| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ludzie a Świat | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
Cały czas niszczymy i zatruwamy naszš planetę a w końcu ona nam się za to odpłšci i będziemy musieli szukac innego miejsca do życia może przeniesiemy się na innš planete ?
Naukowcy mówiš że moglibymy mieszkać pod wodš....
|
|
|
Ja nie boje sie zniszczen. To sa bajki !!!! Nie wierze naukowcom !!!!
|
|
|
Na Marsa!
Na razie tam trochę chłodno, ale co kombinujš z freonami i CO2.
A pod wodš to będziemy mieszkać jak lodowce stopniejš, albo na wodzie jak w "Water World".
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
btw: juz ziema na nas oddzialowuje - niby skad sie wziely alergie? i to zadna spiskowa teoria tylko potwierdzone naukowe -zapytajcie sie jakiegokolwiek alergologa skad sie alergie biora...
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
|
|
|
|
http://www.yuretz.ru/prikol.php?id=471
patrzcie jakie zwierzeta sie rodza pod wplywem haarpa ..
|
|
|
ee Gosia co Ty?? Przeciez to bylo na oficjalnej stronie haarpa, cos nie jestes na czasie w temacie:/
|
|
|
Starsze kobiety wolš mlodszych poniewaz zmienia sie duchowoć ludzi i granice wiekowe przestaja odgrywac zasdnicza rolę w kreowaniu zwišzków parnerskich.
Tym samym możemy dostrzec szerzšcš się pandemie ludzkiego obiboctwa klas wyższych rozwiniętych o oparcia dziadków - wujków itd ... sznurek sie wydłuża a klasa robotnicza dachy traci nad głowa i zaczyna zamieszkiwać klatki schodowe oraz okupowywać stacje kolejowe z plakietkami - jestem chory na aids sypnij groszem bo bieda smierdze - ech ... normalnie Jesus !!!! Gdzie jest Organizacja !!! W usa szybko się uporali i ludzie majš ciepło pod pupš mimo kataklizmow a w polsce tylko tandetne plakietki typu zagłosuj na Tego Tamtego ele mele dudki ja to zlewam . Zyje gdzie sie urodziłem . Czy jestem Patriotš ? hmm.. trudne pytanie . Moge mieszkac w kazdym zakštku na wiecie i będę patriotš hehe taa Patriota wiatowy ! bronić moge ale wyłacznie zaplecza tych ktorych kocham i ich żyć ! ale nie zaplecza złodziji oni maja od tego ochrone zeby za tarcze robiła hehehehe wszystko ma swój sens a ja slizgam sie blisko uskoku San Andreas.
Póżno jak choinka :/:/ miałem spać ale swiat i ludzie mnie zainteresował tak tranie Mocno hehehe . Byłem jakš godzine temu na pokazie mody niedaleko ulicy Grunwaldzkiej .. Jagiełło znów mieczem wymachiwał i Jurgenowi przypadkiem łeb obcišł . Ech znów kiepski pokaz . Wracajšc widziałem Donalda jak machał mi na Teletubisiu Helloouu Wybierz mnie a spełnie twe Marzenia heh groteskš mi zaleciało i splunšłem tylko mówišc -- A ty jak podnie to i poczuj się mš duszš - - hehe kazdy jest mšdry gdy o 1 miejsce trzeba się Starać ! lepy głuchego prowadzi i mowi - Ty Głuchy ( Drze sie jak szalony ) Patrz Hollywood chyba bo czuje Amerkanskie Hod Dogi - A Głuchy -- lepy nie wiem czy poczułe ale własnie odbiła mi się kiełbasa .. hehehehehe no i po przygodzie powrotnej do domu ... wchodze do klatki schodowej a w windzie winda !!! <szok> i windš wjechałem do windy poszedłem do zlewu zaprzyłem kawe usiadłem przed akwarium i zaczšłem patrzeć która rybka dzi bliżej powierzchni a ktora dna pływa hehehe . Idę do trumny spać sie położyć bo krew mi z nosa cieknie Dobranoc !!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |