| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Protestuję!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
Co to za cholerna dyktatura???!!! Gdzie jest mój temat o Harrym Potterze? Ok, być może znam ambitniejsze tematy, ale tak bezczelnie kasować, to jest chamstwo. Może kto mi chociaż da jaki argument, z łaski swojej, czemu mój jedyny od 3 miesięcy temat jest gdziesz w koszu u Operatora?
Zgadzam się z alfš i omegš, to mógł zrobić tylko jaki cham. Co to za ustrój??? Qrde, internetowy Hitler. A chciałam się podzielić z kim moimi odczuciami! Ale jak ci się, Operatorze <Filtratorze, czy jak się tam inaczej zwiesz> nie podoba, to proszę bardzo :P nie muszę tutaj pisać.
Przykro mi :/ i jestem zdegustowana :/
|
|
|
Moze jest w starszych tematach. Nie wszystkie tematy sa na pierwszej stronie !!!
|
|
|
Tyle to i ja wiem. Może wyglšdam na tępš, ale nie jestem :) Niestety, szukałałam, nie ma :/
|
|
|
Arwena... kochana.... przyłšczam się do protestu :o)... doć obłudy...!!!!!
Za wolnoć, równoć i braterstwo.... ideały XXI wieku :o)
|
|
|
Ale że admin jeszcze nie wpadł na pomysł żeby usunšć temat obrarzajšcy go...
[%sig%]
|
|
|
Bo tematy musza byc ambitne a nie jakies hary potery. Zobacz sobie na ambitny temat operatora forumowego "stworzmy najdluzszy watek" to zobaczysz na czym to polega.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Widocznie, amdmin jest jakim masochistš i lubi posty, gdzie go obrażajš, no ale wiemy już że nie lubi harego potera :D
|
|
|
arwenko, jak można się nie zgodzić z wszechwiedzšcym! Oczywicie że macie racje to forum jest wyjštkowo subiektywnie cenzurowane, choć przyznam że temat o harrym sam bym usunšł - sory. Niestety w tym cenzurowaniu nie widze sensu i jakiej logicznoci w doborze bo jest wiele tematów, które by można usunšć w pierwszej kolejnoci.
Jednak lepiej było jak była tu wolna amerykanka, niechodliwe tematy same odchodziły w niepamięc, sami sobie moderowalismy forum, a ten cenzor wrecz przeszkadza i sieje fermęt.
|
|
|
Szuineg, spoko, wiem no może ambitne to to nie było, ale sam powiedz, czy np taki temat Lolka o Creazy Frog nie jest głupszy? Masz jednak rację, wolnoć powinna rzšdzić :< reżim, qrna admina :/
Strumysiu, popieram :) Miło mi, że się rozumiemy bez słów ;)
Simonus, ja np nie lubię tematów o zaklęciach, rzuca mnie jak widzę, że cały czas ten temat jest poruszany, ale przecież, ale czy ja co w tym kierunku robię? Nie mogę znieć Pana Tadeusza, a go muszę czytać do szkoły ! ! ! ;)
Nie lubiem Ciem ADMINKU! Naturalna selekcja-ot co! Możesz się równie dobrze tymi skasowanymi tematami wypchać.
Buki dla moich najkochańczych chłopaczków z forum :*
|
|
|
Nie gustuję w Harrym Pot(headzie)terze crazy froga nie cierpię. Ale musze pochwalić admina że w pore wywalił temat predatora...zastanów się czemu on tak robi? Może ostro zapracowany chłop i żadko ma okazje wejc na forum? Może co inego? Tak czy inaczej nic na to nie poradzimy :-)
[%sig%]
|
|
|
jako kontrargument na tezę o zapracowaniu powiem tak:
Sam jestem mega zapracowany i nie mam czasu nawet żeby posprzštać na biurku, ale raz w tygodniu znajdę na to trochę czasu i dobrowadzam biurko do idealnego stanu, tak żeby mogło się nabałaganić do następnego sprzštania.
Robienie czego połowicznie nie ma sensu, bo albo co robisz porzšdnie, albo nie robisz wcale i nie tracisz zbędnie czasu na co co i tak nie da efektu.
|
|
|
Moje biurko tylko z kaształtu przypomina biurko. Stety ;/
[%sig%]
|
|
|
A czemu admin z tego co wiem chyba NIGDY się nie włączył do dyskusji na forum? Może to jeden z nas a o tym nie wiemy:-)
[%sig%]
|
|
|
Pewnie tak. Chciaż on ma specyficzne... eee jak to się tam nazywa to w nawiasie. Nie widziałam tego u innej osoby. No nie wiem, ale jedno jest pewne: opierdziela się gociu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |