Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
KIM JA JESTEM ???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Mój problem jest dziwny. Nie bardzo mogę się nim z kimkolwiek podzielić, bo ciężko jest go wogóle zrozumieć. Od pewnego czasu wydaje mi się ,iż jestem osobš całkowicie pozbawionš osobowoœci. Mam wszystkie cechy charakteru. Czyli tak naprawdę żadnej, bo się nawzajem wykluczajš. Mam wrażenie ,że nigdy nie jestm sobš, zawsze mam jakšœ maskę(potrafie dobrze grać). Maska luzak, maska załamany człowiek, maska kujon, maska "lejenawszystko", maska... NIe potrafie się zachowywaćn naturalnie, bo nie wiem jak wyglšda moje naturalne zachowanie... Nawet to forum może być przykładem. Jestem na nim od roku. Bardzo często się tu udzielam. Kilka tematów, niektóre nawet bardzo popularne sa założone przeze mnie. Ale ZAWSZE pisze jako inna osoba, z zupełnie odmiennym charakterem, nawet płeć mi się zdarzyło zmienić... Co jest ze mnš? ...

może poprostu musiałeœ się dostosować do tego œwiata :-P jak każdy i wpadłeœ w manię dostosowywania się? (tak jak my wszyscy) :-P ? albo... trudno powiedzieć. [%sig%]

Powiedz ile masz lat?

schizofrenikiem

tez tak mam, to shizofremia. Będzie gorzej, ja juz zaczynalem slyszec glosy, ale siem podleczylem LSD i na razie jest spoko.

czas na kwas jak to mówiš, to dobry pomysł, chociaż czasem bieluniowe doœwiadczenia sš mocniejsze albo jeszcze lepiej psylocybinowe :-P [%sig%]

Masz swojš osobowoœć tylko że pogiętš i pewnie jej nie zauważasz i nie zdajesz sobie z niej sprawy. [%sig%]

to ja dodam od siebie,że ... wszystko co pogięte jest ciekawe... wszystko co nienormalne jest interesujšce, nietypowi a szczególnie mroczni ludzie sš ciekawi, ale nie wiem czy ty do nich należysz bo za mało o sobie napisałeœ panie Unknown ;-) [%sig%]

Mam tak samo:). Myslalem ,ze moj stan jest niepowtarzalny ,unikalny w calym wszechswiecie, ..a jednak ,hehe. Moze jestesmy galaktycznymi wedrowcami z tej samej seed-line:). Nie wiem czy teraz cieszyc sie czy zalamywac z tego powodu;p. Cale zycie podporzadkowane zasadom odrebnosci , ktore teoretycznie powinny zapewnic mi bezpieczenstwo , wlasna zelazna tozsamosc niemozliwa do sforsowania przez chmary wszedobylskich powielanych wzorcow zachowan. Udalo ci sie wyjsc chociaz na chwile poza to kolo?? Ja juz stracilem orientacje w tym wszystkim i nie wiem czy sam siebie zablokowalem , czy tez jestem tylko gietka konstrukcja, wypadkowa sil , ktore naciskaja mnie od zewnatrz?? A ktory prawdziwy to JA? Myslisz warto nad tym sie zastanawiac?? Nie lepiej przyjac, ze twoje prawdziwe JA to te w tym miejscu i w tym czasie, nie zadne inne ktore bylo lub ktore nastapi. Po co mamy patrzec w tyl,rozpamietywac i dochodzic - jak to mozliwe , ze wlasnie tacy ,a nie inni bylismy w takim , a takim momencie. Najbardziej usmierca i sprowadza na nas cierpienie , to ciagle porownywanie, przeslych zachowan i postaw w stosonku do tozsamosci , ktora posiadamy teraz , i ktora wydaje nam sie jedyna prawidlowa , ostateczna. Kladziesz sie do lozka w dobrym nastroju z glowa pelna pozytywnych mysli i boisz sie zasnac. Wiesz, ze nazajutrz bedziesz kims innym, kims kogo nie laczy zadna nic z tym wczorajszym:). To jest kara czy dar? Nic nie jest dla nas stale. Kazda mysl i przekonanie ulega modyfikacji z kazda chwila. probowales ustalic staly wzorzec? osrodek do ktorego , moglbys odniesc sie w chwili gdy czujesz sie zagubiony , zbity z tropu. Ja wypadlem umyslowo/duchowo/emocjonalnie poza ten plan , zatracilem mozliwosc wspoltworzenia tej rzeczywistosci :(. Sama proba zastanowienia sie nad sensem chocby tego co tu pisze przygniata mnie. To i tak za pare chwil nie bedzie juz moje i nie bede czul z tym zadnej wiezi. Tak na marginesie. Unknown , ile masz lat?

Kazdy czlowiek jest jedyny i niepowtarzalny w szechswiecie. Bardzo inteligentna jednostka ma mozliwosc zmieniac sie jak kameleon. Jest tylko jedno pytanie, czy ta jednostka jest madra i czy w dobrym kierunku wykorzysta swoja inteligencje ???

a więc skoro mamy już 2 unknown niech unknowowie zobaczš sobie temat o dzieciach indygo o ile jeszcze nie widzieli... [%sig%]

awet płeć mi się zdarzyło zmienić... wiec odpowiadam na pytanie kim jestes. TRANSWESTYTĽ

wyckret prosze cie nie wypowiadaj sie na kazdy temat bo to sie chujowe juz robi!!! Lubisz sie wciskać

Będę się wypowiadał gdzie MI się podoba i gdzie Mi pasuje. I troche mnie to mało obchodzi co myœla o tym inny a w szczegulnoœci ty...jako stały użytkownik forum zapewne nie chcšcy mi tego poiwedzieć w twarz więc zmieniasz nick. I co dla ciebie jest głupiego w wypowiadaniu się? Wiesz co to znaczy się wciskać wszędzie? Jak bym zaczoł się mieszać do spraw prywatnych powiedzmy twoich. A forum jest po to żeby się wypowiedzieć a nie siedziec cicho bo jakiœ kolo mówi że to głupie coœ powiedzieć na kilka tematów. i czemu to akurat MOJE wypowiedzi tobie przeszkadzajš? CZemu akurat mi to mówisz? [%sig%]

Jesteœ mężczyznš o kobiecej duszy.Bardzo Cię lubie wiesz?Łšczy nas nadwrazliwosc i sny na jawie.Asia

Powinieneœ zawsze mieć ten sam nick i być w internecie sobš wtedy cie poznamy. Ale czy ten temat to nie podpucha ???? może to jakaœ psychologiczna gierka by zobaczyć ile osub oszukasz a możę ja popadam w paranoje ????-mnustwo pytań-żadnych odpowiedzi:(

Remigius – to zależy o jakie lata i chodzi, ziemskich mam niewiele. Damian K. – nie sadze ,iż mogę mieć cos wspolnego z dziecmi indygo. Goœka – a jeœli jednostka nawet nie wie w jakim kierunku chcę wykorzystać swojš inteligencję? Inny unknown – mam wrażenie jakby Twój post był napisany przeze mnie... Haghi – nawet nie o to chodzi o zmienianie. Po prostu jej nie uwidaczniam. Tak jak tutaj. Wydaje Wam się ze jestem facetem?... macie racje... wydaje Wam się...

http://www.westegg.com/einstein/

Haghi – nawet nie o to chodzi o zmienianie. Po prostu jej nie uwidaczniam. Tak jak tutaj. Wydaje Wam się ze jestem facetem?... macie racje... wydaje Wam się... no to kim jestes?

To w koncu masz problem, czy epatujesz nas swojš tajemniczoœciš? :)))))) Pytam o lata, bo tak naprawde człowiek wie, kim jest miedzy 19-25 rokiem zycia..... Mam na mysli ziemskie lata. Poprzednie wcielenia tylko nam przeszkadzaja w wyborze aktualnej drogi.....Reminiscencje poprzednich zywotów wprowadzaja chaos. jeszcze pól biedy, jesli jest zbieznoœc płci, ale jesli przebija inna płec, to moze dojœc jeszcze problem z tš sferš......:) Jeœli chodzi o maski, to albo jest to ochrona, albo czujesz potrzebe akceptacji. To znaczy - kazdy ma takš potrzebę-, ale z upływem lat, zaczynamy lubić siebie i opinia otoczenia na nasz temat nie jest juz wazna. Tak rodzi sie indywidualne JA.... Wtedy proces "kim jestem" jest juz zakonczony.... Pozdrawiam :))))))))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.