ma! Miłoœć jeœli jest - to cudownie - jesli nie ....poczekam ! Radoœć jest we mnie ! Słońce mam darmo.....a szczęœcie? jest w trakcie tworzenia :)))))))

Doro za prawdziwe uczucia sie nie placi. To nie ma ceny, ale sa chyba sprawy za ktore bys zaplacil. Ja bym najwiecej zaplacila za super szybki samolot, tak zebym mogla z Australii do Polski leciec nie dluzej jak 5 godzin. Pokazywali kilka lat temu w telewizji prototyp angielskiego samolotu, ktory mial w 45 minut pokonywac odleglosc z Sydney do Londynu. Byla o tym rozmowa w TV chyba trzy razy jakies 8 lat temu. Sprawa ucichla. Samolotu nie ma. Zlikwidowali nawet Concorda, ktory troche szybciej latal. A moze wybrani maja jakas szybsza komunikacje ?

Ta, majš teleportację przy pomocy HAARP-a.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.