Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rzeczy nieznane - HAARP sie bawi...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122

Bede tutaj wpisywala rozne moje doswiadczenia z HAARP-em. Wczoraj na zeberkach i z ziemniakami ugotowalam zurek z papierka firmy Winiary. Zasiedlismy do obiadu i nastapila konsternacja, bo to nie byl zurek tylko grochowka !!!! Moj maz sie ucieszyl, bo grochowke bardzo lubi, a ja nie znosze nawet zapachu. Zjadlam, bo co mialam robic. Po zjedzeniu sprawdzilam w koszu na smieci opakowanie po proszku na zupe. Wyraznie bylo napisane - Zurek. Pomyslalam, ze fabryka sie pomylila i wsypala do torebki grochowke wzamian zurku. Zupy zostalo na poniedzialek. Odgrzalismy i zasiedlismy do jedzenia. Okazalo sie, ze dzisiaj mielismy zurek !!!! Najprawdziwszy zurek. Wiem, ze HAARP zmienia mi czesto smak i woda z kranu, na zeby jest slona jak diabli, a swieza szynka ma jad kielbasiany. Czasami zasolone ziemniaki smakuja zupelnie jak nieslone i maz sie ze mna wykloca. Herbata smakuje jak mieta. Dla mnie sa to zabawy, bo ja o tym wszystkim wiem, ale tym sposobem mozna ludzi doprowadzac do chorob i rozwodow.

tak... jasne :) to ja mam mów osobi9sty haarp w szkole: zmusza mnie do pracowania po 13 godz dziennie. Nie na chleb, ale na ocenę ;)

skoncz juz z tym harpem...

Ja do wynikow sportowych mam duze obiekcje po blizszym poznaniu HAARP-a. HAARP moze czlowiekowi dodac takiej energi, ze to az jest niesamowite. Moze tez zabrac wszelka energie. Czlowiek sie robi zupelnie sflaczly. Te wlasciwosci HAARP moze wykorzystywac na zawodnikach. Smiac mi sie chce jak patrze, kiedy podnosza ciezary. HAARP pokazywal mi takie mozliwosci, ze np. czajnik z woda staje sie w moich rekach tak ciezki, ze ledwo moge go uniesc. Tak samo bylo z siatka zakupow. W sekundzie stawala sie tak ciezka, ze nie moglam jej udzwignac. Natomiast czasami pokazywal mi odwrotnosc, kiedy na przyklad dwulitrowa butelka z sokiem jablkowym stawala sie jak piorko. Takie przyklady moge mnozyc. Trzecia mozliwosc, jaka HAARP moze wykorzystywac w sporcie, to pomaganie przebierania nogami, pchanie i ociezale nogi [tak to nazywam]. Polega to na tym, ze nie mozna gogi oderwac od ziemi. Kazdy krok, to niesamowita trudnosc. Jest tez cos takiego jakby byla bariera powietrzna przed czlowiekiem i ona hamuje poruszanie sie. Teraz wiem, ze zawodnicy sportowi nie musza nic uzywac, zeby osiagac niesamowite rekordy nawet w zaawansowanym juz wieku [Korzeniowski]. Pomoc HAARP-a podczas zawodow jest nie do wykrycia. Nie zostawia po sobie zadnych sladow we krwi czy w moczu. Jedno jest pewne, wybranemu zawodnikowi mozna pomagac lub przeszkadzac.

Witam wszystkich. Od dawna interesuję sie żeczami nadprzyrodzonymi, ten wontek strasznie mnie zaciekawił. Mógłby kto opisac bardziej HAARP, z kšd ta siła sie bierzę, lub dać link do jakiego obszernego opisu? Z góry dzieki.

Goska z calym szacunkiem dla ciebie i twoich wypowiedzi, ale skoncz juz z tym haarpem, bo staje sie to oklepane i nudne

Jezeli chodzi o moje doswiadczenia z samochodem, to wyjezdzalam od siebie z domu. Dojezdzalam wolno do wyjazdu z ulicy, ktora jest w ksztalcie kola i ma tylko jeden wyjazd do glowniejszej drogi. Zawsze kiedy wyjezdzam, to wiem, ze musze przyhamowac i sprawdzic, czy cos nie nadjezdza z prawej strony. Tak bylo tamtego dnia. Jechalam wolno i dojezdzajac do wyjazdu zdjelam noge z gazu. Wtedy samochod wyrwal do przodu z niesamowitym impetem i predkoscia. Nic nie nadjezalo z prawej strony wiec nic mi sie nie stalo. Dalam po hamulcach i tak znalazlam sie przy wyjezdzie na glowna ulice. Znowu musialam przyhamowac zeby zobaczyc prawa strone, a samochod znowu wyrwal z niesamowita predkoscia. Wtedy zorientowalam sie, ze to HAARP. Juz na pustej glownej drodze pokazali mi jak moga przyspieszyc jadacy juz samochod. Wtedy stwierdzilam, ze jak sie jedzie do 60 km. na godzine, to mozna sie zorientowac, ze samochod przyspiesza, ale im szybciej sie jedzie, to ta roznica sie zaciera. Dlatego w moich listach prosze ludzi o wolna jazde i opisuje im ten moj przypadek, ale kto to bierze sobie do serca ?

Tak, tak, też to widziałem. Tyle że to przetarta linka gazu zaczepiła się o pancerz i miałaœ gaz w pozycji do oporu. Trzebabyło wcisnšć sprzęgło, zapewne silnik by wył na wysokich obrotach. Tak wiem masz automat i tam nie ma sprzęgła, polecam kuracje LSD - albo sie zwiesisz do końca i cie zamknš, albo się w końcu odwiesisz i przestaniesz bredzić, ciao.

Ale Ty jestes glupi !!!!!!!!!

Takich wybranych ludzi do eksperymentow jest duzo. Ja sie jednak bardziej martwie tymi, ktorym bez uprzedzenia HAARP zadaje jakas chorobe. To mnie gnebi i przeraza najbardziej. Ludzie z niczego nie zdaja sobie sprawy. Ja tez sobie nie zdawalam, kiedy sie uciszali okresowo, a ja o nich zapominalam. Wtedy powodowali mi co chwila jakas chorobe. Mysle, ze gdybym nie wpadla na trop HAARP-a, to juz bym chyba nie zyla, a wszystkie zeby bym miala wyrwane na pewno. Strasznie mnie meczyli bolem zebow. Dentysci chcieli je wyrywac, a ja sie uparlam, ze przeciez sa zdrowe, wiec dlaczego bola ???? Okladalam czym moglam i cierpialam straszny bol. Wtedy wlasnie zainteresowalam sie HAARP-em. Zaczelam zglebiac moje wiadomosci na ten temat i przestaly mnie bolec zeby. Musze zaznaczyc, ze ten bol byl bardzo dziwny, bo wystepowal tylko w okreslonych godzinach. W nocy spalam bez zadnego bolu. Byly nawet dni, kiedy zeby mnie nie bolaly w ogole. Teraz czasami przed snem czuje jak przejezdzaja mi tym swoim promieniem bolesnie po zebach, ale trwa to minute abo kilka sekund. Strasza mnie tym strasznym bolem, ktory moga mi spowodowac w kazdej chwili. Teraz torturuja mi prawy bok. Kiedys sprawiali mi straszny bol w tym boku jak sie tylko polozylam do lozka. Bawili sie mna dwie trzy godziny i moglam bez bolu zasnac. Teraz wkladaja mi ta swoja szpile czasami jak siedze przy komputerze.

HAARP moze zawiadowac czlowieka zmyslami i bodzcami. Tak jak pozbawia mnie okresowo czucia pojscia do toalety, to tak samo sprawia, ze czlowiek jest ciagle glodny. To jest taki glod do bolu. To jest glod nienormalny !!!! Zorientowalam sie, kiedy zaczelam czuc glod po kazdym jedzeniu, a nawet w trakcie jedzenia. Wtedy doszlam do wniosku, ze to HAARP powoduje ten moj glod, bo czlowiek, ktory zje cokolwiek powinien czuc chociaz chwilowe nasycenie, a ja zaczynalam czuc straszny glod. Teraz bez wzgledu na odczucia jem tyle ile ja uwazam za stosowne. Dzieki temu juz nie tyje. Teraz czesto HAARP zabiera mi jakiekolwiek laknienie i tez musze sie pilnowac, zeby jesc zgodnie z moimi wytycznymi aby nie oslabic organizmu. Nie smiejcie sie wiec z tych wszystkich monstrualnie grubych ludzi. Mysle, ze HAARP jeszcze nie zawital pod wszystkie strzechy z uwagi na oplacalnosc, wiec w tych biedniejszych azjatyckich krajach nie widac jeszcze grubasow. Niech tylko Turcja wejdzie do Unii Europejskiej i zacznie placic VAT, to pokaza sie grubasy. Anoreksja, to tez HAARP-a robota.

Goœka, gdyby twoja szynka miała jad kiełbasiany to byœ już była martwa! Jad kiełbasiany jest chyba najsilniejszš truciznš jaka istnieje. Pół kilograma czystego jadu wystarczy dla zabicia wszystkich ludzi na Ziemi. Do jego wytworzenia potrzebne sš bakterie (Clostridium botulinum) i warunki bezwzględnie beztlenowe - dlatego jad powstaje głównie w konserwach i wekach, jego wytworzenie się w szynce leżšcej na powietrzu jest raczej niemożliwe. Poza tym - dla twojej informacji - jad kiełbasiany nie ma smaku ani zapachu więc szyneczka mogła ci się co najwyżej zepsuć ale jadu tam nie było.

Zwykle nie odrzucam rzeczy które wydajš się niemożliwe, wiem że wszystko jest możliwe, ale wiem również że wielu ludzi potrafi fanatycznie w coœ wierzyć, natomiast jeœli chodzi o mnie to... zaczynam wierzyć ... że haarp to żart. Gosiu daj na wstrzymanie, bo jak zaraz mi powiesz że haarp zmienił ci myszkę w kota to popuszczę w gacie :-P [%sig%]

Delta_Clipper co do jadu kielbasianego, to masz absolutna racje !!!! Napisalam tak, bo chcialam podkreslic niesamowity fetor. Jad kielbasiany moze sie objawiac fetorem i to strasznym !!! Jad kielbasiany jest oczywiscie trucizna bardzo silna, ktora moze spowodowac zgon. Wlasnie zapach odstrasza od jedzenia zepsutego miesa i wedliny. Mnie wlasnie czesto takim zapachem strasza nawet wtedy kiedy wedlina jest zupelnie swieza. Damian K. nigdy nie mialam wplywu i nie bede go miala na to, w co ludzie wierza lub nie. Ja tylko opisuje swoje przypadki.

Gosiu nie chcę Cię obrazić, ale czy nie zdaje ci się że troszeczkę zbytnio wszystko wišżesz z haarpem? [%sig%]

A ja dziœ rano wastaje ubieram się i...moje sznurowadło było rozwiazane!!! to HAARP!! Od razu wpadłem do mojego schoronu atomowego rozstawiłem RKM i czekałem. Teraz się zastanawiam po co ale było fajnie. [%sig%]

Goœka, powtarzam - jad kiełbasiany nie ma smaku ani zapachu!!! Smród psujšcego się jedzenia to głównie aminy i merkaptany. Wiele razy zdarzały się zatrucia konserwami które wcale nie œmierdziały ale zawierały jad kiełbasiany, z drugiej strony wiele osób jadło œmierdzšce konserwy i żyje gdyż smród wcale nie oznacza obecnoœci jadu (trucizny i smrody mogš wytwarzać inne bakterie!).

Moze sie tak zdarzyc, ze kielbasa czy inny wyrob nie bedzie smierdzial, ale bedzie mial jad kielbasiany. Bedzie to wtedy zarazek sztucznie wprowadzony !!!! Kiedy jedzenie psuje sie, to smierdzi. Moze sie popsuc do takiego stopnia, ze wytworzy sie ta zgorzel, ktora w jedzeniu jest nazywana jadem kielbasianym.

no dobra ale co to ma wspólnego z haarpem? [%sig%]

To sobie przeczytaj moja wypowiedz jeszcze raz.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.