Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ptasia grypa - zagrozenie czy nowy pomysł na ''świerzy strach '' ??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

wyglada na to że kryzys globalny , terroryzm , kataklizmy , wojny , głód i aids to za mało dla naszych Big Brother's by byli pewni ze wystarczajšco nas przestraszyli byœmy z zimnym potem na czole wypełniali ich wytyczne i œlepo wierzyli we wszystko co mówiš ''wolne''media ....co następne ?? zawali się wieza eifla czy pałac kultury ?? będziemy mieli szalejšce powodzie i pożary , a może wybuchnie jakis wulkan we włoszech ?? Kto wie co szykuje nam szlachta wielkiej brytanii what ever kto .... codziennie kłade sie spać z nadziejš , która wypełniona jest muzykš o wolnoœci , muzykš o swiecie wolnym od spisku , kłamstwa i upadlania miliardów istnień i czekam na upragniona rebelię , czekam , aż wszyscy Wstanš ....obudzš się z uœmiechem w Nowej Œwiadomoœci ''...doœć -znaczy doœć '' Evam ! Jak mawiali wspaniali Majowie

to nic innego jak kanibalizm kapitalizm pozerasz albo bedziesz pozerany wedlug Keisena i innych buddystow co jemy tym po czesci sie stajemy nasze bial;ka przyswajaja bialka zwierzat ktore spozywamy a jesli przez cale zycie w chinczyk wpiernicza kurczaki to wkoncu ma podobna budowe bialka jak kurczak a wirusik chcac sie przystosowac zmienia z kolei swoja konstrukcje i taki lawinowy efekt czlowiek , kurczak , czlowiek ,wirus,kurczk,wirus,czlowiek wspomne o chrobie szalonych krow z tego co mi wiadomo powstala na Islandi kiedy owce karmili maczka z mielona z innych padnietych owiec tak samo krowki karmili zmielonymi krowkami co by sie nic nie zmarnowalo hehehehe a zeby bylo malo gdzies tam w nie cywilizowanym zakatku swiata w plemieniu kanibali wykryto takie same objawy BSC jak w europie tyle ze oni nie mieli kontaktu z nasza zywnoscia za to ich przysmakiem byly mozgi innych ludzi i niech mi jeszze ktos powie ze zla na planecie ziemia nie ma hahaa trzymajmy sie przykazan Chrystusa i zdrowego rozsadku a bedzie dobrze nie jeden Babilon upadnie (Chrystus nic nie mowil o kosciele Bog mieszka w sercu a nie w zlotym supermarkecie) a te skurwiele jeszcze nasze roslinki genetycznie uleprzaja jescze im kurwa malo pozdrowionka Rastafarai! jak mawiali Rastamanie

same mšdre słowa przedmówców, w pełni was popieram, według moich snów jednak upadek tej cywilizacji może zaczšć się niespodziewanie szybko, narazie nie będę nic ujawniał, bo nie wiem czy moje sny majš wartoœć wizyjnš... Gdy się spełni chociaż jeden ujawnię resztę. Pozdrowienia. [%sig%]

Damian.K każdy może tak pieprzec głupoty o jakichœ snach i prorocstwach. cokolwiekby się nie stało to kiedyœ powież -dawno to wiedziałem, œniło mi sie to. Jeœli jesteœ mocny to napisz teraz albo zagadaj do mnie na gg: przysięgam że cokolwiek byœ powiedział zostanie to pomiędzy nami (8805127) Z góry thx

NIN - piepszysz jak potłuczony albo niedouczony. Białka nie przyswajajš żadnych białek, białka nie zmieniajš swojej struktury pod wpływem jedzenia, a wirus nie ma œwiadomoœci żeby "chcieć" oraz żadnego sposobu żeby "się przystosować" gdyż to tylko bryłka materii (nawet nie w pełni żywa). NIN - możesz mi podać jakie to sš przykazania Chrystusa? Znam tylko jedno. NIN - o modyfikacjach genetycznych porozmawiać możemy jak się douczysz biologii.

definicja co jest zywe a co nie wzrost metabolizm budowa komórkowa, z rybosomami i innymi organellami materiał genetyczny przechowywany w postaci kwasów nukleinowych występowanie białek i kwasów nukleinowych ruch itd. być zdolny do rozmnażania się; wykazywać dziedzicznš zmiennoœć wpływajšcš na możliwoœci rozmnożenia się, czyli być zdolny do ewolucji. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wirusy_(biologia)#Czy_wirusy_s.C4.85_.C5.BCywe te cechy posiadaja wirusy wiec sa zywe !!!! a wedlug mnie co jest zywe to "chce" zyc za wszelka cene najczesciej pozbawiajac zycia inne zywe istoty co do bialek i chorobach wywolanych pod wplywem jedzenia Epidemia choroby szalonych krów mogła zostać spowodowana przez paszę zanieczyszczonš ludzkimi szczštkami - informuje "Lancet". Nieprawidłowe białka zwane prionami potrafiš się powielać i niszczyć układ nerwowy zaatakowanych ludzi i zwierzšt. Najbardziej znanš chorobš prionowš zwierzšt jest choroba szalonych krów (BSE). Zdaniem autorów artykułu, niektóre surowce do produkcji nawozów i pasz importowane z Azji Południowej w latach 60. i 70. zawierały ludzkie koœci i tkanki miękkie. Zbieracze koœci wyławiali je z wód Gangesu, gdzie trafiały podczas rytualnych pogrzebów. Z powodu braku drewna ciała nie były dokładnie spalane przed wrzuceniem do rzeki. W owym czasie Wielka Brytania sprowadziła z Indii, Bangladeszu i Pakistanu setki tysięcy ton koœci i mšczki kostnej. Jeœli szczštki były zakażone chorobš prionowš, mogły stać się Ÿródłem epidemii BSE wœród bydła. Dotychczas naukowcy uważali za przyczynę choroby karmienie krów paszš zawierajšcš szczštki owiec chorych na chorobę prionowš, zwanš scrapie. Z kolei mięso krów chorych na BSE stało się najprawdopodobniej przyczynš setek zachorowań ludzi na odmianę choroby Creutzfeldta- Jakoba (vCJD). kto wie moze jest to rowniez przyczyna choroby Alzheimera Epidemiologia Jest to najczęstsza przyczyna występowania otępienia u osób powyżej 65 roku życia. Ocenia się, że na œwiecie choruje na chorobę Alzheimera ok. 30 mln osób, w Polsce ok. 200 tys. Ze względu na starzenie się społeczeństw w krajach uprzemysłowionych zakłada się, że iloœć chorych do roku 2050 potroi się. Poczštek choroby występuje zwykle po po 65 roku życia, jednak może występować też wczeœniej. Badania epidemiologiczne stwierdzajš, że zapadalnoœć na chorobę Alzheimera wzrasta z wiekiem - u osób po 65 roku życia, stwierdza się jš u ok. 14%, a po 80 roku życia w ok. 40%. Przyczyna choroby nie jest znana i obecnie (2004) nie istniejš metody pozwalajšce na jej wyleczenie. W niewielkim procencie (poniżej 10%) choroba jest dziedziczona, w pozostałych przypadkach jest to choroba niedziedziczna. Wykryto 4 geny odpowiedzialne za powstanie dziedzicznej postaci choroby, zlokalizowane na chromosomach 21, 14, 1 i 12. [Edytuj] Zmiany anatomopatologiczne Dochodzi do zaniku kory mózgowej. Na poziomie mikroskopowym stwierdza się występowanie blaszek amyloidowych (zwanych też blaszkami starczymi lub płytkami starczymi), a także zwyrodnienia włókienkowego Alzheimera. taak jak widac kanibalizm moze byc przyczyna tych chorob uleczalnych jedynie miloscia nono jak widzisz przyjacielu nie masz we wszystkim racji ja rowniez nie uwarzam sie za wszechwiedzacego ale staram sie dochodzic prawdy co do Chrystusa to osobny temat i nie mam teraz czasu sie zaglebiac ale nadejdzie i on co do genetyki to i tak jeszcze jest w powijakach wiec narazie sie nie wypowiadam lecz ostrzegam aby dobrze to przebadac i przemyslec bo niby to dobre i moze tanim kosztem zaspokoic ludzka rzadze na pieniadze ale Azbest tez byl super wynalazkiem (szybko , tanio, i trwale) a zabija no to narazie na tyle o ile dzienki za krytyke zmuszajaca do szukania pozdrowienia

Do tej pory - o dziwo, na chorobe Alzhemera chorowali ludzie, ktorych bylo na to stac. W Polsce miesieczna dawka leku na ta chorobe kosztuje 4 tys. zl. Jakos dziwnie ta choroba wybiera zamoznych !!!!

NIN - dalej piepszysz głupoty! > wzrost Wirusy nie rosnš! > metabolizm Wirusy nie majš metabolizmu! > budowa komórkowa, z rybosomami i innymi organellami Wirusy nie majš budowy komórkowej i organelli! (Sš o wiele mniejsze niż komórki i organella.) > ruch Wirusy się nie poruszajš! > być zdolny do rozmnażania się; Rozmnażajš się TYLKO w organizmach żywych wykorzystujšc ich metabolizm (bo własnego nie majš). > te cechy posiadaja wirusy wiec sa zywe !!!! BULLSHI!!! PAŁA!!!

Poniewaz wirusow nie widac pod zadnym mikroskopem, to ja uwazam, ze wirus zostal wynaleziony na uzytek komputera i oznacza to sztuczne zaklocenie w organizmie, ktore moze byc powodowane nie tylko samym HAARP-em ale rowniez innymi falami krazacymi po naszej planecie. Przeciez zeby sie polaczyc przez komorke, to tez potrzebna jest fala. Telewizory, radia i tysiace innych wynalazkow zdalnie sterowanych potrzebuja fali zeby dzialaly. Przez ostatnie 50 lat tych fal namnozylo sie strasznie duzo na kuli ziemskiej i organizm czlowieka moze byc nimi zaklocany. Wlasnie to zaklocenie nazywa sie wirusem.

ha i co ty nato Delta moze ja abstrachuje i obalam twoja nauke aco z GOska

Goœka - podawałem ci linki do fotografii z mikroskopu elektronowego pokazujšcych wirusy. HAARP ci mózg zablokował i nie docierajš do ciebie informacje? NIN - zarówno ty jak i Goœka macie tak duże braki w wykształceniu że wasi nauczyciele powinni oddać dyplomy. Jeżeli myœlisz że kilkoma zdaniami o wirusach "obalisz" naukę to widocznie masz nikłš wiedzę na ten temat.

spox twoje ego jest tak wielkie ze splywa po tobie jak tluszcz po pieczonej swini panie per prof. to nie forum naukowe ale ludzi ktorzy potrafia widziec to czego inni nie sratatata wirusy nie sa zywe sa brylka materi hihihihihi a moze ty myslisz o wirusach komputerowych to zmienia postac rzeczy one nie moga przejsc ewolucji ani w niknac w zywa istote robiac jej ala ja opieram sie na informacjach encyklopedycznych a ty na jakich mister per prof. dr .hab. Delta-Clip

zapewne nie dojdzie do do zakażeń ale zapewne znajdzie się inne Ÿródło zagrozenia - niemniej nieprawdopodobne natomiast bardziej skutecznie realizujacy teatr strachu XXI wieku a strach jest podstawowš gwarancjš dekoncentracji , która gwarantuje bezmyœlnoœc i posłuszeństwo całych narodów dlaczego Anglia gra tu pierwsze skrzypce ? Należałoby poszukac chyba w historii (np sponsoring A.Hitlera etc..) Pozdro

http://www.animowane-gify.com/gify%20okazyjne/gify%20walentynki/miem0014.gif

należy dokładnie obserwować ruchy Brytyjczyków Każdy ich krok jaest małym klocuszkiem makabrycznej układanki Cienia.... pozdro

To wielka PRAWDA i kto tego nie rozumie jest stracony !!!!!!!

> sratatata wirusy nie sa zywe sa brylka materi hihihihihi > a moze ty myslisz o wirusach komputerowych to zmienia > postac rzeczy one nie moga przejsc ewolucji ani w niknac > w zywa istote robiac jej ala ja opieram sie na informacjach > encyklopedycznych a ty na jakich mister per prof. dr .hab. Delta-Clip Podałeœ cechy ŻYCIA a ja ci pokazałem których cech wirusy nie posiadajš. Nie trafia do ciebie to co się pisze? Wirusy nie sš W PEŁNI ŻYWE - nie majš większoœci cech istot żywych a do istnienia potrzebujš innych komórek. Zamiast sypać wyzwiskami spróbuj obalić moje argumenty - podałem je dużo wczeœniej.

wiadomo ze jesli człowiek chory na ''zwykła'' grype zarazi się p.grypš wirus zmutuje sie ....-po prostu cudo z labolatorium w strefie 51 .....:)))) ciekawe wypowiedzi ONZ , które więcej gmatwaja niz wyjaœniajš , zwłaszcza ze ONZ jest skorumpowana org masońskš , daje duzo do myslenia ...pomyslmy jakie korzyœci maja z tego Tajni Braciszkowie -naturalnie oprócz terroru na Rosji i wybiciu najbiedniejszych lub ich zubozenia poprzez stop dla handlu drobiem ..... typowy spisek . pozdro

Anglosaskich krajow ptasia grypa sie nie chwyta. Europe trzeba zgnoic i miec rynek zbytu na drob i jaja.

wychodza najwyrazniej z zalozenia lansowanego juz przez antycznych wladcow " niech nienawidza, byleby sie bali" ..
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.