Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przygoda z księdzem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Witajcie, z przyjemnoœciš czytam Wasze tajemne przeżycia i opowieœci, nie chcšc być w tyle przytoczę Wam historię opowiedzianš mi przez kuzynkę. Kuzynka mieszka i pracuje we Włoszech a jej pracodawca, z którym jest zaprzyjaŸniona (oraz z jego rodzinš) pewnego dnia opowiada jej frapujšcš historię. Pewnego dnia, do drzwi ich domu zapukał ksišdz, proszšc o posiłek i schronienie. Twierdził, iż przyjechał do Watykanu, jednak jest za póŸno, aby tam się udać. Tak jedna noc przeobraziła się w kilka dni, jednak ksišdz zaskarbił sobie przyjaŸń wszystkich domowników. Wyniósł się wreszcie, jednak cały czas odwiedzał ich. Przy każdej rozmowie twierdził, że na stałe rezyduje w Watykanie. Zażyłoœć była już tak duża, że ów ksišdz zaczšł przynosić prezenty, to chustę dla córki to jakiœ bibelocik.... Szczególnie zaskarbił sobie przyjażń męża córki, obdażajšc go oczywiœcie prazentami, pieniędzmi itp. i pewnego dnia znikšł. Wtedy zaczęły dziać się dziwne historie córka chciała popełnić samobójstwo, jej mšż prawie zwariował i za wszelkš cenę chciał odejœć (tutaj były inne hard core, o których nawet nie piszę), jednak wszystko powišzano z osobš księdza. Natychmiast wyrzucili wszystkie prezenty, spalili ubrania i poœciel ............. cały koszmar minšł w cišgu jednego dnia. Chcšc się upewnić sprawdzili w Watykanie, czy ten ksišdz tam jest, kto to jest? Jednak nigdy go tam nie było i nikt o nim nie słyszal............. Od innych wiem, że tego typu historie sš tam nagminne, może Wy coœ słyszeliœcie?

Bo to zły ksišdz był. Miałem dużo amuletów itp. w mieszkaniu. Energii miałem tyle, że nie mogłem spać. Wyrzuciłem prawie wszystkie i spokój wrócił. Zwłaszcza jak pozbyłem się Jezusa na krzyżu.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja cierpie na bezsennoœć. Co poradzisz? [%sig%]

kuzwa archiwum iks no

Normalnie przygoda z duchami i innymi strzygami. Nadia co powiesz na to : Jedzie mężczyzna samochodem przez las nagle na drodze staje mu kobieta. Zatrzymuje się i kobieta mówi mu , że niedaleko miał miejsce wypadek samochodowy, że w œrodku samochodu sš uwięzieni ludzie. Mężczyzna prosi kobiete aby wsiadła do jego samochodu to podjadš < ona wskaże miejsce >. Goœć jedzie i patrzy - przy drodze auto wbite w drzewo i ktoœ za kierownicš. Chce powiedzieć do kobiety aby zatrzymała inny samochód aby pojechał bšdŸ zadzwonił po karetke pogotowia ale kobiety nie ma! Podchodzi do rozbitego samochodu a za kierownicš siedzi kobieta która tu z nim przyjechała - martwa! Na siedzeniu pasażera dziecięcy fotelik a w foteliku niemowlak bez zadrapania , żywy. I jak ? Ja w tš historie wierzę. Siła emocjonalna łšczšca matkę z dzieckiem jest ogromna a chęć uratowania dziecka nawet po œmierci pozwoliła jej działać.

kolega jest zbieraczem rupieci [starocie] w jego domu sš stare meble ,w tych meblach stare rzeczy,po prostu wszędzie starocie,dzisiejsze sš tylko telewizor i żarówki -haaa . Wiedzšc o różnych takich sprawach -jak podano o amuletach,-zapytałem kumpla , Jurek czy w twoim domu dziejš się jakieœ dziwne sprawy? nie chciał za bardzo mi szczerzxe powiedzieć ,ale moje pytanie słyszała jego żona , i usłyszałem kilka opowiadań ,które nie były dziełem przecišgu w mieszkaniu ,czy jakiego naturalnego przypadku, Sš [takie] energie,które bytujš przy konkretnych przedmiotach-zapewniam wszystkich że to fakty-nie jakieœ wymysły. pozdrówka

Fakt, zwłaszcza w drewnie, które ma struktyrę porowatš..... Byłem kiedyœ u mistrza stolarskiego, zajmujšcego sie antykami (meble).... Czułem sie tam co najmniej dziwnie..... Ale jak zapytałem go, czy zrobi mi stolik "magiczny" wcale nie okazał zdziwienia, niestety, nic na temat róznych dziwnych rzeczy nie chcial mówić. Powiedział tylko, ze sie zdarzajš i on uzywanych mebli w domu nie ma. I nigdy nie kupi......:)

Wow... Jeżeli chodzi o mnie to zle się u mnie działo aż do momentu, kiedy wywaliłam moje karty tarota <co to za karty, kurde z jakiejœ gazety ;)>. Ale pomogło. I spokój wrócił ... Dziwne :)

Karty tarota trzyma się w ładnej, wyœciełanej szkatułce i okazuje się im szacunek, pali się œwieczkę. Jeœli jesteœ "słaba" to z tarotem nie powinnaœ mieć do czynienia.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No Zbigniewie, niezłe, niezłe............ wrzuć coœ jeszcze

Dobra! Œpię i nagle budzi mnie jakaœ stara "baba" <Nadia bez urazy za babe> , wyglšd jej jak z bajek: stara , garbata z wielkš kurzajkš na nosie i mówi do mnie : Wstań ubierz się i chodŸ ze mnš. Nie mogłem się oprzeć jej słowš i choć bałem się poszedłem. Zaprowadziła mnie pod pobliskie drzewo wskazała łopatę i kazała kopać aż natrafię na worek. Uczyniłem jak kazała - kopałem. Nagle jest! Trafiłem na worek! Baba mówi Wycišgnij go a spotka cię nagroda. Złapałem za worek i cięgnę ale nie mogę go wyrwać z ziemi ..... No i dobrze że się obudziłem bo bym sobie jaja wyrwał! To dla rozluŸnienia

Tak poważnie to - miałem do czynienia z "ciałami astralnymi" czy jak kto woli z duchami. Było to zawsze jak się przebudziłem w œrodku nocy. Strach człowieka obleci , głowę wtula w poduszke i czeka. Opowiedziałem to znajomym i dostałem rade - zapytaj się czego chce a jak niczego to niech spada a nie wałęsa się po domu. Jak znajomi mówili w takich przypadkach trzeba byc stanowczym nawet agresywnym i wulgarnym. Los chciał , że po pól roku od rozmowy znowu coœ widzę < œrodek nocy > , jak zawsze głowa w poduszkę ale wyglšd pamietam - zarys kobiecej postaci , młodej kobiety , długie włosy cała emenowała srebrzysta poœwiatš. Leżę z głowš w poduszce i przypomniałem sobie rozmowę ze znajomymi. Myœlę tak - podnoszę się i zapytam - czego chcesz czy mam ci pomoc czy chcesz mi coœ powiedzieć jak nic to daj mi spokój. Jak pomyœlałem tak zrobiłem. Ale gdy sie podniosłem kobieta odeszła. Jak sobie to przypomnę to żałuję że nic do mnie nie miała - ale myœle tak tylko w dzień. Miał ktoœ coœ podobnego?

To chyba Sukub był. A te rodzaju męskiego to chyba Inkuby się nazywajš. Zwiedzałem kiedyœ stary dworek z przewodnikiem. Byliœmy w piwnicach, wszyscy poszli już do wyjœcia, a ja zostałem daleko w tyle, bo lubię zwiedzać dokładnie. Zapomnieli o mnie, przewodnik zgasił œwiatło i zamknšł drzwi (na szczęœcie nie na klucz). Zostałem sam i nawet byłem zadowolony (lubię chodzić po ciemku, zwłaszcza w nocy), zaczšłem nasłuchiwać myœlšc, że coœ ciekawego namierzę (jakieœ szczury na przykład, bo lubię szczury). Gdy byłem już prawie przy wyjœciu, usłyszałem za sobš szmer i odgłos kroków. Pomyœlałem, że jeszcze ktoœ oprócz mnie został i podœwiadomie (bo przepuszczam kobiety przodem) przesunšłem się na bok, ale nikogo nie było. PóŸniej dowiedziałem się od miejscowych, że w tym dworku przebywa duch jakiejœ zazdrosnej Pani, która zabiła swojego męża.

Dla mnie historie typu "ktoœ znajoma znajomej mojej kuzynki" i to jeszcze we Włoszech sš niewiarygodne i absurdalne - choćby z tego powodu, że nikt tego nie może potwierdzić!! Bardzo GRUBE nici...

oj widze ze macie ludziska bujna wyobraŸnie:)choć potrafie wychodzić z ciała astralnego:)to jest sztuka:Psami sprobujcie

Moja kuzynka była przy całej sytuacji , nie chcesz? nie wierz! Andromedo Nikt w mojej rodzinie nie pracuje jako szwaczka :)

Oj bardzo bujnš jak moja fryzura... [%sig%]

I chcę zaznaczyć że nie jestem łysym dresem... [%sig%]

Zapuœciłem włosy! [%sig%]

Gratuluję. Jak mój kolega ze szkoły przyszedł z długimi włosami na lekcje, pani o mało co nie dostała wylewu. Cóż to za czystoœc i higiena. Łupież, wszy... :) Fajnie, nie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.