Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
konopiane szaleństwo -czyli jeden z największych spisków przeciwko ludzkości
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44

..bardzo ciekawa sprawa , majšca swój poczštek w USA (znowu ten obsrany kraj ) w 1937 roku ...wiecie o co chodzi? pozdro p.s. niedługo masa detali historycznych

jak nie wiadoo o co chodzi, to chodzi o kase :] i wbrew pozorom nie o zdrowie tylko o przemysl..

heh...nie ma mowy ze ktos sie zatroszczyl o zdrowie ludzi zakazujac tego...... wiecie kto jest najwiekszym fundatorem kampanii anty-konopijnych...Philipp Morris...he nie chca konkurencji....to samo tyczy sie koncernow farmaceutycznych...marihuana jest najlepszym i praktycznie jednym (+najtanszym) lekiem na jaskre i stwardnienie rozsiane....czemu zostal zatajony raport WHO ktory zrownywal w szkodliwosci marihuane z fajkami i alkoholem...zaden spisek zwykla ekonomia.... :( ciekawi mnie tylko dlaczego UE jest prokonopijna... w przeciwienstwie do USA....moze wlasnie z powodu antagonizmu geopolitycznego... jednak to co sie dzieje na tym polu w poslce to jest faszyzm i pseudokatolickie rzšdy....zamykajace niewinnych... ja poza tym wierze jeszcze cos innego... ze jest oprocz stanow tej swiadomosci ktora odczuwamy na codzien cos jeszcze ....glebsza jaŸń... Marihuana jest namiastka jednego z nich..... dziekuje za uwage...

ooo tak, dokladnie :) musze przyznac ze tytoniem gardze. alkohol pije sporadycznie, za to dobrych konopii nigdy nie odmawiam.. i powiem szczerze ze one naprawde otwieraja umysl. pozwalaja laczyc czasem odlegle i z pozoru niezwiazane fakty w calosc.. logiczna calosc. owszem, jak to Oscar Wilde mawial, ze dopatrywanie sie we wszystkim symboli stwarza zycie uporczywym ;) mimo wszystko przy odrobinie samokontroli, racjonalnego myslenia oraz konspiry (tak tak, ta takze jest potrzebna ;D ) mozna uczynic konopie naprawde pozytecznym ziolem, czego nie mozna powiedziec bynajmniej o tytoniu, ktory tak naprawde jest tysiackroc wieksza zaraza.. sam jestem swiadkiem tego, co dzieje sie z om ojcem.. niedotlenienie organizmu spowodowane wieloletnim nalogiem palenia tytoniu sprawilo, ze jest on dzis tak naprawde wrakiem czlowieka.. smutne, aczkolwiek prawdziwe. pozdrawiam

marihuana od rana do samego wieczora, marihuana to jest bardzo dobra pora, na to żeby wstać na to żeby rymować, sadzić, palić i ZALEGALIZOWAĆ. i wszystko jasne.

blebleble vel scoop, nie wciskaj ludziom ciemnoty. Narkotyk to narkotyk, a jako taki nie powinien być nadużywany.Do czego zmierzasz, do legalizacji ? Nic z tego. Jak chcesz kogoœ zabić, to ogranicz straty do własnej osoby, innych zostaw w spokoju. Pzdr

jakiej ciemnoty Ufito? nikogo nie namawiam.. jezeli mowisz o legalizacji, to jestem jak najbardziej za.. natomiast jezeli jest to niemozliwe to jestem za zdelegalizowaniem tytoniu i alkoholu.. jakbys sie czul, jakby Cie patrol policji zgarnal gdy Ty idziesz z polowka na imieninki i tu zonk.. 3 lata w zawiasach za posiadanie ;D wiec albo rybki albo akwarium, ne zgadzam sie aby panstwo/system decydowaly za mnie co jest dla mnie zdrowe a co nie.. to jedna wielka bzdura. ale to moje wlasne zdanie ;)

Czasem musi(państwo/system), jeœli obywatele sš tak dojrzali, jak ty. Bo jeœli sobie zadajesz cierpienie, to cierpiš z tobš i inni. Nie jesteœ sam. WyjedŸ na Madagaskar lub do Indii, a tam będziesz mógł jarać do woli. I nikogo nie skrzywdzisz prócz siebie i Boga. Nie mów, że to twoja prywatna sprawa, bo to nigdy nie jest prywatna sprawa. Pa!

mimo wszystko mysle ze znalezlismy plaszczyzne porozumienia cyt.:" Narkotyk to narkotyk, a jako taki nie powinien być nadużywany." i tu sie z Toba zgadzam.. nie powinno sie go naduzywac..tak jak i alkoholu, fast foodow, telewizji, jazdy na rowerze i wsluchiwania sie w szumy SETI ;) grunt to zloty srodek, czyli umiar.. peace

nie dla idiotów!!! słowo narkotyk pochodzi jak wiemy od łac., a znaczy nie wiele wiecej od uœpienia -narkoza srodki takie to kokaina -przy wiekszych dawkach i wszelkie morfiny , heroiny , opiaty , mocny alkohol . narkotykami nie sš LSD , amfetamina , gdyz nie powoduja ''narkozy '' Konopie to najwiekszy dar od ziemii dla nas i przez tysiace lat tak było spisek stworzyło usa na potrzeby przemysłu przetwórstwa ropy naftowej ... Ministerstwo Rolnictwa USA juz w latach 30 stych pracowało nad nowoczesnš technologia przetwórstwa konopii , tak aby był perfekcyjnym paliwem i olejem silnikowym zarazem. kiedyœ lampki paliły się dzięki olejowi z konopii !!!! historia zmolestowania ''marii konopnickiej '' to przykład jak daleko moze posunšć się gówniany rozwój molocha rzygów jakim jest obecny rozwój technologiczny kontynuowany od II wojny ... p.s. a ty matole ( ufita ) rzadko tak się zwracam do inwalidów ... nie pij lepiej piwa bo skończysz na denaturacie :)))))

a wiecie na czym napisana jest Deklaracja Niepodległoœci Stanów Zjednoczonych ? z czego zrobione były Biblie osadników czy koce wojsk dŸordŸa waszyngtonsa :)))

aha i do Ciebie Ufita heh.... powiedz prosze...kogo krzywdze jarajšc...pomijam siebie bo to moja prywatna sprawa ....Ciebie na pewno tym nie skrzywdze....cywiizacji nie zniszcze....jeszcze jeden argument: ile osob jest agresywnych po alkoholu....??? odpowiedz sam na to pytanie...bo po "trawce" tylko ok 7 % dziekuje za uwaga... ps. jesli tego nie rozumiesz to nie rozumiesz pojecia wolnosci...

aha jeszcze jedno to ze mamy ten sam host to nie znaczy ze jestemy tš samš osobš.... pamietaj jest nas wielu.....

Kolejny schizofrenik(może to już psychopatia). To od tych konopii tak się robi ...... Dariuss, od razu widać, kim jesteœ i skšd jesteœ. Wolny jestem od wszelkich używek - to jest dopiero prawdziwa wolnoœć ! Pzdr (wszystkich psycholi też)

ufito, tak bardzo chciałeœ ratować sytuację materialnš polski, no to pomyœl że na marichuanie zarabiajš przestępcy, a mogłoby państwo, na prostytucji zarabiajš przestępcy a mogłoby państwo. Wszystko dla ludzi, legalizacja!!

Wtedy państwo byłoby największym przestępcš. Skoro tak, to zalegalizujmy płatne morderstwa, bo też ktoœ na tym zarabia, a mogłoby państwo. Tak, to nie ironia tylko konsekwentne rozwinięcie toku twojego rozumowania. Idšc dalej tym tropem wyłšczyłbym palaczy z ogólnego ubezpieczenia zdrowotnego- dla nich stawka powinna być sporo wyższa, bo prawdopodobieństwo ich chorób i kosztów leczenia jest dużo wyższe, a robiš to (palš) wyłšcznie dla własnej przy- jemnoœci(bez korzyœci dla społeczeństwa). c.d.n. Pzdr

Nie popadajmy w skrajnosci Ufito, nie o to chodzi. Rzecz w tym, ze konopie sa zdelegalizowane z innego powodu niz sie nam go oficjalnie przedstawia, w tym rzecz.. i zaprzeczyc nie mozesz, bo fakty jakie sa, kazdy widzi... jakby zalegalizowano je nie oznaczaloby to wcale wzrostu narkomanii, akcyzy na konopie jako uzywki mogly by byc jak i na tyton, chodzi o to ze z konopii mozesz wyciagnac duuuzo dobrego.. ich wlokna sa naprawde trwale, posiadaja spory potencjal energetyczny.. a to ze zawieraja srodki psychoaktywne, to jest pikus i pretekst.. powiedz mi czemu (pomimo iz oba artykuly sa legalne) nie mozna sobie samemu hodowac tytoniu i produkowac alkoholu? KA$A KA$A i jeszcze raz KA$A .. a to ze sie martwia o nasze zdrowia i dlatego jej zabraniaja, to bujda na resorach rownie mocna jak dobrodziejstwo z GMO czy Domestos, ktory zabija Miliony bakterii na smierc czy plyny do mycia naczyn usuwajace tluszcz z naszych brudnych naczyn(nie twierdze ze to nie dziala, jednakze tluszcz z naczyn mozemy znakomicie usunac za pomoca szmatki i goracej wody ) podobnie z tabletkami "meteo" i innymi srodkami przeciwbolowymi, ktorych uzywani prowadzi do chronicznych boli glowy co nakreca spirale zapotrzebowania na te srodki, podobnie z ptasia grypa... zdrowy i swiadomy rozum wie gdzie jest umiar, wie ze nie potrzebuje przyprawki "czosnek w kostce" bo ma zwykly czosnek i inne ziola, ktore moze dozowac do woli i w proporcjach jakie chce i co najwazniejsze jest pewien tego, co sypie do posilku.. wiec otworz oczy, zamiast gadac glupoty o zalegalizowaniu platnych morderstw. co do legalizacji prostytucji, to moze nie zupelnie.. ale panstwo powinno miec kontrole nad tym i srodki(poddatki) przeznaczac na pomoc dla kobiet zajmujacych sie tym fachem (znalezienie pracy chociazby oraz sciganiem strewczycieli i handlarzy kobietami).. bo prostytucji sie nie uniknie, to najstarszy zawod swiata jak mawiaja i nic z Tym nie zrobisz wiecej.. do blebleble... owszem.. naduzywajac czegokolwiek od konopii, przez inne srodki psychoaktywne, alkohol, tyton etc. szkodzisz sobie i nie tylko sobie( nie mowie o cywilizacji).. szkodzisz natomiast swoim bliskim, ktorych powinienes obdarzyc miloscia.. a dzieci majace w domu rodzicow alkoholikow cierpia, bite zony tychze cierpia.. i to znacznie, dzieci oraz osoby niepalace tytoniu cierpia i traca zdrowie wdychajac dym osob palacych, czesto nieswiadomych swoich czynow rodzicow.. natomiast rodziny osob uzaleznionych od narkotykow lub innych srodkow psychoaktywnych rowniez cierpia... i tu Ufita ma racje, ze naduzywajac ich szkodzisz nie tylko sobie.. ale mowa tu takze o alkoholu, tytoniu i innych gownach.. i skala tego problemu jest nieporownywalnie wieksza do problemu ze szkalowanymi wciaz konopiami. peace

ufita to nie temat dla ciebie nie morzesz mowic o czyms cZego nie znaszs to wlasnie media cie nastawily na twoj chory tor materializmu, religi i braku postrzegania czegos wiecej dla mnie konopie to ziolo prawdy po urzyciu widzisz cala prawde i nawet najbardziej skomplikowane klamstwo jest zdemaskowane nap[ewno jest zdrowsze od alkocholu i tytoniu a propo przestalem placic za ziolo bo to jedyna zguba poppatrzcie na liscie czy nie przypominaja wam dloni a wiec mamy w sobie i kawalek tego swietego martwi mnie jedynie wzbogacanie jej przez chemiczne skurwysynstwo w bilbli napisane jest "a liscie ziola beda uzdrawiac narody" znac i myslec znaczy otwierac swoj umysl pozdrowienia

Zioło palę już od pięciu lat Zaczełem jak maiłem 12 latek i tak to już się cišgnie a dla ciekawskich to zaczynałem od amfetaminy i uzalężniłem się od niej ale zioło mi pomogło :) pozdro dla wtajemniczonych >!<

zal mi Ciebie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.