Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Protestuję!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Co to za cholerna dyktatura???!!! Gdzie jest mój temat o Harrym Potterze? Ok, być może znam ambitniejsze tematy, ale tak bezczelnie kasować, to jest chamstwo. Może ktoœ mi chociaż da jakiœ argument, z łaski swojej, czemu mój jedyny od 3 miesięcy temat jest gdziesz w koszu u Operatora? Zgadzam się z alfš i omegš, to mógł zrobić tylko jakiœ cham. Co to za ustrój??? Qrde, internetowy Hitler. A chciałam się podzielić z kimœ moimi odczuciami! Ale jak ci się, Operatorze <Filtratorze, czy jak się tam inaczej zwiesz> nie podoba, to proszę bardzo :P nie muszę tutaj pisać. Przykro mi :/ i jestem zdegustowana :/

Moze jest w starszych tematach. Nie wszystkie tematy sa na pierwszej stronie !!!

Tyle to i ja wiem. Może wyglšdam na tępš, ale nie jestem :) Niestety, szukałałam, nie ma :/

Arwena... kochana.... przyłšczam się do protestu :o)... doœć obłudy...!!!!! Za wolnoœć, równoœć i braterstwo.... ideały XXI wieku :o)

a ja chce temat o misiu uszatku

Ku chwale ojczyzny! [%sig%]

Ale że admin jeszcze nie wpadł na pomysł żeby usunšć temat obrarzajšcy go... [%sig%]

Bo tematy musza byc ambitne a nie jakies hary potery. Zobacz sobie na ambitny temat operatora forumowego "stworzmy najdluzszy watek" to zobaczysz na czym to polega. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

http://mangusia.rotfl.eu.org/nowe/smokec.jpg

http://www.teen385.com/cutenews/data/upimages/modna_cenzura2.jpg

Widocznie, amdmin jest jakimœ masochistš i lubi posty, gdzie go obrażajš, no ale wiemy już że nie lubi harego potera :D

arwenko, jak można się nie zgodzić z wszechwiedzšcym! Oczywiœcie że macie racje to forum jest wyjštkowo subiektywnie cenzurowane, choć przyznam że temat o harrym sam bym usunšł - sory. Niestety w tym cenzurowaniu nie widze sensu i jakiejœ logicznoœci w doborze bo jest wiele tematów, które by można usunšć w pierwszej kolejnoœci. Jednak lepiej było jak była tu wolna amerykanka, niechodliwe tematy same odchodziły w niepamięc, sami sobie moderowalismy forum, a ten cenzor wrecz przeszkadza i sieje fermęt.

Szuineg, spoko, wiem no może ambitne to to nie było, ale sam powiedz, czy np taki temat Lolka o Creazy Frog nie jest głupszy? Masz jednak rację, wolnoœć powinna rzšdzić :< reżim, qrna admina :/ Strumysiu, popieram :) Miło mi, że się rozumiemy bez słów ;) Simonus, ja np nie lubię tematów o zaklęciach, rzuca mnie jak widzę, że cały czas ten temat jest poruszany, ale przecież, ale czy ja coœ w tym kierunku robię? Nie mogę znieœć Pana Tadeusza, a go muszę czytać do szkoły ! ! ! ;) Nie lubiem Ciem ADMINKU! Naturalna selekcja-ot co! Możesz się równie dobrze tymi skasowanymi tematami wypchać. BuŸki dla moich najkochańczych chłopaczków z forum :*

Nie gustuję w Harrym Pot(headzie)terze crazy froga nie cierpię. Ale musze pochwalić admina że w pore wywalił temat predatora...zastanów się czemu on tak robi? Może ostro zapracowany chłop i żadko ma okazje wejœc na forum? Może coœ inego? Tak czy inaczej nic na to nie poradzimy :-) [%sig%]

jako kontrargument na tezę o zapracowaniu powiem tak: Sam jestem mega zapracowany i nie mam czasu nawet żeby posprzštać na biurku, ale raz w tygodniu znajdę na to trochę czasu i dobrowadzam biurko do idealnego stanu, tak żeby mogło się nabałaganić do następnego sprzštania. Robienie czegoœ połowicznie nie ma sensu, bo albo coœ robisz porzšdnie, albo nie robisz wcale i nie tracisz zbędnie czasu na coœ co i tak nie da efektu.

Moje biurko tylko z kaształtu przypomina biurko. Stety ;/ [%sig%]

A czemu admin z tego co wiem chyba NIGDY się nie włączył do dyskusji na forum? Może to jeden z nas a o tym nie wiemy:-) [%sig%]

pewnie się boi (wstydzi) przyznać :D

Pewnie tak. Chciaż on ma specyficzne... eee jak to się tam nazywa to w nawiasie. Nie widziałam tego u innej osoby. No nie wiem, ale jedno jest pewne: opierdziela się goœciu.

Może œpi? [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.