| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czerwone niebo.płacząca buża. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
bardzo dawno gdy obudziłem się rano to zobaczyłem że jest buża i niebo bylo jasnoczerwone.ponoć noe widział to jak płynšł na arce.to buk się gniewa czy co?może jestem wybrany żeby co zrobić?no i dla czego nikt inny nie widział tej buży i czerwonego nieba?hmn.
|
|
|
wštpie by buk się gniewał, to raczej dšb albo wierzba, jeste wybrany żeby kopnšć się w tyłek.
|
|
|
Jestes indywidualnoscia bez dodatkowych przezyc. Wez to sobie do serca !!!
|
|
|
hehe spoko, mylałem wogóle że specjalnie napisałe tyle wyrazów z błędem ;-)
|
|
|
Nie tylko to. A czerwono...może co piłe puciłes z dymem?
[%sig%]
|
|
|
Każdy chce być wybrany, cóż nie łatwo człowiekowi uwiadomić sobie, że jest szary i zwykły, że jest niczym więcej jak nawozem dla ziemi.
Ponad 6 miliardów bardzo wyjštkowych ludzi. Miliony ludzi mylšcych o tym samym w jednej chwili, miliony robišcych to samo w tej chwili, miliony z takim samym charakterem, miliony gonišcych za pięniędzmi. Miliony majšcych te same zainteresowania, miliony gejów, lezbijek, miliony upoledzonych,miliony geniuszy, miliony głupków, miliony mówišcych tym samym językiem, miliony biednych, miliony bogatych.
Cóż za różnorodnoć, a jednoczenie jej brak.
|
|
|
Simonus i tu sie mylisz. Nie ma dwoch jednakowych ludzi, tak jak nie ma dwoch jednakowych lisci. Kazdy czlowiek, to wielka indywidualnosc !!!!
Nie badz slepy !!!
|
|
|
Nie ma dwóch jednakowych, ale jest wiele bardzo podobnych sobie.
|
|
|
Goka: nie każdy to wielka indywidualnoć... Większoć ludzi wpasowuje się w stereotypy (90%) i żyje szarym życiem, mówiš to samo, wyznajš to samo i niczym się nie wyróżniajš (oprócz ubrań i fryzur - czym bardziej puci to w tym względzie bardziej dokazujš).
[%sig%]
|
|
|
NIE BĽDZ LEPY!-Idz do okulisty na terminowe badania!! A co do "Bycia wybranym"...
Nie wiem czemu każyd myli że los szykuje mu bohaterskš zmiane wiata itp. ale skoro taka mysl motywóje inych do życia niech jest i tak.
[%sig%]
|
|
|
Nie bede pisał, że ja też tak nie myle, a myle i myle, jednak z czasem przychodzi chwila otrzewienia.
|
|
|
Hihi, wiki mnie zawsze powalał na kolana. Teraz przechodzi sam siebie... Ty chyba cpasz mój miły :)
|
|
|
Czec wyckret. Niestety nie nadaję się już do dyskusjii, bo przerażajš mnie tematy i niektórzy ludzie :) Poza tym nie mam czasu i wogólnie mnie już to nie bardzo interesi :) Pozdrówka, buziaczki 4 all!
|
|
|
Tyż ni mam ale czasem zajże. Szkoła panie szkoła...W końcu się do zerówki dostałem!!
(Jupi) Za szustym podejciem ale zawsze^^
[%sig%]
|
|
|
Wow. Ja 2 gim zaczynam i już jestem zmęczona. Normalnie non-stop puszczam wišzanki <co mi się nigdy nie zdarza> ;) "Takie jest życie" ...
|
|
|
bardzo dawno gdy obudziłem się rano to zobaczyłem że jest buża i niebo bylo jasnoczerwone.ponoć noe widział to jak płynšł na arce.to buk się gniewa czy co?może jestem wybrany żeby co zrobić?no i dla czego nikt inny nie widział tej buży i czerwonego nieba?hmn.
Pytania
1. Kiedy to dokladnie bylo?
2. Byl to ranek?
3. Skaz wiesz co Noe widział?
4. wlasnie, dlaczego nikt inny nie widzial tej 'buzy'?
5. Pijesz? Byles trzezwy? Ja po pijaku to rozne rzeczy widze;)
6. Myszki, aniołki itp widziałes?
7. Ćpasz?
|
|
|
hehehe
siedzimy na laborkach z projektowania ukladow elektronicznych zjarani az milo sciema przy kompie az tu slonce zaczelo zachodzic na choryzoncie za chmura to byl naprawde piekny widok chmura byla koloru czerwonego wszyscy patrza zachwyceni az prowadzacy zajecia powiedzial co za piekny widok widzicie te chmury ... a ja na to o tak sa krwiste ... na to prowadzacy- a co beda kogos dzisiaj zarzynac... w szyscy spaleni zaczeli tak sie brechtac ze po chwili kiedy sie zorientowalismy ze wszyscy na nas patrza przstalismy i wiedzielismy juz ze oni wiedza ...
u marianny na imieNINach
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |