| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Luizjana -początek czystki w USA? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
|
Ciekawe , iż majac możliwoci technologiczne , po raz kolejny wydano wyrok ( p.harboure/wtc911 etc..) na własna ludnoć ...
istniejš dowody -satelitarne zdjęcia ''dziwnego '' znikania tajfunów w okolicach usa i japonii , zamiast ić ''swojš drogš'' w kierunku lšdu ..pssst i gasnęły sobie bez powodów fizycznych jak np zimniejsza woda oceanu itp..
w rejonie ostatniego zywiołu żyja tysiace murzynów , bezrobotnych , kryminalnych i starych -tak mógłby wyglšdac raport sytuacyjny przed decyzjš o stworzeniu Katrine
jeżeli kto zna temat ''13 dzielnicy'' zapewne domyli sie o co mi chodzi
taki zywioł , jego skutki sš niemalze wymarzonym impulsem np dla szerzšcej terror administracji busha , wspaniałym zrzšdzeniem dla wielu firm odbudowujšcych miasta
oraz wspaniały kanał dotšd niedostępnych dla nowych interesów rejonów , niedostępnych prze jakie tam układy , które teraz zapewne runš pod naporem miliardowych strat
hm...to tak jakby odkryli nowy , prawie gotowy do zamieszkania lšd ....
a to jak przebiega akcja ratownicza nie poprawia mojej czarnej wizji na lepsze
a jak wy mylicie bracia rodacy?
pozdro
|
|
|
Anglosasi dla "dobra sprawy" zawsze poswiecali swoje narody.
Sprawdzilam w internecie i przekonalam sie, ze bardzo duzo ludzi wypowiada sie, ze wiekszosc tych wszystkich kataklizmow jest wywolywana sztucznie.
Anglicy i Amerykanie, ktorzy posiadaja odpowiednia technologie do tworzenia tego typu kataklizmow [ HAARP ], musza od czasu do czasu poswiecic swoja ludnosc i swoj kraj, zeby odsunac podejrzenie skierowane na nich.
Nie wolno sie dac omotac Anglosasom !!!!
|
|
|
to tajfuny, huragany itp to tez juz HAARP? A moze ja tez jestem HAARPEM???
|
|
|
Sa bardzo rozne programy HAARP-a.
Polecam Ci ten link: http://prace.sciaga.pl/28124.html
|
|
|
E tam, Katrina to był przecież "palec Boży" (strefa ciszy wielkoci połowy Polski) za pazernoć na ropę. HAARP ma za mało energii żeby takie co wytworzyć.
Klimat kurde, przecież Stany nie podpisały umowy o ograniczaniu CO2.
"Twistera" nie oglšdalicie?
To było pierwsze ostrzeżenie.
W Londynie był twister tego samego dnia, co wielka wichura nad Warszawš.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No co w tym jest. Cały obszar gdzie przeszła kaka to rejony o wysokim współczynniku przestepczoci. W większoci ci którzy się nie ewaukowali to przestępcy liczšcy na zysk. A teraz wuj sam wpucił tam 30000 ty żołnierzy z roskazem strzelania do rabusiów, czyli kto kogo teraz muszš cišgać po sšdach i w większoci przypadków i tak wychodzi na wolnoć, teraz zostanie jak najbardziej zgodnie z prawem odstrzelony. Teren się wyrówna i zasiedli normalnymi ludmi i jeden kłopot mniej.
A to czy oni sami ten churagan zrobili czy wykorzystali nadarzajšcš się sytuację jest bez znaczenia. W polsce na 3-4 dni przed przejciem kaki już mówili że to będzie bardzo silny churagan i podawali zagrożone rejony. Normalni ludzie w takiej sytuacji się pakujš i spadajš gdzie pieprz ronie, zostajš ci którzy bardziej od swojego życia martwiš się o swój majštek i ci którzy liczš że się obłowiš na czyjej krzywdzie. Więc dla mnie to mogli by tam zrobić nalot dywanowy i zrównać wszystko z ziemiš bo ci którzy tam zostali nie zasługujš na to żeby rzyć.
|
|
|
Poraz kolejny zgadzam sie z Dariuszem! Doszukujemy sie dzialan techologicznych, a nie potrafimy po prostu spojrzec na rzeczywistosc! Przeciez ludzie, zobaczcie co sie dzieje z klimatem!!!
[%sig%]
|
|
|
simonus, racja pomyliłem się, ale ty też. Bo ja napisałem o 30 mln (no przesadziłem), a ich tam wysłali 30 ty, a trzystu to chyba komandosów, albo snajperów. Nie wiem ilu z gwardi narodowej (może to jest to 300?).
|
|
|
Goka we ty sie z tym HAARPem schowaj!Nigdy takich bredni nie słyszałem idz na piwo lepiej a nie siedzisz przed tym kompem i piszesz bzdury
|
|
|
Zresztš nie ważne ilu ich tam wysłali, ważne że kogo wysłali :D
|
|
|
No juz bez przesady...w wielu rzeczach mozna sie doszukiwac dzialan z zewnatrz jakis grup interesow no ale z pewnoscia nikt nie ma takich mozliwosci technologicznych aby stworzyc tak silny tajfun! Poza tym przeciez ile tam stracili rafinerii i platform! No a ofiar byloby wiecej gdyby nie wczesniejsze ostrzezenia, te osoby ktore zostaly to mogly nie miec kasy na wyjazd, mogli nie miec dokad wyjechac,itd.itp...
|
|
|
Kochana Gosiu,jakmozesz napisac ze Anglosasi zawsze poswiecali swoje narody dla dobra sprawy?Czyzby termin anglosasi byl wedlug Ciebie jakas odrebna sekta,stowarzyszeniem?Nie,anglosasi tworza po prostu narod i jezeli nawet faktycznie w waznym momentach historii poswiecali sie dla dobra sprawy(prosze o przyklady z Twojej strony) to robili to wszyscy jako narod-to po pierwsze.
Po drugie jak ktos pisze bzdury w internecie ,ze uwaza iz wiekszosc kataklizmow jest wywolana sztucznie to jest to tylko domysł jakiejs anonimowej jednostki ktora akurat z braku czasu tak jak i ty dorwała sie do komputera i snuje teorie spiskowe.Jezeli takie wypowiedzi bierzesz od razu za pewnik i podstawe do twierdzenia ,ze tak jest naprawde to szkoda słow na Twoje dywagacje.
|
|
|
Czyżby to był twór naturalny ten katrinek?! Nie! Został sztucznie "napędzony" Każdy może teraz sobie zamówić pogodę jakš chce. Sš firmy , które komercyjnie tworzš pogodę na zamówienie. I jeli tylko posiada się odpowiedniš liczbę cyferek na swym końcie to każdy może zamówić sobie słonko lub urwanie chmury, co kto lubi.(Firmy ogłaszšjš się w internecie) Skoro więc do "cywila" przeszła taka technologia to co majš siły militarne pewnych państw do dyspozycji?!?!?!
Otwórzcie wreszcie oczy!!! To, że wy o czym nie słyszelicie nie znaczy, że tych rzeczy nie ma. To wiadczy raczej o waszym zacofaniu w zdobywaniu aktualnej wiedzy. Może czas już wygrzebać się z tych waszych grajdołków i otworzyć oczka na wiat i na to co na nim się naprawdę dzieje.
|
|
|
nibir,ok,to powiedz mi jeszcze kto to wywołał i w jakim celu?oczywiscie mozna powiedziec ze to twor sztuczny gdyz prawdopodobnie powstal na skutek zmian jakie czlowiek wytworzyl w srodowisku naturalnym i zaburzyl jego cykl.Takie rzeczy jak tajuny,trzesienia ziemi i tsunami mysle,ze beda pojawiac sie coraz czesciej i ze wzmozona sila,ale twierdzenie ze ktos to zaplanowal i posiada technologie zdolna do wywolania takiego kataklizmu ot tak sobie na zawolanie to juz chyba lekka przesada.Mam nadzieje ze sie mylisz i czlowiek jako istota nieopowiedzialna nie posiada jeszcze takiej mocy niszczenia dopoki do niej nie dojrzeje.
|
|
|
A moze po prostu Gaja sie wkurzyła na te insekty na Jej ciele, co to tylko rozrabiajš? Poza tym, jesli cos sie ma stac w 2012 roku, to to własnie moze juz sie zaczyna? To nie bedzie gwałtowne przejcie.... :)
|
|
|
wilku to aż za bardzo rzuca się w oczy. Przecież chodzi o dalsze windowanie cen ropy naftowej. Aby patrzeć jak baryłka ropy skoczy na 90$. Ponoć katrina uszkodziła większoć rafinerii i nie ma gdzie przetwarzać ropy. Tak więc nic po jej dostępnoci skoro nie można otrzymać z niej takich produktów jak benzyna, olej itp. Ceny automatycznie osišgnš pułap absurdalny. No i jest powód by przebudować tamte tereny i usunšć niechciany element ludzki w sposób bardzo "humanitarny" zrzucajšc winę na naturę. Podwyżka cen paliw pocišgnie całš lawinę podwyżek a to spowoduje, że zwykły obywatel zamiast rozglšdać się dookoła siebie będzie uważnie ledził swój portfel i martwił się o to ile mu tam jeszcze zostało. Nie będzie miał ochoty ledzić poczynań władzy.
Inny powód to wprowadzenie na tych terenach dyktatury pt stan klęski żywiołowej. Dlaczego ludzie którzy pozostali w N. Orleanie strzelajš do migłowców, które dostarczajš im czystš wodę do picia i jedzenie?! Może to jest tylko uboczna misja tych maszyn za cel jest inny. Ludzie nie sš głupi i nie odrzucaliby pomocy jeli byłaby to prawdziwa pomoc. Trzeba być mocno zdesperowanym by w takiej sytuacji nie chcieć czystej wody do picia.
Jeszcze inny powód to to co od dluższego czasu działo się w tamtych okolicach a o czym media sobie milczały. Wszystko co żyło uciekło z tych okolic. Zarówno ryby w morzu i rzekach a także dzikie ptactwo i inne zwierzęta. Co się tam dzieje?? Co ich władza chce ukryć przed ludmi? Dlaczego chcš usunšć z tych terenów wszystkich i nie wzbudzać przy tym paniki? Może faktycznie Gaja planuje w tamtych rejonach jaki pokaz swoich możliwoci jak to napisał Remigius. Powodów może być wiele i prędzej czy póniej się o nich dowiemy.
|
|
|
Nie musi nikt wywoływać kataklizmów były od zawsze, to że jest ich teraz więcej to nic dziwnego, planeta musi jako zwalczać wirusy :D
|
|
|
sami zreszta jej w tym wydatnie pomagamy:) w zagladzie nas samych,ale co tam,raz sie zyje i raz umiera....chociaz tutaj zdania moga byc podzielone:)
|
|
|
Mam nadzieje że teraz już pójdzie z górki, kataklizm za kataklizmem i pożegnamy się z materializmem =)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |