| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kolejna pani Huragan w USA - WILMA | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
http://www.bbc.co.uk/polish/business/story/2005/10/051017_oil.shtml
http://www.nhc.noaa.gov/refresh/graphics_at4+shtml/084537.shtml?3day
Oby zyskała na mocy, bo z obecnš mocš którš ma w swych młodych piersiach - 73 mp/h nie wiele zdziała więcej niż poprzedniczki. Oj piękna Wilmo postaraj się wydobyć ze swoich płuc więcej pary, by mogła choć jednš noc Bushowi nieprzespanš zafundować...
[%sig%]
|
|
|
Damian - specjalnie dla Ciebie przepis:
robisz np. tak: (url)http://www.bbc.co.uk/polish/business/story/2005/10/051017_oil.shtml(/url)
ale nawiasy okršgłe zamieniasz na kwadratowe.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
thnx http://dzięki.za.pomoc.to.jest.test
[%sig%]
|
|
|
co nie działa próbuję 2 raz:
http://www.bbc.co.uk/polish/business/story/2005/10/051017_oil.shtml
[%sig%]
|
|
|
Damian K jestes idiotš
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
lolek: argumentów cała masa. chyba nie dam rady ich wszystkich dzisiaj przeczytać do końca... Zadałe sobie wiele trudu naprawdę...
[%sig%]
|
|
|
Lolek ty zawsze musisz obrażać kogo? Czy nie ma nigdy żadnego administratora żeby wywalał takich ludzi co chyba tylko tu przychodzš by przeszkadzać w rozmowach?
Bo jeli idzie o tego lolka to już chyba kiedy tutaj pisał czy mi się zdaje? Poznaje po tych słowach z kotkiem
|
|
|
Ten lolek to jest dopiero ancymon. Wali prosto z mostu i bez owijania.
Nie jestem zwolennikiem takich metod ...chociaż po tym co Damian K.
napisał wczeniej, trudno się z lolkiem nie zgodzić.
Pzdr
|
|
|
żadne zaskoczenie, w końcu pasujecie do siebie sposobem rozmowy, zero argumentów, maximum emocji, tak potrafi każdy... (głupi)
[%sig%]
|
|
|
jakby co to damian wytłumaczyć. Czasem nie trzeba życać argumentami, po prostu jak dobremu obserwatorowi powiesz "patrz" to nie musisz wycišgać palucha. Piszesz: "Oby zyskała na mocy, bo z obecnš mocš którš ma w swych młodych piersiach - 73 mp/h nie wiele zdziała więcej niż poprzedniczki. Oj piękna Wilmo postaraj się wydobyć ze swoich płuc więcej pary, by mogła choć jednš noc Bushowi nieprzespanš zafundować..."
Zachwycasz się nad siłš przyrody dopingujšc jš do większego zniszczenia, ciekawe tylko kto by bardziej ucierpiał gdyby Wilma zyskała na sile, ci zwykli ludzie którzy mieszkaja w zagrożonych terenach czy też pan bush. Oni by poumierali, on by miał może cięższš noc. Czy kogo kto ot tak sobie życzy mierci innym (wiem że to nie było twojš intencjš, ale tak by mogło się skończyć twoje życzenie) nie powinno się nazwać idiotš??
|
|
|
ropa drozeje, amerykanie wylanczaja swoje rafinerie- beda miec na pozniej ;) a poki co to ssa dobra z iraku, byc moze niedlugo i z Iranu... sprytnie
|
|
|
szuineg: może poprostu idiotš lubicie nazywšc każdš osobę która z wami nie chcę zgodzić... Możecie wszyscy nawet czcić ludzi takich jak ufita czy lolek, którzy zawsze sš akuratni, zawsze mówiš co inni chcš usłyszeć, zobaczymy dokšd was to doprowadzi (a może nalezy spytać dokšd doprowadziło). Ja mogę się nie odzywac, a wy pozostanie pod wpływem akuratników i dopasowywaczy, którzy widzš tylko to co jest na wierzchu zamykajšc oczy na dno. Najlepiej jest mówić to co większoć chce usłyszeć wtedy się jest "powaznym" i się nie ma wrogów, tylko po co tedy mówić skoro tylu już to robi?
[%sig%]
|
|
|
damianie, ja ciebie nie chciałem obrażać (zrobili to za mnie inni i ty sam). Teraz zachowałe się jak wspomniana przez ciebie osoba. Piszesz nam wywód że się czepiamy, ale popatrz na to tak, jak majš zareagować inni gdy ty oficjalnie głosisz że masz nadzieję że tysišce innych ludzi ucierpi, za co za busha?? za to że tam akurat mieszkajš?? czy też ten churagan gdyby się rozpędził tak jak chcesz do 280km/h (albo lepiej) zabije tylko nikczemników??
Jeżeli jeste mšdry to by sie przyznał że twoja wypowied była trochę niefortunna, tyle.
Niewiem jak inni, ale ja nie daje się ponieć wpływom innych.
|
|
|
Niefortunna == nieakuratna. Nie przywišzuje wagi do życia fizycznego (cielesnego) niczyjego nawet swojego. Przykro mi. Bardziej wzrusza mnie czyje cierpienie, wielu narodów którym sprawia ameryka i jej obywatele. Nie czuje się obrażony.
Tak mam nadzieję że zginie 1000-sišce albo i więcej jeli ma to zmienić ten chory wiat w co lepszego... i nic tego nie zmieni, nie chcę żyć w tej chorobie.
Maże o apokalipsię i zagładzie całego wiata. Zaskoczony? Teraz masz mnie za co nienawidzieć. Stoimi na osobnych brzegacz... Czas przyniesie rację tylko jednemu stanowisku, nie chcę przesšdzać któremu... Jedni należš do ludzkoci drudzy majš tylko ludzie ciało...
[%sig%]
|
|
|
Ty jest chory z nienawici. I to do wszystkich.
Id do psychologa. Masz jakie problemy rodzinne albo w szkole ?
|
|
|
z nienawici to jeste chory raczej ty...
i z nietolerancji...
jak ten twój idol Rydzyk...
Obaj powinnicie sami ić do psychiatry.
Jak słucha rydzyka co on gada to mi się niedobrze robi.
Z tobš (jako z osobš niewartociowš) konwersację już skończyłem teraz gadam z szuinegiem, więc się nie wcinaj więcej, bo nie mam ochoty z tobš gadać zwolenniku radio ma ryja...
[%sig%]
|
|
|
Damian K nie pierdol głupot ani sie teraz nie tlumacz i 10x przeczytaj to co napisales. Jestes takim anty-usa chujkiem co zyczy sobie upadku usa a tak naprawde zyczysz smierci zwyklym ludziom, bo tylko na nich sie odbije cala ta wilma. "Och Wilmo spuszcze sie na ciebie tylko dmuchaj mocniej" Pierdolniety osiol.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
cierpienie wzrusza cie bardziej od smierci, nie przywišzujesz wagi do życia ludzkiego, może cię zdziwię ale dla niektórych cierpienie to mierć innego człowieka, więc życzšc tylu ludziom mierci, pomyl ilu z tych co przeżyjš będzie cierpiało. Chcesz apokalipsy i zagłady całego wiata? zycze powodzenia to napewno uszczęsliwi wielu ludzi
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |