Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ruch oporu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88

Organizacja 2012 Zakładamy organizację ludzi, którzy wierzš, że w roku 2012 dojdzie do ogromnych zmian na Ziemi. Zainteresowanych prosze o kontakt: mrperfect@wp.pl

wierzyć można bez organizacji, a to pewnie jakaœ sekta? Do zmian na ziemi może dojœć szybciej lub póŸniej, jaki jest sens fanatycznie wyznawać jeden rok konkretnie 2012? Napisz coœ więcej na forum na temat tej organizacji, bo narazie to znamy tylko nazwę która nic szczególnego sobš nie reprezentuje. [%sig%]

Największš broniš tej organizacji będzie wiedza i nie jest to żadna sekta broń Boże. My po prostu uœwiadamiamy ludzi, że w tym roku stanie się cos ważnego dla ludzkoœci. Jest wiele znaków które na to wskazujš.

Jest wiele znaków które wskazujš że to się stanie, ale tylko kalendarz majów twierdzi że akurat to się stanie w roku 2012. Niech Cię mój sceptycyzm nie zmyli, wiele już powstało podobnych organizacji, ale jak narazie bardziej przypominajš sekty, chce wybadać czy mam doczynienia z czymœ ważnym, czy z kolejnš sektš bazujšcš na shierarhizowanym modelu fanatyzmu itp. Dlatego proszę Cię o konkrety, czemu ktoœ miałby chcieć wchodzić w takš organizacjš, co to by mu dało więcej niż działanie samemu :-P [%sig%]

no to kilka znaków wskazujšcych na to, że cos się wydarzy: 1. W 2012 roku Venus, Orion i inne gwiazdy będš usatwione w takiej samej pozycji jak w roku 9792 p.n.e., kiedy to nastšpił wielki potop i prawdopodbnie zatopienie Atlantydy oraz przemieszczenie się kontynentów. 2. Kalendarz Majów który podaje 21 grudnia 2012 roku jaki ostatni w historii ludzkoœci. 3. Ostatnie wydarzenia na œwiecie. 4. Grupa Bilderberga, a także rzšdy wazniejszych państw przygotowujšca się na ten rok. 5. Wzmożone obserwacje UFO na œwiecie. 6. Przesłanie Wingmakersów, czyli nas z przyszłoœci. 7. Przekazy channelingowe Kasjopeanow. Sektš żadnš nie jesteœmy bo naszym celem jest tylko i wyłšcznie przekazanie ludzkoœci tego co moze zdarzyć w roku 2012. Jeżeli w to nie uwierzysz to stracisz tylko i wyłšcznie ty. Oczywiœcie członkostwo w naszej organizacji jest dobrowolne i w każdj chwili możesz z niej wystapić.

I co macie zamiar zrobić? Uratowa㠜wiat? Powodzenia. [%sig%]

I jeszcze coœ jak na razie nie ma u nas żadnej hierarchii planujemy dopiero wybór jednego szefa, ale i tak nikt nie będzie mu w 100% podporzšdkowany. Wybieramy go bo nie może byc u nas samowolki. A co czlonkostwo w takiej organizacji daje??i no skoro pytasz po co taka organizacja to rownie dobrze mozna spytac po co nam Zwišzek Hodowców Rybek Akwariowych.

o supermeni nam sie tworza

Wiesz... ja należe do ludzi którzy w to wierzš i nie musisz mnie przekonywać, gdyż jestem bardziej przekonany niż bardzo =). Co do kasjopejan i UFO uważam że to jest zmyłka, kłamstwo, już kiedyœ to pisałem, jestem też ciekaw co taka organizacja by robiła (konkrety), kasjopejanie, plejadanie i UFO to wymysł, a jeœli przyszły œwiat miałaby kształtować cywilizacja z rozwojem techniki jakimkolwiek to ja bym się "podał do dymisji" przyszłoœć jest zupełnie inna naszczęœcie, przyszłoœć to prawda, era wodnika, rozwój duchowy i miłoœć, telepatia, łšcznoœć z naturš, a nie jakieœ zielone ludki które nam dadzš jeszcze większy rozwój techniki, œwiat poszedł w złš stronę, zamiast rozwijać swoje możliwoœci paranormalne człowiek zaczšł czynić swe życie jedynie wygodniejszym ale nie szczęœliwszym. Jeœli nawet jest UFO które ma większy rozwój techniki niż my to chciałbym by się trzymało swojej "grzędy", przyszłoœć należy do ludzi którzy oprš się w swoim rozwoju o ducha a nie o materię, kolejna materialistyczno-techniczna cywilizacja to według mnie porażka i krok do tyłu. Co do kasjopeji, przeanalizowałem ich wypowiedzi, sprawdziłem wszystko dokładnie, wszystko to mógł wymyœlić człowiek, powiem więcej... wszystko to musiał wymyœlić człowiek. Gdy ludzie odkryli mars, ufolodzy przenieœli swojš bajkę na kasjopeję i plejadę :-P. Idš zmiany i to porzšdne, będš kataklizmy - odmiana. - Zgoda. Ale UFO itp. to bajka. Co innego inne œwiaty, inne byty - sš. Ale my sobie ich nie potrafimy wyobrazić ani zrozumieć. [%sig%]

Sšdzisz że jestesmy sami we wrzechœwiecie??? To œmieszne patrzšc na to ile jest galatyk i planet we wrzechœwiecie. A co kasjopeanow to przeprowadzono eksperyment naukowy z nimi i potrafili oni nawet przewidziec przyszlosc ze szczegolami.

Dobra wstšpie do was pod warunkiem że będziemy wydawać gazetkę z poradami działkowiczów. Inaczej się wypchajcie. [%sig%]

Emwu: nie jesteœmy sami, ale sš to jak już powiedziałem napewno inne byty niż kasjopejanie, experymenty naukowe łatwo jest sfałszować. Ja szukam prawdy. A kasjopeja nie jest prawdš lecz typowš zmyłkš aczkolwiek inteligentnie zrobionš. Nie bierzesz też pod uwagę (co również pisałem na forum), że we wszechœwiecie szeroko pojętym jest wiele bytów, niektóre z nich to sš odpadki - złe energie lub neutralne energie które urzeczywistniajš się dzięki temu że ktoœ w nie wierzy, z pewnoœciš przepowiedziały by pewne fakty (bo jest to łatwe gdy ma się kontakt z astrealem) tylko po to by zaistnieć. Astreal jest także pełen odpadów i energii które lubiš żartować/mieszać. Faktem jest, że człowiek lubi wszystko upraszczać, a stereotyp kosmity jest takim uproszczeniem, inna sprawa że w tym co mówili Kasjopejanie jest wiele prawdy i nieuważny czytelnik może wpaœć w pułapkę :-P tylko kilka szczegółów się nie zgadza z prawdš. Ale kilka ważnych. Nie będę w nie wchodził. Niech każdy wierzy w co chce. Ja też byłem zwolennikiem kasjopei do momentu gdy wzišłem się za studiowanie dokładne tego co mówiš i porównywanie tego z tym co mówiš inne tego typu Ÿródła: jak choćby majowie, buddyzm, oraz moje własne sny, tarot. Jeszcze raz powtórzę: niech każdy wierzy w co chce. :-P [%sig%]

dobra ja tez wstepuje co do konkretow to nalezy podzilic i stworzyc poszczegulne komurki w roznych dziedzinach zycia najpierw proponuje dogadac sie na priwie kto chce priorytet to wolna wola zrozumienie otwarte umysly i przemyslane przez ogol decyzje pozdrowienia jeden z sprawiedliwych

A czemu po prostu nie glosimy milosci i prawdy, tak jak nalezy? Dlaczego po prostu nie glosic Ewangelii? Bo co z tego, ze bedziemy ludziom naswietlac przyszle wydarzenia... skoro to i tak nic nie zmieni, gdy ulokuje sie taka swiadomosc:) Tu trzeba serca i rozumu razem, trzeba zmiany postepowan ludzkosci!! Zalozylem na tym forum temat 2012, co nie oznaczalo, ze tak bedzie... opieralem sie tylko na prawdopodobienstwie wystepienia czegos znaczacego, opierajac sie na informacjach i pewnych faktach, jak i przepowiedniach. Chodzilo tu o przeanalizowanie "znakow" i ich odpowiednikach znaczeniowych co od wspolczesnych i przyszlych zdarzen. Nie sens w tym, aby pokrywac w to wiare, lecz sens w tym, aby pokrywac wiare w tworzenie czystego dobra i pewnego rodzaju nowego porzadku na Ziemi. Nie sens w tym, aby wytykac ludzkosci ich zle czyny, lecz by pokazac i naswietlic nowa droge postepowan, ktore jest dobra w postaci jednosci wszystkich istnien na planecie.

W pełni zgadzam się z Arkadiuszem :-P. Dodam od siebie, że organizacja nie jest nikomu potrzebna by głosić prawdę, kto chce może robić to indywidualnie. [%sig%]

Kazda przepowiednie mozna zmienic !!!!

tylko po co? ta cywilizacja musi zginšć... czym szybciej tym lepiej. [%sig%]

Nie ta cywilizacja wcale nie musi zginšć!!!!! Chcesz to sobie giń ale my nie pozostaniemy obojętni. A w 2012 roku niekoniecznie musi dojœć do końca œwiata ale dojdzie do czegos...nikt na Ziemi chyba nie wie do czego.....i my chcemy do tego ludzi przygotować. Arek mowisz zeby glosic Ewangelie a szczerze powiedziawszy dowodów na istnienie Boga jest mniej niz na istnienie pozaziemskich cywilizacji..... Bóg istnieje ale jest pewnie czymœ innym niz my sobie go wyobrazamy.

Przeciez juz sam fakt, ze toczy sie dyskusja na ten temat jest oznakš zmiany, poszukiwań.....Wszystkie nowe idee, rozmowy, przemyœlenia, powodujš, ze wyzwalamy sie ze stereotypów...... Przelom juz trwa. W Koœciele Rzymskim mówi sie o pokoleniu JPII, na pewno sš to inni ludzie, niz ich rodzice (mam na mysli rozwój duchowy), ruchy buddyjskie ujawniaja i uczš Europejczyków Rytuałów podnoszšcych wibracje..... Czyli coœ sie juz dzieje....:)

zginie cywilizacja... a pozostanš nieliczni, biblia głosi że zginie przeważnie ten kto będzie się martwił o swoje życie i materię. A twój ton wypowiedzi wskazuje na zdenerwowanie, jak chcesz tworzyć organizację, gdy nie umiesz nawet wyjaœnić o co ci chodzi, dowody na istnienie Boga? Wiesz na czym ma polegać przemiana? Właœnie ludzie cišgle szukajšcy na wszystko dowodów zgubili ten œwiat, nie wszystko musi być udowodnione, niektóre rzeczy się czuje o ile się podšża œcieżkš miłoœci i prawdy. Tak więc sam widzisz, że twoja organizacja chyba będzie kolejnš która będzie tylko szukać dowodów. Boga nie trzeba sobie wyobrażać, wystarczy się pierwszy raz zakochać by go zobaczyć w drugiej osobie, a ten œwiat ma upaœć gdyż wypacza miłoœć i nic nie zmienisz choćbyœ chciał. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.