| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Sniadanie Ufity | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
|
Mim....litoci
Nie namiewaj sie z człowieka , jest bowiem Kto kto poniża ale i wywyższa.
|
|
|
Doro to tylko żart..... jestem twojego zdania zdecydowanie nie należy sie z nikogo namiewać ale tu to nie jest nic konkretnego nieznana osoba której twarzy nie widać ta fotka jest dla mnie anonimowa i z pewnociš ten pan sam ma takie poczucie humoru że dał się tak sfotografować jak wiesz ludzie sš różni i majš różne zwariowane pomysły...z samych siebie też jest dobrze się pomiać.
POZDRAWIAM CIĘ DORO
[%sig%]
|
|
|
Basiuna
Ufita jest zapewne nieznany, twarzy nie widać i jest zupełnie anonimowy. Nie zmienia to faktu, że ma uczucia , które łatwo można zranić ( ten facet na fotce guzik mnie obchodzi, żałosny to widok ). Można się spierać, mieć inne zdanie ale omieszać ? to znak własnej niemocy. Łatwiej się z siebie smiać...więc co Mim? posmiejesz się z siebie?...rozbaw nas, ludzie potrzebujš " zabawy"....
Pozdrawiam
|
|
|
ok masz rację... hmmm ufita nie znam tej osoby ale z tego co widziałam również się ta osóbka wysmiewała i raniła uczucia Aurella może sobie zasłuzyła ta osobka na takie traktowanie oko za oko zšb za zšb ale i tak to jest błędne koło...;/ nikt z nikogo się nie powinien wymiewać ....;-(
[%sig%]
|
|
|
podpisuje się pod apelem Basiuni. Wymiewanie się to głupi zwyczaj. Niemniej jednak ufita obrażał innych wielokrotnie...
[%sig%]
|
|
|
Ten ufita na zdjęciu jest dla mnie tak samo mieszny jak i dla was.
Nie obraża mnie to w najmniejszym stopniu.
A to dlatego, że moje podobieństwo do tego człowieka jest żadne.
Mim'ozaur mylał, że mnie tym zdenerwuje.
Pomylił się grubo, jak gruby jest ten żarłok na zdjęciu.
Pozdrowienia i do zobaczenia w innych wštkach(i ciekawszych okolicznociach) .
ps. żeby wam pokazać, że się nie gniewam, to wam kawał opowiem:
Przyleciało dwóch kosmitów na łškę i patrzš zwierze w łaty. Spoglšdajš do atlasu: Krowa - pije wodę daje mleko. Wzięli jš nad strumień jeden wsadził jej łeb do wody a drugi nadstawia miskę od tyłu. Po chwili wylatuje gó..o, wtedy ten z miskš mówi:
- Podnie jej łeb wyżej, bo muł z dna bierze.
|
|
|
Bo ufit to taki Ufit. Skoro on mogl to dlaczego inni nie moga?
|
|
|
Ufita
Dobrze że miejesz się sam z siebie....o to własnie chodzi w tym wszystkim. Ty jeste ponad , przecież to Ty mówisz a inni majš słuchać...nieprawdaż ? Omyłka nie mieci sie w Twoich " gabarytach" . Fakt.....trzeba mieć uczucia aby je ranić. A jeli nawet odrobinę nietęgo sie poczujesz....co tam....odrzucisz piłeczkę .
|
|
|
Że też admin tego nie wywalił...zastanawiające.
[%sig%]
|
|
|
Ufita jest dobry, bo umie wybaczac.
Ja nie umie wybaczac. Trace kontakt i nie obchodzi mnie.
|
|
|
Ufita... trudno mi więc uwierzyć że słuchasz Radia ma ryja i popierasz rydzyka skoro głupi nie jesteś jak widać :-P Wyjaśnij więc czemu go popierasz?
[%sig%]
|
|
|
Dziwi mnie, że po tym co jest w moich postach jeszcze zadajecie takie pytania.
Zdradzę wam jedną bardzo ważną rzecz.... otóż......
ja nie wierzę, ja wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |