| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Petycja do admina... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
Proszę podpisujcie się pod petycją do admina o powiępszenie czcionki na forum, nie żebym mu chciał coś nażucić, to jego forum, ale jest to prośba o uratowanie naszego wzroku, bo ja mam 15 '' i już czytać tak małych liter nie mogę, niewiem jak reszta dyskutatnów, ale prosze o podpisy, może się zmieni, takie litery jak w oknie edycji tekstu załatwiłyby sprawę...
Pozdrawia
Sew
|
|
|
Jest mi to obojętne więc z chęcia ci pomoge
podpisuje sie pod tym
|
|
|
Nie wiem, jeżeli generalna szata graficzna i cała reszta pozostanie bez zmian , to ci pomogę. Jestem za. Też odczuwam problemy przy czytaniu dłuższych tekstów.
|
|
|
Podpisuje się pod tym, gdyż dłuższego tekstu nie sposób przeczytać bez przysłowiowego oczopląsu!!!
|
|
|
Ja też się podpisuję, bo samo przeczytanie pierwszego postu i kolejnych trzech odpowiedzi spowodowało dziwne sensacje z moim wzrokiem.
|
|
|
Fakt przy dłuższym tekście muszę podpierać się zaznaczeniem, lub kursorem myszki.
A jeśli admin nie chce zmieniać czcionki niech zmieni tło, białe litery na czarnym tle lepiej się czyta, a poza tym bardziej cooltowo wyglądają
|
|
|
No cóż, przydałyby się większe.
Ja też się gubie, przy długich tekstach, a nawet te literki czasem sprawiają, że nawet nie mam ochoty czytać, no i kopiuje to do notatnika. i tam czytam.
CAPMAN-oto mój podpis w petycji.
nara.
|
|
|
Dzięki ludziska, co do szaty graficznej to jest ok! chodzi tylko o wielkość czcionki, może zostaniemy wysłuchani
Pozdrawiam i dzięki
Sew
|
|
|
Hehe.. I TU JEST HACZYK !!! : )
Go tu nie ma od wieków ! : )
|
|
|
A może nnie zmieniać wielkości czcionki tylko zmienić ją na czarną ?
|
|
|
Capman twój pomysł z kopiowaniem do notatnika, jest całkiem całkiem, że też na to nie wpadłem. :)
Assault, a jaki teraz jest kolor?? zielony?? :)
|
|
|
Do notatnika ja też wklejam ale po co jak mogłyby być większe litery... ???
|
|
|
najlepszym rozwiązaniem byłby chyba skrypcik w javie, każdy mógłby ustawić sobie kolor tła, czcionki, oraz jej wielkość
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |