Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Co to za pierscionek
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

Witajcie! W pociagu widzialam jak jeden pasazer pokazywal drugiemu pierscionek i opowiadal,ze ma dobre on jakies dobre wlasciwosci. Wytloczony byl na nim wzor skladajacy sie z trzech paskow i po bokach zakonczonych trojkatami. Czy ktos wie co to moze byc? Czy to mozliwe aby mogl on oddzialywac pozytywnie na osobe ktora go nosi? Zefira

Pierœcień Atlantów -to o czym słyszałaœ w pocišgu Zefiro. pozdrówka

Z tym pierœcieniem jest jak z kupš w kieszeni. Czujesz się dobrze, dopuki tam nie włożysz ręki. Tu jest dokładnie odwrotnie. Pozdrawiam

zaraz to obczaje i zaczne je produkowac i sprzedawac na alegro xD moze z tego jaki biznes bedzie :]

Ufita Z medalikami i innymi akcesoriami też tak jest jak z tym " skarbem" w kieszeni? Ludzie od niepamiętnych czasów obwieszajš się czym popadnie, nakładaja pierscienie. Ot choćby i ten papieski, który żadnych relikwii nie posiada a który sie obcałowuje jakby miał obdarzać " szczególnymi łaskami".

Esceo - takich pierœcieni jest wszędzie pełno, już chyba trochę za póŸno na ten złoty interes

Doro, nie mówisz chyba poważnie ? Jeœli tak, to tracę do ciebie częœć szacunku. Dlaczego, to chyba wiesz. Pzdr

Ufito.... jesteœ męczšcy, ale to juz wiesz..... teraz jawisz sie jako misiu o bardzo małym rozumku....... Sorry.....:(

Remigius, każdy post daje możnoœć poznania innych. Ten demaskuje ciebie. Dziękuję, wiem po której stronie stoisz i jaki masz potencjał intelektualny. Pzdr ps. nie jestem twoim wrogiem, żebyœ mnie obrażał

A Ty nie obrazaj ludzi, którym symbole pomagajš..... Bo pomagajš. Jesli tego nie wiesz, to polecam troche poczytac na ten temat. Ok? Doro ma rację..... Ja sam uzywam symboli religijnych i one pomagaja. Poczytaj o wizualizacji i odnies to do rytuałów Koœcielnych Katolickich, albo wyznania, ktore kultywujesz..... Pozdrawiam...... Ps. Nie jesteœ wrogiem, tylko nie przesadzaj! Jesli sie z czymœ nie zgadzasz, to napisz DLACZEGO! Ok? :)

Acha.... Miœ o bardzo małym rozumku to Puchatek. Jego œwiat jest czarno-biały.. Ale jesli poczuleœ sie urazony, to przepraszam...... Chociaz nadal podtrzymuje, ze jestes męczacy.....:))))))

Remigius, napisał: "A Ty nie obrazaj ludzi, którym symbole pomagajš..... Bo pomagajš." Co ty pleciesz ? Czy ty choć czytasz to, co piszesz, czy tylko tak smarujesz, co ci na myœl przyjdzie ? (Aurell nazywa to pismem automatycznym, ja bezmyœlnym) Twoja argumentacja to przedszkole. Tam dzieci mówiš: "a dlaczego ? bo tak ! " Wymyœlasz fałszywych bożków i ich "wizualizujesz" ? Powiedz lepiej czego trzeba się najarać, żeby takie brednie tworzyć. Piszesz: "Chociaz nadal podtrzymuje, ze jestes męczacy..." To męczenie występuje u ciebie wtedy, gdy trzeba logicznie myœleć (chyba). Czy naprawdę chcesz, abym czytał supermarketowe ksišżeczki(bajeczki) ? Sam się naczytałeœ tych bredni, uwierzyłeœ w nie, a teraz chcesz, aby inni wyznawali to, co ty. Pamiętaj, że ksišżeczki supermarketowe pisane sš, by zgarniać kasę. Autor liczy, że wœród miliardów ludzi znajdzie się grupa frajerów(czyt.oszukanych), którzy kupiš, przeczytajš, uwierzš i podadzš dalej zwiększajšc sprzedaż. Tak to działa i NIC poza tym. Jeœli to do ciebie nie dociera, to jesteœ bliski sekciarstwa(może już tam jesteœ ?). Pzdr z wyrazami szacunku

Ufita osoby które noszš owe Magic Pierœcienie pamiętajace Czasy Faraonów odnoœnie Symboliki sš Dobrze Zabezpieczone poprzez każy Atak wymierzony w osobistoœć . Ty słowami ( nieœwiadomie ) , wywołujesz Reakcje obronnš wielu ludzi , krótko używasz nieuœwiadamianego Ataku . Jeœli ( pomimo swego w pełni dojrzałego wieku ) , nie zmienisz tkzw "agresji słownej" ukrytej pod maskš ...... no comment .... !!! to lepiej uważaj . Taki człowiek nie musi nic tobie złożeczyć . Pierœcień emituje Fale Energetyczyne wzmacniajšce Biopole Ochronne ciala fizycznego - w tym umysłu zaopatrzonego w Wolnš Wolę ! mam nadzieję że orientujesz się o czym mówię . Spotkałem się wiele razy . Pokdreœlam WIELE RAZY !!! z ludzmi o podobnym charakterze do twojego do których wróciła Energia w formie myœli wysłanych do Odbiorcy . Ech Chamuj trochę jezyk bo sobie Sam Człowieku namieszasz w swoim życiu . Jest takie powiedzenie .."wypadki chodzš po ludziach " . Od siebie dodam .. po Rzeczach osobistych również . Mam takie One Question to you .. Jakie ksišzki uważasz ze nie zgarniajšce kasy ????? Pytam się w dobrej Myœli . Może czas się pokusić o lekturę którš preferuje twój stan Umysłu i poznać to czego ja nie widzę , a Ty dostrzegasz . Miłego Dnia Ufito i uœmiechnij się , bo szkoda tracić Chumoru . Życie jest jakie jest .. zawsze będzie zaskakiwać tj. zmianš Daty czy choćby cyferki w przeżytych latach . Sztukš jest poruszać się w nim opływowo bez tworzenia Obcišżeń Karmicznych . I dodam jeszcze jedno . Znajomoœć siebie w sensie pełnej Synchornizacji plusów i minusów skraca naszš drogę do DOMU ! Piszę kodem który pod maskš ma więcej przesłań aniżeli to co rzuca sie Tobie w oczy , więc Rozumiemy się :-) :-):-) Naprawdę Miłego Dnia Tobie Panie Ufito Życzę :-) Pozdrawiam ariel

Ja napiszę coœ takiego. Nabyłem całkiem niedawno pierœcień Atlantów (nazwijcie go zresztš jak chcecie). Zamówiłem go z aukcji Allegro u sprawdzonego sprzedawcy. Zamówiłem także odpowiedniš ksišżkę, która była mi także potrzebna. Najpierw przyszła ona, potem pierœcień. Czyli wpierw WIEDZA a potem DOŒWIADCZENIE. Ksišżeczkę pana Mateli przeczytałem bardzo wnikliwie i ze zrozumieniem. Wielu przecież czyta ksišżki różnej treœci bez jakiegokolwiek zrozumienia. Przyszedł do mnie pierœcień przez pocztę. Otworzyłem kopertę i oczywiœcie od razu wyjšłem ten pierœcień z małego ozdobnego pudełeczka. Od razu wydał mi się piękny i pełen symboliki :). Za jakiœ czas włożyłem go do lekko osolonej wody i tamże pozostawiłem na pewien czas. Wyjšwszy go, opłukałem pod bieżšcš wodš i włożyłem na palec. Noszę go z przerwami już od dobrych kilku tygodni i muszę stwierdzić, że niestety działa ;). Wychodzę z nim zarówno na spacery, jak i na miasto a także na działkę. Noszę go na palcu wskazujšcym lewej ręki i tylko czasem przekladam na bliŸniaczy palec na prawej. Czasami też obracam go wokół własnej osi. I jestem już z nim bardzo zżyty. Na efekty "ochrony" nie muszę czekać. Bo ona działa. Ale więcej na pewno powiem z upływem większej liczy dni, miesięcy czy lat. W owym pierœcieniu ważna jest SYMBOLIKA i energia kształtów. Trzy prostokšty ułożone równolegle do siebie. Obok nich na zewnštrz 6 mniejszych prostokštów. Na zewnštrz 2 trójkšty równoramienne. To jest właœnie oddziaływanie symboli i energii. Także symbol okręgu czy koła jest tutaj niejako wpisany. Podobno pierwsze pierœcienie były wykonane z bršzu i nosił je każdy mieszkaniec Atlantydy. Ale to nieważne.... Pierœcień po prostu działa i muszę go czasem po prostu zdjšć, bo nie wytrzymuję :>.

Ariel, Twój kod został odczytany. Nie boję się twoich gróŸb. To, jakie czasy pamiętajš te pierœcionki, nie ma żadnego znaczenia. Według tej teorii powinieneœ zrobić sobie talizman w formie woreczka, a do œrodka wrzucić kamyczek z Afryki. Jak dobrze poszukasz, to znajdziesz taki, co ma 4 000 000 000 lat. Słownie cztery miliardy lat. To będzie dopiero moc ! he he Nie tracę humoru(nie chumoru). Œwieci słońce, œwiat jest piękny, a ludzie ... też sš wœród nich nich piękne duchy. Ciekawe, że raz piszesz w sposób logiczny i sensowny, innym razem zaœ bełkotliwy i pełen błędów stylistycznych. Czy to dwie różne osoby czy raczej chcesz w ten sposób przydać sobie tajemnniczoœci ? Pytasz o ksišżki nie zgarniajšce kasy ? Kryterium oceny nie jest cena ani zysk na egzemplarzu, lecz zawartoœć. Znasz je na pewno, czytałeœ, ale nie zrozumiałeœ. " Macie oczy, a nie widzicie; macie uszy, a nie słyszycie? " Te ksišżki nie wskazujš łatwej drogi, więc jako młodemu nie spodobajš ci się. Może kilka ksišżek z dziedziny filozofii, matematyki, astronomii. Poczytaj też o najnowszych osišgnięciach fizyki, która zaczyna naukowo potwierdzać istnienie i rolę Boga we wszechœwiecie. To nie sš jednak ksišżki beletrystyczne lub powieœci. Każda wymaga godzin przemyœleń, nauki i ćwiczeń. To jest dopiero przygotowanie umysłu - coœ w rodzaju treningu. Reszta ...... Cóż, czytać, myœleć, czytać , myœleć ........... rozwijać się pozytywnie Po chłopsku mówišc: trzeba mieć swój rozum, żeby nie dać się oszukać. Na poczštek proponuję ćwiczenie woli: wyrugować z własnego języka wszelkie wulgaryzmy. Zobaczysz, jakie to trudne. Jak ci się to uda, to przekonasz się, jaki ból sprawia to, gdy słyszysz jak inni przeklinajš. Pa ! pzdr

Ile chcš za Biblię? Jest bezcenna. Ufita Krzyżyk nosisz? Przy_ierdala się za to ktoœ do Ciebie? To co masz do Pierœcienia Atlantów i ludzi, którzy go noszš? Masz coœ do tych co go produkujš? A ile fajansiastych dewocjonaliów można spotkać.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja wierze w działanie symboli, sam się przekonałem i wypróbowałem na innych do tego, że symbol spirali narysowany na kartce papieru i przyłożony do piersi zwiększa siłę, polecam ksišżkę "Urzšdzenia poruszne siłš umysłu" http://members.lycos.co.uk/husos666/obrazki/spiralka.GIF Jest taki ekperyment, że jeden gostek wycišga rękę w bok, a drugi usiłuje mu tš rękę obniżyć naciskajšc na niš. Następnie ten 1 bierzę spiralke i przykłada drugš rękš do piersi. Powtarzamy eksperyment, jednak tym razem różnica w oporze dłoni jest niesamowita. Robiłem ten ekperyment, z moim strasznie sceptycznym bratem.

Aha to ma być spiralka lewo skrętia (zwiększa siłę) ta wyżej jest prawo, ta znów dziwnie obniża siłę. Lewo skrętna to lustrzane odbicie tej wyżej. Jeżeli ktoœ wczeœniej przyłożył prawš to musi po tym przyłożyc lewš, aby wygasić efekt. Autor ksišżki miał nie przyjemne doœwiadczenia, kiedy nie przyłożył po eksperymencie z prawoskrętnš, lewoskrętnej.

dla mnie a za mnie to możecie sobie nawet nosić banany na szyji i się do nich modlić. Ale ja bym nigdy nie mógł mieć rzadnego talizmanu, raz próbowałem i wystarczy, efekt był i to ogromny, niestety nie w tš stronę. Miałem podobny pierœcionek jak opisujecie, tylko był już złamany na pół i wisiał na łańcuszku, był chyba z ruskiego złota bo było mocno czerwone (domieszka miedzi) i te kwadraty i trójkšty były wklęsło-wypókłe (krzywo względem płaszczyzny pierœcienia. Pierwszego dnia jak go założyłem miałem cały czas myœlenice o nim (bo nigdy wczeœniej nic nie nosiłem i uwarzałem że to bzdura i nic sztucznego nie może mi przecierz pomóc), no i miałem trochę nieszczęœć w ten dzień, a jak z nim usnšłem œniła mi się złota krowa i jakieœ brudasy co wokoło tańczyły i wogóle coœ czułem jakby. Rano zdjołem to ustrojstwo i poszłem sprzedać.

Ufita Mówię całkiem poważnie. Widać nie jestes zorientowany , że każdy papieski pierœcień jest po œmierci Papieża niszczony i rzeczywiœcie nie zawiera w sobie żadnych relikwii - niby kogo apostoła Piotra? czy Jezusa który żadnego koœcioła nie zakładał. Dlaczego przedmiot kultu ma stanowić dla mnie większš wartoœć ? Medaliki, szkaplerze czy krzyżyki majš jakškolwiek moc? - bynajmniej. " Nie czyń sobie podobizny rzeŸbionej czegokolwiek , co jest na niebie w górze i na ziemi w dole i tego , co jest w wodzie pod ziemiš" To wiara ma największš moc....to wiara " góry przenosi" ale równiez otwiera oczy. Szukajcie a znajdziecie, kołaczcie a bedzie wam otworzone. Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.