| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| PSYCHOTRONIKA - CZYM JEST I CO TAK NAPRAWDĘ DAJE? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 271 |
|
Na tak wyżej postawione pytanie chciałbym znaleć szczerš odpowied.
Na pytanie CZYM JEST psychotronika nie piszcie suchych definicji tylko własnymi słowami. Bo suche definicje mi nic nie dadzš.
Tak samo na drugie pytanie. CO TAK NAPRAWDĘ DAJE? W sensie, po uzyskaniu dymplomu jak można póniej takš wiedzę spożytkować dla dobra innych a także siebie? To chciałbym wiedzieć w szczególnoci. Interesuje mnie też to, gdzie najlepiej uczš.
|
|
|
Gdzie można z tego zrobić magistra?
Wiem, że w Moskwie.
A w Polsce?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
O tak, Moskwa, stolica wiatowego ateizmu.
Dobre miejsce dla centrum szarlatanerii, okultyzmu, szamanizmu, psychotroniki i
w ogóle wszelkich para-nauk.
pzdr
|
|
|
hehehe odwiedzc jednego i wydaj opinie . Bez dowodów łatwo o błšd w wysuwaniu opinii , chyba że zakładasz otwarcie w stylu :
"Uważam Teoretycznie patrzšc na Psychotronikę i ludzi którzy niš się zajmujš , to mogš być oszuci"
A ty heh jak zwykle Pewnik ! "To Klan oszustów" . Normalnie obiecuje Tobie Szanowny Panie U.F.O iż zabiorę Cię którego dnia na wycieczkę jeli podasz imie i nazwisko postaram się połšczyć poza fizycznym Ciałem z twojš duszš .
Wtydz się że ja taki młody , pusty i diabelski muszę takiemu Staruszkowi tłumaczyć pewne sprawy .
Ale wiesz co jest najmieszniejsze . Że Cie Kurka lubię pomimo tego co wylewa się z twych ust . Masz w sobie Dobro ! tylko trochę Cię Życie doswiadczyło i pewne elementy przeszłoci wpłyneły na twš podwiadomoc która stosuje je w życiu uważajšc za Priorytetowe i w Pełni Słuszne . Rozumiem Cię trochę pod tym względem . I nie mieje sie gdy uważasz tak czy inaczej . Poprostu jeste tu hmm .. Wyróżniajšcym się z tłumu takim małym hitlerkiem ;) Przybij Dziadzia pištke i idziemy na kawę sobie porozmawiać o Wierze , Uwarunkowaniach psychologicznych dzisiejszych ludzi z perspektywy ich przeszłoci o dowiadczeń .. oraz na wiele wiele różnych tematów .
Lubię Cię :-)
|
|
|
Byłem na spotkaniu z pewnym naukowcem z moskiewskiego instytutu magnetyzmu ziemskiego. Facet najpierw skończył fizykę jšdrowš, póniej dodał sobie jeszcze jaki fakultet z psychotroniki.
Ostatnio bada ikony i stwierdził, że promieniujš pozytywnš energiš, ale nie tyle postacie, co układy geometryczne ornamentacji.
Poza tym ikony ładujš się dodatkowo energiš ludzi modlšcych się do nich.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
psychotronika to podstawa rosyjskiego programu "PSI WARS" skierowanego przeciw USA i krajom NATO i baza dla rozwoju tajnych broni impulsu elektromagnetycznego(broni skalarnych="scalar weapons").okazuje się, iż kwantowa fizyka teoretyczna "made in Russia" była w cišgu ostatnich trzydziestu lat bardziej "mistyczna' oraz "irracjonalna"niż racjonalne itym samym wsteczne nauki Zachodu.
stšd też wzięła się obecna miażdzšca przewaga w broniach psychotronicznych pomiędzy Rosjš a Zachodem.jak mówiš sami Rosjanie, a mówiła to już rok temu na niniejszym forum niejaka tajemnicza Olga,
siłš woli można zmienić bieg najważniejszych i najistotniejszych wydarzeń ekonomicznych,społecznych i politycznych w wiecie,siłš woli można też wykradać największe tajemnice wojskowe przeciwnika i wpływać na decyzje kluczowych,najważniejszych osób w kompleksie wojskowo-przemysłowym USA, ukierunkowujšc je w pożšdanym dla siebie kierunku.
|
|
|
Ufita, paranauki sš nieuniknione, w przyszłoci zapewne to co jest teraz niewytłumaczalne, będzie częciš nauki, narazie poprostu nie ma metod na badanie niektórych zjawisk, nauka nie wie nawet po co nimy, różne teorie sš ale nic nie jest pewne, jednak snš naukowcy nie mogš zaprzeczyć, bo ma je każdy.
Cóż ja bym nie nazywał szarlataneriš nauk parapsychologicznych, czy chcesz czy nie każdy człowiek posiada wbudowane zdolnoci w standarcie, ty też czy przez to jeste szarlatanem? Używałe ich już wiele razy nawet nie zdajšc sobie z tego sprawy, a wiec czy nauczenie się wiadomego kożystania z tych zdolnoci jest szarlataneriš?
Jest to efekt posiadania duszy.
Japoński robocie no cóż Rosjanie byli daleko przed USA, kiedy to własnie USA w panice zaczęło program Gwiezdnych Wrót i który to program zniszczyli robišc z niego cyrk jak to okrelił jeden z jasnowidzów.
Co do zmieniania siłš woli otoczenia jest to naturalne narzędzie, które też jest spowodowane boskš naturš człowieka, to samo mamy w przypadku modlitwy dużych grup ludzi. Czasem jeden znajšcy się na rzeczy może osišgnšć rezultaty dużo wieksze niż cała grupa modlšcych się, z których wieksza częć czeka kiedy wkońcu się to skończy.
Ludzie robiš mały błšd. Aby stworzyć rzeczywistoć i niš kierować trzeba się tak modlić, wizualizować jakby dana rzecz już się stała. Takie co to znam z Huny, która jest starożytnym sytemem psychologiczno-filozoficznym, ale nie religiš.
Huna mimo swoich lat dalej wyprzedza współczesnš psychologie.
nara
|
|
|
Zgadza sie.... Huna mówi np o Nadwiadomoci, kto był w krytycznej sytuacji, lub w niebezpieczeństwie, wie o czym mowa, ( moze być to tez Anioł Stróz), a psychologia dopiero od 10-15 lat próbuje opracować metodologię dla tego zjawiska. Jest to cos innego, niz niewiadomoc Junga.
Dlaczego Rosja? Efekt wojny "jasnowidzów" z lat 60-70-tych XXw. Poza tym, w Rosji, tak jak np w Tybecie, znane sa i praktykowane techniki szamańskie. Pomijam ludy tzw "pierwotne"....:))))))
A sš to bardzo mocne praktyki....:))))
|
|
|
Ufito! Miej litoc..... Sš encyklopedie.....:)))))
jak Kaszpirowski jest szamanem, to Ty jeste Aniołem Dobroci i tolerancji....:)))))
Pozdrawiam... :))))
|
|
|
Może to prawda, Kaszpirowski jest raczej oszustem niż szamanem.
Przepraszam szamanów.
Pzdr
|
|
|
Psychotronika, jest wspolczesna nam nauka powstala z poczatkiem lat 70, a majaca za cel zbadac naukowo i wytlumaczyc zjawiska niewytlumaczalne przy pomocy tradycyjnych nauk. Pozatym mozna czynic magie i cuda na skale naukowa i nawet bez wytlumaczenia, ale wiedzac jak sie zachowuja dane rzeczy i energie oraz w jaki sposob doprowadzic i wykorzystac....
Innymi slowy, to taka pokazowa magia naukowa, a jej prawdziwe oblicze nie jest ogolnie znane.
pozdrowaiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Polecam ksišżkę "Od magii do psychotroniki".
|
|
|
Nie grozi, bo nie bede czytac.
Jezeli masz na mysli, ze jestem glupia, to masz prawo miec swoje zdanie.
Ja o ludziach sie tak nie wyrazam !!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 271 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |