| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Powróże | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
|
Jestem wróżkš od kilku lat.
postanowiłam bezinteresownie udzielać pomocy, gdyż wiedzie mi się całkiem dobrze a wiem, ze sš ludzie którym pomoc jest potrzebna.
Piszcie jeli jestecie na rozdrożu.
[%sig%]
|
|
|
Miriam... każdy szuka pomocy, to jest pewne jak to, że ten wszechwiat kiedy tam ulegnie samozniszczeniu. Co to znaczy wg Ciebie być na rozdrożu? Przecież życie płynie jak rzeka... ;o)....
Głupio testować twoje umiejętnoci, ale weryfikacja musi być ;o).... Powróż i mnie, cokolwiek to znaczy... z fusów, z tarota, czy ze szklanej kuli...
Zapisuję się drugi po wyckręcie...
|
|
|
Ech....raz kozie....Stanę na podium jako trzecia :))))))) co będzie to będzie !
|
|
|
Do strumyka
Nie powróże Ci bo mi sie nie chce...
nie testuje swoich umiejętnoci (???) wróżeniem zajmuje się profesjonalnie od kilku lat,
a na rozdrożu to z pewnociš ty jeste, choć ja tylko tak ujełam mojš wypowiedz,
Do wyckret
A co chciałbys wiedzieć...?
[%sig%]
|
|
|
doro musiałabym co wiedzieć o tobie w celu prwidłowego postawinia wróżby.
Jeżeli wolisz bardziej osobicie to pisz na mail
wróże na tym forum tylko z wielkich arkanów. zajmuje się także numerologiš
[%sig%]
|
|
|
Hehe... jak ci się nie chce, to się nie dogadamy... skšd mam wiedzieć, że jeste wróżkš czy nie... nawet cię nie znam :o). W tym bajzlu w necie każdy może pisać co chce i jak chce. Na tym forum jest już zresztš temat, gdzie dużo ludzi pyta o rozwišzanie swoich problemów. Zajrzyj Miriam do ZAKLĘCIA, tam Igor oraz Aurell urzędowali (lub będš urzędować), możesz i ty TAM ludziom pomagać, jak chcesz oczywicie.
|
|
|
Aha jeszcze co...
Miriam - hehe, tylko nie pisz póniej, że bierzesz za rozkład tarota 50 zł :P. Nic do ciebie nie mam, nie, że się czepiam :o). Numerologia jest fajna, ale niestety nie objania wszystkiego, choć liczby majš pewne znaczenie. Tak czy siak, ja JESTEM numerologicznš 4, więc co o sobie więcej wiem.
PS. Przynajmniej napisz troszkę o sobie. Jak doszła do tego, że chcesz pomagac ludziom bezinteresownie....
|
|
|
Nom jest jeden temat a tam włanie wróżki brakuje bo sie zmyła po pierwszym pocie.
[%sig%]
|
|
|
strumyk.
Powiedzmy że jestem na urlopie i mam troche wolnego czasu.
A że to jest mojš pasjš to zajmuje się tym także w wolnych chwilach.
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
|
A i jeszcze jedno, robie to WYŁĽCZNIE ZA DARMO,ale dodam że nie dla wszystkich...
[%sig%]
|
|
|
Miriam mam pytanko ale nie bede pytał na tym forum masz mojego maila depechemode123@op.pl
|
|
|
Jeli tak to wporzšdku.... mnie tam juz stawiano tarota.. ale efektów większych jeszcze nie ma....
Ale mimo wszystko zadałbym ci choć jedno pytanie....
Czy mam zdolnoci jasnowidzenia, a jeli tak czy warto je uaktywnić?
Moje dane to:
Bartosz Małyska, 10.02.1981.
Jeli masz tę chwilkę wolnego czasu to spójrz w karty, będę wdzięczny :o)
|
|
|
Strumyk,
czemu pytasz się czy masz zdolnoci jasnowidzšce - to pytanie tylko do ciebie,
karty mówiš że powiniene postawić na rozwój
[%sig%]
|
|
|
Miriam: kiedy wróżyłem za darmo na necie, podobne ogłoszenie dałem na forum podajšc e-mail, ale nie wyrobiłem było tyle że przestałem odpowiadać... Pozatym sam potrzebuję wróżby. Ale tylko na meil, nie jestem exhibisjonistš =)
[%sig%]
|
|
|
hmm wrozby no dobra powroz ludzkosci co ja czeka w 2012
kiedys probowalem wrozyc jej z I-ching i nie zaciekawie wyszlo diagram o nazwie "wojna"
no chyba ze nie mozesz na taka skale dysponowac swoja energia
moze nie jestem uswiadomiony co do twoich mozliwosci wiec prosze nie gniewaj sie jesli popelnilem jakies fopa
pozdrowienia z krainy swiatla i cienia
|
|
|
Miriam,co potrzebujesz wiedziec ,zeby moc powrozyc?
Pozdrawiam,Zuza
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |