Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Petycja do admina...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Proszę podpisujcie się pod petycją do admina o powiępszenie czcionki na forum, nie żebym mu chciał coś nażucić, to jego forum, ale jest to prośba o uratowanie naszego wzroku, bo ja mam 15 '' i już czytać tak małych liter nie mogę, niewiem jak reszta dyskutatnów, ale prosze o podpisy, może się zmieni, takie litery jak w oknie edycji tekstu załatwiłyby sprawę... Pozdrawia Sew

Jest mi to obojętne więc z chęcia ci pomoge podpisuje sie pod tym

Nie wiem, jeżeli generalna szata graficzna i cała reszta pozostanie bez zmian , to ci pomogę. Jestem za. Też odczuwam problemy przy czytaniu dłuższych tekstów.

Podpisuje się pod tym, gdyż dłuższego tekstu nie sposób przeczytać bez przysłowiowego oczopląsu!!!

Ja też się podpisuję, bo samo przeczytanie pierwszego postu i kolejnych trzech odpowiedzi spowodowało dziwne sensacje z moim wzrokiem.

A może on specjalnie to robi ?

Panowie jestem za !!!

Jestę za

Fakt przy dłuższym tekście muszę podpierać się zaznaczeniem, lub kursorem myszki. A jeśli admin nie chce zmieniać czcionki niech zmieni tło, białe litery na czarnym tle lepiej się czyta, a poza tym bardziej cooltowo wyglądają

No cóż, przydałyby się większe. Ja też się gubie, przy długich tekstach, a nawet te literki czasem sprawiają, że nawet nie mam ochoty czytać, no i kopiuje to do notatnika. i tam czytam. CAPMAN-oto mój podpis w petycji. nara.

Dzięki ludziska, co do szaty graficznej to jest ok! chodzi tylko o wielkość czcionki, może zostaniemy wysłuchani Pozdrawiam i dzięki Sew

....a czy czcigodny Admin tu w ogóle zagląda.....?

Hehe.. I TU JEST HACZYK !!! : ) Go tu nie ma od wieków ! : )

Nadzieja rzeczą ludzką :)

A może nnie zmieniać wielkości czcionki tylko zmienić ją na czarną ?

Capman twój pomysł z kopiowaniem do notatnika, jest całkiem całkiem, że też na to nie wpadłem. :) Assault, a jaki teraz jest kolor?? zielony?? :)

Do notatnika ja też wklejam ale po co jak mogłyby być większe litery... ???

haaaaaa ale hece !!!!! Przedtem był szary !!!!!

najlepszym rozwiązaniem byłby chyba skrypcik w javie, każdy mógłby ustawić sobie kolor tła, czcionki, oraz jej wielkość

Czcionki... Hhhhhhhhh to by było to...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.