Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nieszczęśliwa miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71

Już 3 razy tak było. Co z tego że 2 ładne i madre były mna zafascynowane jak ja do nich nic nie czułem. Umówiłem sie parę razy bo myslałem ze zaiskrzy ale nic nie było. I co robić. Wiazac sie tylko po to aby nie być samotnym? To bedzie ozukiwanie siebie i koiety. A latka leca. Mam juz prawie 29 lat i powoli odechciewa mi sie wszystkiego. Sam nie jestem zbyt smiały, gadki nie mam zbyt dobrej. I co mam robić.

Posłuchaj starego dziada! 29 lat to wiek szczenięcy! Poza tym lepiej zyć 5 minut na maxa, niz 5 lat w nudzie....:))))) Jak zaiskrzy, a na pewno to nastapi, to rozwali to cały Twój œwiat!!!! Pytanie.... Czy bedziesz miał odwage, by z tego skorzystać? Pozdrawiam......:)))))

Pokochac mozna kazdego. Trzeba tylko chciec i miec taka potrzebe.

Nie Gosiu! Jest jednak "to coœ"..... Wtedy to jest naprawdę przezycie na najwyższym poziomie.....:))))

Tak, ja wiem o tym i sama to przezylam dwa razy. Kazda milosc jest inna. To tak zwane "cos" moze sie nigdy nie pojawic i nie wolno tylko na to czekac. Nie wolno tez w ludziach wybierac jak w ulegalkach. Trzeba kochac, bo to jest prawdziwym motorem zycia. Czlowiek, ktory jest niezdolny do milosci jest najwiekszym kaleka.

Pamiętaj Gosiu - nic na siłę nie osišgniesz. Uczucie jest spontaniczne. Inaczej to tylko przyzwyczajenie, przywišzanie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A Ty myslisz, ze to spontaniczne uczucie, to tak dlugo trwa ? Nie oszukuj sam siebie. Takich spontanicznych uczuc mozna miec w zyciu cala mase ! Po tych spontanicznych uczuciach czesto nic nie zostaje albo przeradzaja sie w przyjazn tak bardzo czlowiekowi potrzebna. Przyjazn, ktora moze byc podstawa do zbudowania domu i wychowania potomstwa. Taka baza jest bardzo potrzebna szczegolnie dzieciom. Z tymi uczuciami, to tak jest, ze musimy sie zastanowic, czy chcemy tylko cos przezyc, czy chcemy cos zbudowac trwalego. Nie mozna dopuszczac do tego, ze kazde zakochanie sie prowadzi do rozwodu ! Pokochac mozna kazdego. Jednego pokochuje sie od pierwszego wejrzenia. Drugiego po kilku spotkaniach, a trzeciego po kilku latach znajomosci. Czasem niepozorna rzecz moze zaimponowac nam w czlowieku. Milosci sa bardzo rozne. Wazne zeby kochac. Nawet platonicznie.

Jak się do siebie nie œmiejemy z niewiadomo jakiego powodu od poczštku, to znaczy że to nie jest to. A w co się to przerodzi, to pożyjemy i zobaczymy. Czasami ludzie sš ze sobš, bo tak wypada lub pobierajš się, bo nie było nic ciekawszego w telewizji.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

w miłoœci najgorsze jest to że przemija.to jak z różš.albo usycha na zimę albo jak susza wczesniej.i z miłoœci zostaje zwiędły badyl

Nie zawsze przemija. Poza tym polecam ksišżkę "Psychologia miłoœci".

Goska Kochanie - kochaniu nierówne. Inaczej sie " kocha" sšsiada - inaczej " księcia z bajki " :)

W sasiedzie tez ktoregos dnia mozna sie zakochac !!!!

... Ale z Ciebie durna baba

Oczywiœcie, że można się zakochać w sšsiedzie :)

hmmm tak czyta sobie to co piszecie i wszyscy macie rację ale czasem jest tak ze miłoœć przychodzi z czasem napoczštku nic nie czujemy do tej osoby (tak nam sie wydaje) ale potem tracimy tš osobę i dochodzimy do wniosku ze jednak to co czulismy to była miłosc.....a apropos tej prawdziwej szalonej, zwariowanej miłosci to zwykle to ta pierwsza .......kazda następna nam sie wydaje juz nie taka i często jest tak z własnej winy bo nie dajemy szansy , nie dopuszczamy do siebie ze następna tez moze byc wspaniała.......mnie kazda nauczyła czegoœ ale niestety teraz trudno mi zaufać męzczyznie który pojawił się w moim zyciu a nie chcę zrobic błedu i stracic cos bo potem moze sie okazac ze to ten własciwy .......

A, rozumiem - istnieje jeden jedyny właœciwy.

podobno............

a u mnie taka najpiekniejsza milosc byla dopiero za 5 razem, i jestem z moja dziewczyna juz 4 rok i ciagle to cos jest takie samo jak na poczatku:)

Bezpowrotnie stracona jest każda chwila, której nie wypełnia miłoœć.

Wspaniale Don ! Popieram !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.