Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Antychryst
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Jest przepowiednia że już sie narodził i ujawni się w swoim czasie(niedługo) Na razie pozyskuje wyznawców, naucza. Ludzie go uwielbiajš, obdarowuja podarunkami. Macie jakieœ typy. Czy w ogóle wierzycie w to i w Antychrysta.

Bush? Ale osobiœcie myœlę że ta osoba dopiero pokaże swoje lico. A jeœli w przepowiedni jest że już jest znana, to niewiem. Zło charakteryzuje się tym, że na pierwszy rzut oka wyglšda jak dobro... [%sig%]

Osama BIN LADEN

osama bin laden jest przereklamowany jak płatki kukurydziane :-P [%sig%]

A może T. R.

Sšdze że jeszcze sie nie ujawnił i niejest to osoba dobrze znana to może być każdy kogo mijamy na ulicy czy spotykamy w sklepie.. pezostaje nam tylko czekać i opserwować swe otoczenie.

http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//002_l~0.jpg ja go widziałem , patrzyłem mu w oczy .. szczupły wysoki facet - oczy ciemne , przenikliwe , włosy blond - siwe . Pytanie Kim Jest Antychryst ? Biedne opis . Ale tak go widziałem . Stał przy grobie dwoch Króli ( Prezydentów ) ! na przeciwko niego niski człowiek - Jezus ! może przedstawie owe doœwiadczenie tak by było właœciwie i komuœ nasunie sie opis z niej ... Sen z dnia 25 na 26 Maj roku 2004 : „Przepowiednia Przyszłoœci" Postanowiłem dziœ wieczór Skupić się na Przyszłoœci Całego Œwiata w Œwietle Zapisów sprzed 3 i pół tysišca lat . Wczeœniej Wprowadziłem swojš œwiadomoœć w Stan Zbliżony Stanowi Medytacji . Na koniec kładšc się łóżka , w myœlach wyraziłem Proœbę o Ujrzenie Tego Co Czeka Cały Œwiat . Wynikiem jest ten Sen . Wiem że znalazłem się na Ziemi , byłem niskiego wzrostu . Wokoło Była Pustynia , Niebo i Słońce rzucały Krwisty Kolor na Całš dolinę ułożonš poœrodku pustyni . Czekałem w niej na Spotkanie z Antychrystem ( dziwne to było ) , W końcu się pojawił od strony mych pleców , z nikšd , nie zapowiedzianie . Podszedł do mnie i Położył mi rękę na mym ramieniu . Odwróciłem się by spojrzeć na jego Wyglšd. Był Wysoki ,szczupły , o siwych włosach , w jego oczach palił się ogień . Wówczas gdy skończyłem go obserwować , powiedział „ZACZĘŁO SIĘ” - te słowo odbiło się Echem po Całej dolinie . „KLIK” Ujrzałem Obraz Tysišca ludzi Stojšcych w Grupach , To były masy ludzi , ciężko mi zamknšć wielkoœć w ramach opisu . Unosiłem się w powietrzu jako Duch . Cała Pustynia z dolinš poœrodku niej miała kolor Krwisto pomarańczowy . Nagle Ujrzałem Dwa Groby bez krzyży . W nich Spoczywały szczštki Dwóch Największych Władców w Historii Œwiata którzy reprezentowali stronę Dobrš i Złš , przy dobrej Stało Dziecko ( którym byłem nie wiedzieć czemu ja ) , po drugiej Stronie stał Antychryst , Ten wysoki . Nagle Znalazłem się w Ciele Dziecka które teraz patrzało w oczy Wcielonemu złu ( antychrystowi ) – Patrzšc się w jego Oczy które był Ciemne a zarazem Piękne , gładkie , i czyste niczym oszlifowany kamień Nastšpiło coœ w rodzaju wejœcia w Wizję – Opiszę Ten moment choć trudno mi to przełożyć na język zwłaszcza z towarzyszšcymi temu ważnemu Zdarzeniu emocjami . Ujrzałem Oczy Syna Bożego poprzez które dotarłem do jego Wnętrza , Duszy i powróciłem następnie do samych oczu z samego wnętrza jego wspaniałej Duszy , naraz Stałem się jego oczami a one mnš , wtedy oczy Boga na Ziemi zamieniły się w oczy Ptaka którym ( byłem Ja a zarazem Duch Boży ) Ujrzałem pod sobš pięknš Ziemię , bez kominów , wieżowców , techniki , Ziemię jakš człowiek dostał na samym Poczštku , , łagodnie leciałem ponad dolinami , rzekami , lasami , nie zmšconš Ziemiš . Nagle ujrzałem jak opuszczam ciało ptaka , którym był Gołšb , wtedy spoza ciała unoszšc się nad ziemiš patrzałem na Gołębia który wzbił się w powietrze , zatrzymał na chwilę trzepoczšc skrzydłami , i odwrócił głowę w mojš Stronę œwiadom mej obecnoœci , Dał Znak Miłoœci BOGA . „KLIK” Zmieniła się scena : „ Jestem w jakiœ podziemiach , wiem że uciekamy z ludżmi przed Œmierciš niepewni tego co przed nami” , na Zewnštrz niebo miało już inny kolor, purpurowy . Obudziłem się , jeszcze teraz jestem w szoku z tego co przeżyłem dziœ w nocy ,czuję że to ważny sen dotyczšcy losu Całej Ludzkoœci – czuję że niebawem stanę się Œwiadkiem czegoœ Ważnego dla Całego Œwiata . Może ktoœ z was pomoże mi zinterpretować ten Sen . Dziękuję Opiekunom i memu Archaniołowi Urielowi którego poprosiłem o Danie mi wglšdu w Losy Ludzkoœci i tym samym wiedzę która przerasta me zrozumienie tego co zobaczyłem , raz jeszcze Dziękuję. Ariel

cudowny sen. Mogłeœ to opisać w wštku "przepowiednie" bo ten pewnie zostanie szybko zapomniany. Nie pogniewasz się chyba jeœli sobie zapisze i zachowam Twój sen? [%sig%]

mozesz damianie pa

www.apokalipsy.fora.pl

Zapraszam wszystkich forumowiczów na nowe forum! http://apokalipsy.fora.pl/ Przepraszam za tę reklame ale nie wiem jak inaczej wylansować forum :( Forum jest bez spamu, głupich tematów itp. jest poœwięcone zjawiskom paranormalnym i roku 2012, obowišzuje wolnoœć słowa, admin poprostu będzie andzorowšł takie rzeczy jak przekleństwa itp. Jeœli kogoœ tym postem zdenerwowałem to bardzo przepraszam i proszę o przemilczenie... :) Jeszcze raz serdecznie zapraszam na NOWE FORUM WWW.APOKALIPSY.FORA.PL

A moze tak..... Antychryst, to z greki oznacza częœc całoœci, czyli jakby "ciemnš stronę mocy", albo zwierzęcš stronę człowieczej natury..... Jeœli tak jest, to panowanie Antychrysta to pogršzenie sie ludzi w konsumpcjoniŸmie, to odejœcie od wiary w Miłoœc, œwiatło i Dobro (celowo nie pisze o konkretnym Bogu, bowiem dotyczy to kazdego wyznania)...... Moze Ÿle kombinuję, ale jest to ciekawe..... W œwietle globalizacji i rzšdów koncernów i ideologii liberalizmu, zwlaszcza ekonomicznego, którego głównym kryterium jest zysk i konsumpcja..... Uff..... zdanie wielokrotnie złozone.....:)))))))

A z jakiego będzie kraju? Może z Polski

Podajcie swoje typy z naszego kraju

Hmm obstawiam kogoœ z lewicy hehehe Anty będzie podobno lewy a kobiety będš uważały że jest prawy . Poważnie bioršc to na Tablice to wyjdzie nam mieszanka bialego z czarnym . Czyli gustowny Men . Szczupły . Wysoki . Czarne oczi . Tylko hmm jak mu na name będzie hmm .. może .. może , no ciężka sprawa . Rysiu kurka trudne pytanie zadałeœ :/ no weż :/ u nas tylu Antychrstów siedzi z grubymi pupami w fotelach rzšdowych że cieżka sprawa . Dziœ puœcili w tv krótki materiał z imprezy jak sie Szlachta bawi ekipy Pana Giertycha hehe na ziemi jakaœ laska leżała i na niej facet , nie pamiętam juz z jakiej partii tak czy owak to sš pustaki papierkami się zasłaniajšcy . Patrzšc logicznie na caaaaała polskš wyuczonš znajdziemy mały procent ludzi którzy w istocie znajš sie na tym co studiowali hehe . Metka dzisiejszych Mózgowców brzmi .. "byle do przodu , papier jest , mogš mi skoczyć" . Ale to juz tak sie nie sprawdza hehe bo wolš fizola do pracy przyjšć aniżeli kogoœ z papierkiem sztywno trzymajšcego się krawata u szyji i prostej postawy na ulicy by nie zbłażnic sie przed spoleczeństwem z nizin . Hehehe no nie wiem czy to pod temat . Ale pod Antychrysta napewno . Tak czy owak ktoœ bedzie i tak czy owak nie będzie sam . Debilnš wypowiedz wrzucam przed północš hehehe może to dlatego że 7 piwo z sokiem wrzucam w apteyczny język mmmmmm kuuuurde czuje się Diabelsko nagrzany hehehehe dobra uznajcie tš wypowiedz za niewidocznš był i nie byl , to nie był on , to był frycek z doliny muminków i zgubił drogi do domu więc zaczšł sypać słowem łamanym bez ładu i skladu . Co wam powiem to wam powiem , ale powiem K...a mać w Ch..j to wbić . Dzieciaki nie brać przykładu z człowieka który miesišc sie nie golił hehehe żartuuuuje . Golił golił o jesus gadam sam z sobš . No dobra jak show to show debil jakiœ musi być na scenie by rozbawiać sztywno myœlace człowieki . Ech czy wy wiecie jak to super być biednym ? heh no tak , domyœlacie sie . Spi do bóg wie której potem sobie pojdzie na spacer , obejrzy jakis nowy film z kina hehe i po zawodach . Myœli sobie hmm no tak dziœ znow zagram jelenia i dam sie komuœ ud..pić słowem tajemnym . Ach jak mi się marzy taka plaża z róznokolorowymi ptaszkami i oceanem z jacuzi . Masakra nie ? heh tak wiem , napewno . A domek to taki cały z drewna na palach z przezroczystš podłogš by można było rybki podziwiac jak sobie plumkaja . No i jakaœ pięknoœć z plakatu playboya by co chwila wołała z sauny kochanie przyłšcz sie do mnie hehehe marzenia . oo fack ale grzesze . Dobra człowieki temat jest bomba , bez œciemy a ja całkiem logiczny i rzeczowy w obecnej chwili z dodatkiem bšbelków w głowie . Czas poskakać po stronach hehehe pocieszyć oczi czymœ ładnym i gustownie nieosiaglanym jak na mš kieszen i potem wrzut w łózko za 10 punktow po umyciu zębów by z rana mieć oddech freshowy . Dobranokie czowieki

Podobno urodzil sie w polowie lat 80-tych, gdzies w Europie.....:)

to napewno mój kumpel ze studiów :-P, ma na imie Antek Chrystianowicz i urodzony jest w 83 :-P [%sig%]

hehe. czy wiecie że słowo antychryst jest bardzo młode i powstało niecałe 2 tysišce lat temu. Przed człowiekiem o imieniu Jezus nikt nigdy nie wymawiał tego słowa bo go po prostu nie było. Człowiek o imieniu Jezus bardzo uwierzył w boga bo mu to za młodu wmówiono. Żydzi to naród, który żyje w chmurach i który sam sobie stworzył zbawiciela. Wybrano nowo narodzonego chłopca i sukcesywnie mu wmawiano że jest wybrańcem i mesjaszem. Potem jednak większoœć Żydów odsuneła się od niego bo zaczš wyczyniać różne dziwne żeczy. Dzisiaj wiadomo że Jezus miał tak zjechanš psychikę że jego wola wyczyniała różne cuda. Każdy człowiek może robić dokładnie to samo tylko jeżeli w to uwierzy. Co było dalej wiecie. Żydzi zabili Jezusa bo inaczej wyobrażali sobie zbawiciela. Niektórzy przy nim jednak zostali. Oczywiœcie Jezus nie zmartwychwstał bo ludzie po œmierci nie zmartwychwstajš. Antychryst to słowo, które jest mylnie utożsamiane ze złem. Antychrystem jest ten, który jest przeciwko religi Chrzeœcijańskiej ale nie koniecznie musi być to szatan, zło czy cokolwiek. Religia Chrzeœcijańska nazwała diabła antychrystem z pychy. Chrzeœcijanie założyli że tylko ich wiara jest prawdziwa dlatego diabeł, szatan czy zło jako takie musi nosić nazwe antychryst. W Islamie nie ma czegoœ takiego jak antychryst. Przyroda jest tak skonstuowana że zawsze co 50 - 100 lat rodzi się ktoœ kto cišgnie za sobš tłumy, wszczyna wojny ale jest to tylko człowiek, który w toku ewolucji zmienia swoje oblicze. Bonaparte, Stalin, Hitler to zwykli ludzie nazywani antychrystami przez kuture chrzeœcijańskš. Dla Chińczyków ci ludzie to.... no właœnie zykli ludzie. zapytajcie czy istnieje Bóg? i po co tu żyjemy.... ps. żal mi Jezusa. Ja go kocham bidulka.

Jak do tej pory, to zyjemy na Ziemi po to zeby sie rozmnazac i sluzyc jeden drugiemu. Ta sluzba wyglada czasem przerazajaco, ale podobno bez tego nie byloby rozwoju. Rozwoj postepuje raz wolniej raz szybciej, ale chyba nigdy nie bedziemy mieli go dosyc. Jezeli komus sie wyda, ze to juz szczyt i przez znudzenie wysadzi wszystko w powietrze, to znowu bedziemy zaczynac wszystko od kamienia lupanego. Mnie interesuje dalszy postep. Oby nikomu sie nigdy nie znudzil !!!!

z wp.pl hehehe normalnie Czysta Truth - Opierd....lanie to Spsób na życie bliko 80 % Spolecznoœci w naszym kraju hehehe mało kto w tych czasach jest wydajny i zdyscyplinowany . Tylko fizyczni pracownicy wywišzujš się z umow ,a dlaczego ? bo maszyny za nich tego nie rozwišżš hehehe masakra . Nie chcę tu nikogo Urazić ! poprostu tylko zwrócić uwagę na ten artykuł poniżej . Wklejam go w temat ANTYCHRYST , bo dużo prawdy jest , w tym co Remigiusz napisał możecie sie przekonać . Post Remigusza : Autor: Remigius (217.153.161.---) Data: 14-10-2005 19:46 A moze tak..... Antychryst, to z greki oznacza częœc całoœci, czyli jakby "ciemnš stronę mocy", albo zwierzęcš stronę człowieczej natury..... Jeœli tak jest, to panowanie Antychrysta to pogršzenie sie ludzi w konsumpcjoniŸmie, to odejœcie od wiary w Miłoœc, œwiatło i Dobro (celowo nie pisze o konkretnym Bogu, bowiem dotyczy to kazdego wyznania)...... Moze Ÿle kombinuję, ale jest to ciekawe..... W œwietle globalizacji i rzšdów koncernów i ideologii liberalizmu, zwlaszcza ekonomicznego, którego głównym kryterium jest zysk i konsumpcja..... Uff..... zdanie wielokrotnie złozone.....:))))))) :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Prawda ! Popieram :-) a Teraz Artykuł na Dzień Dobry Polsko hehehehe:-):-) Jak spać w pracy, jak zrobić szefa w balona, jak się migać od roboty? To tematy, które zajmujš umysły setek tysięcy Polaków między godz. 8.00 a 18.00. Tuż po godz. 8.00 rano na sieci zaczyna się ruch. "Czeœć" - pisze pierwsza osoba, "heja" - druga, "elo" - kolejna. Po chwili padajš magiczne liczby: 7 h 29 min, 6 h 40 min, ktoœ podaje cyfrę 1 i kończy jš symbolem uœmiechu. Po tym wpisie posty stajš się entuzjastyczne. "Szczęœciarz", "Bracie, masz fajnie!!!". Ta wyliczanka to czas, który pozostał do końca pracy uczestnikom internetowego forum o dŸwięcznej nazwie Ludzie Opierdalajšcy się w Pracy. Posty nieprzerwanie spływajš przez całš dobę. Jest ich już kilka tysięcy - z poradami, proœbami. Zabić czas Na forach w czasie trwania godzin pracy można spotkać najczęœciej prawników, urzędników, specjalistów do spraw marketingu, dziennikarzy, pracowników kadrowych. Przez osiem godzin wynajdujš zajęcia, które pozwolš im jak najprzyjemniej zużyć czas na twórcze obijanie się podczas pracy. Dozwolone sš wszystkie chwyty: symulowanie choroby, kłamstwo, wymówki. Największš zmorš leserów jest czas. Co robić, aby płynšł szybciej - to temat najczęœciej poruszany przez ludzi, którzy markujš robotę. Twórczoœć w tej dziedzinie nie ma sobie równych. "Fajnie, że jest takie grono, bo już nie wyrabiam tu czasami (w pracy - przyp. red.), hyhy. Standardowe zabijanie czasu przy braku pracy to tak, jak opisaliœcie: gg, pierdoły z netu, grono. Od siebie dodam jeszcze czytanie recenzji filmów na film.onet po 10 razy, czasami podlanie kwiatów, sprzštanie biurka, kiedy już nic nie mogę znaleŸć itp. pozdrawiam i lecę na kawę:)" - pisze "Mała Czarna" z Warszawy. Wœród obijaczy bardzo popularne jest także oglšdanie stron internetowych oraz gra w sieci. Oba te zajęcia zyskujš wielkie powodzenie. Ale takie obijanie jest obijactwem pasywnym. Ogranicza się najczęœciej do przebywania w firmie i markowania pracy przy swoim stanowisku. Bardziej wtajemniczeni rozwijajš twórcze obijanie, przekuwajšc je w drugi urlop. Celuje w tym kadra menedżerska i handlowcy. Grill twoim przyjacielem - Obijanie można dobrze uskuteczniać po kilku miesišcach pracy w firmie. Niezwykle ważne jest wtedy wyrobienie sobie kontaktów - tłumaczy proszšcy o zachowanie anonimowoœci handlowiec. - Trzeba znaleŸć firmę, w której pracujš miłe kobietki, umiejętnie podejœć i tak zakręcić, aby w razie kontroli œwiadczyły na twojš korzyœć. Kiedy dzwoni do nich mój szef, kłamiš, że właœnie wyszedłem. W ten sposób spędzam jeden dzień w tygodniu na grillu z przyjaciółmi, też handlowcami z innych firm. Jest to praktycznie nie do wykrycia. Proszę mi uwierzyć, aby ukryć leserstwo, handlowiec wymyœla cuda na kiju. Specjalny sposób na markowanie pracy wymyœla także kadra menedżerska: - Chodzę z zebrania na zebranie, to się nazywa burza mózgów. Ludzie, jakie tam pierdoły mówiš, ile œciem pada na dany temat do przerobienia! Często zastanawiam się nad kondycjš umysłów tych ludzi! I tak dzionek mija od zebrania do zebrania, ale jacy oni sš kreatywni, mój Boże, wszystko, co wypłodzš w tych chorych umysłach, trzeba dostosowywać do procesów produkcyjnych po swojemu i lepiej im o tym nie mówić, bo znowu zacznš burzę... - pisze w internecie "Menedżer". Jeden z menedżerów firmy zatrudniajšcej 300 osób najczęœciej drugi urlop wyrabia podczas firmowych szkoleń. Dwa razy w tygodniu samolotem lub samochodem (zwrot kosztów podróży) udaje się do miasta na cały dzień. Szkolenie trwa od 4 do 5 godzin. Po szkoleniu (najczęœciej prowadzi je dyrektor oddziału, menedżer je nadzoruje, czasami coœ powie) służbowy obiad (na koszt firmy), po godz. 15.00 - czas wolny. Hotel, basen, siłownia, sauna. Powrót do domu w nocy lub rano. Kontrola? Wolne żarty! Problemami obijacza sš szef i niezapowiedziane kontrole. Istniejš jednak i na to sposoby. Mówi psycholog, trzy lata pracujšca w szkole ponadpodstawowej w Łodzi: - Sposobów na szefa jest kilka, ja stosuję trzy. Pierwszy - idę do biblioteki posiedzieć na gronie (www.grono. net.), a maskuję to, otwierajšc różne okienka internetowe (najlepiej Urzędu Miasta Łodzi) i udaję, że szukam nowych ważnych komunikatów. Drugi - ucinam sobie drzemkę, zamykajšc drzwi. Œpię wtedy zwykle doœć czujnie. Jeœli usłyszę, że ktoœ się dobija - to wtedy się podnoszę, ogarniam, otwieram drzwi i udaję, że czytam. Trzeci, żeby zatuszować swoje lenistwo, od czasu do czasu biegam po pracy do różnych ludzi z zapytaniami i sprawami itd. Energicznie się dopytuję i rozmawiam. Wtedy robi to wrażenie, że niby taka aktywna jestem. Ciekawym rozwišzaniem jest także skorzystanie z pomocy informatyka, który może zaprojektować specjalnš tapetę imitujšcš strony urzędowe lub rzšdowe. W razie niespodziewanego nalotu szefa jednym kliknięciem myszy można uruchomić program i symulować pracę.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.