Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
telepatia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34

miałem taki sen na całš noc w którym telepatycznie przenosiłem przedmioty z miejsca na miejsce.chciałbym praktykować to na jawie ale dotychczas udało i się to tylko w dwóch snach.myœle że człowiek ma takie możliwoœci na jawie ,ale nie umie ich uwolnić.mam nadzieje ,że ktoœ tutaj to umie bo bardzo chcę się tego nauczyć.

jeœli to nie możliwe to powiedzcie mi to w prost żebym se nie robił nadzieji

Był kiedyœ (2000 lat temu)taki człowiek. Zostawił swoje nauki. Nic trudnego czytać i z nich skorzystać. Wiara góry przenosi. Innej drogi nie ma. Pa! pzdr ps. na tym forum, ani na żadnym innym, ani na całym globie nie ma takiego, co by to umiał. Jestem tylko na sekundkę. Pa!

a znasz wszystkich na całym globie ufito że wiesz że takiego nie ma??

ufita: ty jak Gosia zawsze gadasz to samo i w każdym wštku a o Jezusie nie masz pojęcia ani nie rozumiesz jego nauk. wiktor: też miałem podobne sny, przyszłoœć jest taka że po przemianie pozostali będš się rozwijać w tym kierunku, mi się też œniły podróże po za ciałem, telepatia a nawet latanie. Co do telepatii zwierzęta stosujš to od dawna z powodzeniem. [%sig%]

Jeœli dobrze rozumiem to telepatia jest to przekazywanie myœli (wysyłanie --odbieranie pojedyńczych informacji lub bardziej złożnych przekazów) a to oczym piszesz to telekineza.Myœle ,że z telepatiš miało do czynienia wiele osób ale z telekinezš o wiele wiele mniej.

ja mam takš telepatię telefonicznš, nieraz (no w sumie to 4 razy) rano budzę sie gwałtownie i kilka sekund po przebudzeniu zaczyna dzwonić telefon. Można by to pod jakšœ telepatię podcišgnšć.

Sš jeszcze telepadka i telepka ale to już inne wymiary.

Telepatia to nie telekineza...taka drobna uwaga na boku. Ale tez ciekawa umiejętnoœć. Chciałbym tak umieć:-) Powiedzmy siedzi sobie ktoœ, nagle zaczynam się odzywać (telepatycznie) Chciałbym zobaczyć jego/jej zdziwienie kiedy się obróci i nikogo nie zobaczy hehe. [%sig%]

Telepatyczne odzywanie to jest przekazywanie wiadomoœci, nie tak jak pokazuje telewizja, poprostu wiesz co dana osoba chce ci przekazać, czasem dołšczajš się do tego obrazy, to jest taka jakby myœl, gdzie czasem możesz usłyszeć głos tej osoby ale tylko w myœlach. Ciekawe doœwiadczenie. Miałem kilka takich doœwiadczeń. Nawet mój pies , kiedy zamknę drzwi siedzi za drzwiami, nie szczeka, ale tak sugestywnie mi to przekazuje że chce wyjœć (na wiadomo co) że się budzę i wiem że czeka za drzwiami :-P. To może się wydawać głupi przykład wam, ale my - ludzie gardzimy zwierzętami a te zwierzęta niejednokroć umiejš lepiej i skuteczniej się porozumiewać niż my z naszymi palmtopami, gadu gadu i komórkami. [%sig%]

Fakt..... to przez to, ze polegamy na mowie, w kontaktach z ludŸmi..... Ze zwierzetami to nie dziala....Musimy wiec tak wyostrzyć uwage, ze zaczynamy odbierac wiele wiecej bodŸcow, widzimy i czujemy wiecej......:)

dzięki że mnie oœwieciliœcie,już nie będę mylił telekinezy z telepatiš

Trzeba zdać sobie sprawę że mu ludzie wukorzystujemy ok 6-7 % zasobów naszego mózgu. Ale nie wiadomo co byœmy potrafili gdyby te zasoby zwiększyć choćby o drugie tyle...

Ja czasem umiem czytac w myslach...np.nauczycielce kogo do tablicy po nazwisku wezmie...lub czasem w totka...pierwsza liczba w multilotka przy losowaniu mi sie udalo przeczytac w myslach u niego i 2razy tak zgadlem..

telekineza.. marzenie... telepatia natomiast, w malutkim stopniu co prawda, ale jest odczuwalna... i to nierzadko zdarza mi sie pomyslec ni z tad ni z owad o jakiejs osobie z ktora nie mialem spory czas kontaktu i doslownie po chwili dostaje od niej smsa albo dzwoni do mnie ona... podobna rzecz z osoba mi bardzo bliska. bardzo czesto zdarza mi sie wejsc na GG na przyklad z mysla aby ja zlapac i okazuje sie ze weszlismy na GG doslownie wodstepie minutki.. moze to przypadek, ale ja nie wierze w przypadki.. a takie telepatyczne "wywolanie" jest bardzo prawdopodobne pozdro ;)

Miałem raz sen o pewnej osobie którš z jakieœ 14 miesięcy nie widziałem, w hipermarkecie jš spotkałem jeszcze tego samego dnia. Potrafiłem przewidzieć gdzie znajduje się mój pies, czy w tym pokoju czy w tamtym pokoju czy na dworze, jak się dłużej skoncentrowałem to udawało mi się za każdym razem przewidzieć gdzie dokładnie się znajduje lecz było to dosyć męczšce. Raz wyszedłem na dwór bo miałem przyprowadzić psa i zdałem się na intuicje gdzie może on być i coœ mi powiedziało emocjonalnie że trzeba iœć na północny wschód i poczułem emocje w miejscu czakramu serca coœ w rodzaju podniecenia i właœnie te emocje często potwierdzały mojš intuicyjnoœć czy się nie mylę, poszedłem właœnie w tym kierunku i nagle widzę jak mój pies lata z hordš innych psów. Intuicyjnoœć emocjonalna potrafiła mi podpowiedzieć czy jest coœ prawdš czy fałszem i jak było coœ prawdš to wtedy czułem nieuzasadnionš w racjonalny sposób emocje która podpowiadała czy mam rację w jakiejœ kwestii.

ZSRR wydawał rocznie do roku 1989 w ramach"czarnych supertajnych budżetów obronnych"aż 1 miliard dolarów na supertajne badania broni psychotronicznych,channellingowych i telepatycznych ,w których obecna Rosja ma przewagę około 20 lat nad USA i resztš œwiata.Między innymi szperali w dobre we wszystkich departamentach CIA,FBI oraz NSA telepatycznie(ultratajny bo na 100% skuteczny"remote viewing") a także napromieniowywali niektóry rejony USA szczególnie niebezpiecznym i szkodliwym dla zdrowia promieniowaniami różnych typów modulacji wišzki radiowej na niskich cżęstotliwoœciach nadawanych przez tajne supernadajniki zlokalizowane w bezkresach upiornej matuszki Rassijji a transmitujšce we swoim wzorze radiosygnału albo grożne zarazki chorobotwórcze albo wzory radio-psychiczne chorób umysłowych bšdż "obłędu" czy"zawałów".Sš w stanie spowodować krótkš i bezszmerowš œmierć każdego nie wygodnego im polityka zachodniego, a szczególnie nieœwiadomego tępawego prawicowego,niewygodnego interesom odwiecznej matuszki Rassijji czy też operetkowych kraików NATO takich jak Polska robišc z niego(czyli z wybranego namierzonego zdalnie "polit-celu") szmatławe zniszczone przez wewnętrznš chorobę "zombie" czyli autentyczny cień czy też "szmatę ""cziełowieka".Jednak rozwój psychotroniki bardziej im był potrzebny do rozpracowania nowych typów broni takich jak bronie skalarne i wektorowe gdzie broń jest kierowana przez odpowiednio nastrojone post-sowieckie medium parapsychologiczne(wchodzenie w zakres pustki czyli megapróżni koncepcyjno-pojęciowej=VACUUM].Do tej pory mimo moich próœb nikt z "geniuszy" produkujšcych się na tym forum nie wszedł w "astral" i "mental" Matki Ziemi by w końcu dowiedzieć się o autentycznej prawdzie istnienia czy też nie istnienia tak zwanych"Kosmosfer"majšcych w dużej mierze napęd psychotroniczny.Gorzej iż niektórymi "odpadami"z naukowo-wojskowego rosyjskiego stołu psychotronicznego zajęłš się silna i rozbudowana na całym œwiecie rosyjska mafia gdzie bronie psychotronuczne używane sš do wykańczania bossów gangów które stojš na przeszkodzie w"rozwoju" danego własnego chamskiego interesu czy też ruskiego geszeftu.Grożni sš także"nowyje russkije"na giełdach œwiatowych czy w ważnych strategicznych ogólnoœwiatowych"geszeftach" bo mogš być w stanie wejœć w algorytmy teorii gier na zasadach rozpracowania zarówno matematycznego(odpowiednie modele giełdowych zaburzeń stochastycznych) i psychotronicznego(usilne "chcenie"by jakaœ akcja zwyżkowała) a inna "zniżkowała")na giełdach papierów wartoœciowych w celu osišgania często idšcych w setki milionów USD dodatkowych zysków nadzwyczajnych z transakcji futures lub terminowych(warrants).Piszcie na forum niniejszego portalu "EJSI/PSI/TAJNE" o dalszych znanych Wam faktach telepatii i psychotroniki oraz parapsychologii zastosowanych w tak zwanych œwiatowych "PSI WARS" ,które trwajš teraz jak w najlepsze po zakończeniu zimnej wojny o czym nie wie "przeciętny człowiek" z polskiej ulicy.

Jest Pan doskonale zorietowany w sprawach rzeczy niewidzialnych, chcialbym nawiazac kontakt i wymienic poglady. Praktykuje obserwacje na odleglosc i opis sytuacji ktore zaistnieja do stopnia niewytlumaczlnego, czytam tez fotograficznie i chce nawiazac kontakt z P. Wselenskim. Telepatycznie porozumiewam sia z moimi dziecmi a na zone nie znalazlem jeszcze sposobu!!! Z powazaniem, Wojtek

to sprawdż wojtek w astralu/mentalu/divinosferze Ziemi czy Rosjanie posiadajš rzeczywiœcie owe wspomniane i opisane w poœcie "straszna rosyjska tajemnica" - Kosmosfery ,korzystajšce z pola próżni (Vacuum) i samokreacji mentalnej(tworzenia czegoœ z niebytu) i tym samym przemiany pola grawitacyjnego poprzez transformację w próżni w pole elektromagnetyczne i "vice versa" bo byłby to największy "przebój technologiczny" wœród ssaczych ludzkich, zwierzęcych ewoluujšcych stopniowo, małp - technologii...

Witam wszystkich.Hmmm telepatia :>Ostatnio jakos sie aczynam interesowwac .Czesto mi sie zdaża miec deja vu i z moim wspooolokatorem w akademiku czesto udaje sie nam komunikowac taak ze ja cos mysle a on to mooowi.Twierzdzimy ze jestesmy bliŸniakami booo jestesmy jakby dwoma rozdzielonymi klonami a nie jestesmy wogooole spokrewnieni.hmmm co o tym myslicie i czy mozna jakoœ rozwijac umiejetnoœci telepatyczne??pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.