| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Nieśmiertelność | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
|
Moim zdanie to tylko kwestia czasu żeby można poprzez manipulacje kodem dna przedłużyć życie ludzkie do nieskończonoci. Organizm ma takie możliwoci.
Jak mylicie jaki by to mogło mieć wpływ na ludzkoć, czy wy chcielibycie żyć wiecznie?
|
|
|
Mi się już nudzi a ty o wiecznoci gadasz, chyba bym oszalał.
|
|
|
zycie wieczne w ludzkim ciele na naszej planecie jest raczej niemozliwe,z chociazby tak blahego powodu jak przeludnienie,liczba urodzen nie bylaby rekompensowana liczba zgonów i co wtedy>?
|
|
|
Wladcami Swiata sa teraz bardzo sedziwi juz ludzie : Rockefeller i Rothschild.
Jezeli oni umra, to znaczy, ze niesmiertelnosci jeszcze nie osiagnieto.
Ja uwazam, ze nigdy niesmiertelnosci sie nie osiagnie.
|
|
|
wilku, a co to jedna ziemia jest we wszechswiecie?
gosiu nawet gdyby osiagnięto to myslisz ze podzielono by się ta informacjš z wszystkimi ludzmi?
|
|
|
Cos Ty !!! Na pewno byloby to trzymane w wielkim sekrecie.
Dlatego pilnuje tych dwoch najwazniejszych dziadkow : Rockefellera i Rothschilda.
Nie pokazuja ich nigdzie i nie mowia o nich w ogole. Trzeba ich sledzic w "drugim obiegu". To jest bardzo wazne !!!
|
|
|
Niesšdze aby było możliwe uciec mierci ale już teraz jest możliwe wysmyknšć się staroci bo naniš jest rada!!!!! Przeczytałem w jakim naukowym pisemku że człowiek starzeje sie bo w komurkach czy w DNA (niejestem pewien) jest jaka nić odpowiadajšca za obumieranie, naukowcy usuneli tš nić i wszystko ok, ale by z całego człowieka usunšć te niteczki życia by im nie starczyło a tak wogule gdyby ludzie nie umierali a nowi by się rodzili było by przeludnienie za z drugiej strony można wydać jakš ustawe mówišcš o usuwaniu wszystkich w wieku 100 lat i było by sprawiedliwie...(???)
|
|
|
Ja uważam że niemiertelnoć nie ma sensu, ponieważ nastšpi na naszej planecie przeludnienie, a poza tym przecierz nasza dusza będzie żyć wiecznie, a życie na Ziemi to tylko poczšteka naszego życia. Niektórzy ludziem męczš się żyjšc na Ziemi, dlaczego więc mieliby żyć wiecznie ???
|
|
|
szuineg nie strasz ;-), to by było tragiczne i dla samych ludzi i dla wiata.
|
|
|
a moze DNA przechodzace w twoje przyszle pokolenia jest rodzajem niesmiertelnosci
|
|
|
czemu tragiczne, gdyby istnial sposób na wieczne zycie, okazałoby się kto tak na prawde wierzy a kto nie. Ci którzy wierza że po mierci co jest i że nasze życie na ziemi ma jakis sens nie musieliby stawać się niemiertelnymi - odchodziliby. A kto by chciał mógłby żyć wiecznie i ewentualnie sam podejmowalby decyzję o odejciu.
Moim zdanie gdyby istnial sposob na niesmiertelnosc to wielu by z niej skorzystalo a umieraliby tylko mocno wierzacy w boga i zycie po smierci, az w koncu nikt by nie wierzyl.
|
|
|
Ja tam jestem niemierdzielny od 3 tysięcy lat w swoim sarkofagu szczelnie zamkniętym z NIKIM się moim smrodkiem niedziele!
|
|
|
Lo0lz a co ja mam powiedzieć?? Wprawdzie nie codzień miało się okazję podglšdšc Kleopatre oglšdać zniszczenie Rzymu przez plemiona Wandali i budowe piramid. Ależ mam bagaż wspomnień hehe ]:->
[%sig%]
|
|
|
Niemiertelnoć wydaje się być super wizjš, ale mnie nie do końca zachwyca bo...NA CO TO KOMU?!- to by było bardzo nudne. ale fajnš rzeczš jest istnienie możliwoci ucieczki przed starociš - ciało i umysł 'wiecznie' młode - brzmiałoby zachęcajšco chyba dla każdego, ale pod warunkiem że kiedy człowiek po prostu by zmarł(np. po 90) np.we nie wyglšdajšc młodo(nie koniecznie super pięknie i bez operacji plastycznych), a niemiertwelnoć(tysišclecia i takie tam) niech zostanie w ksiškach i filmach.
|
|
|
Ogranizm nie jest w stanie żyć niemiertelnie... niektóre osoby na tym forum majš bujnš wyobranie i stawarzajš sobie jakie imaginacje... Żałosne :/
|
|
|
Widocznie nie wszyscy znajš swój organizm , jego możliwoci i naturalny proces starzenia.
|
|
|
szuineg,moze i nie jedna jest ziemia podobna do naszej w kosmosie,ale myslisz,ze one sobie tam puste kraza po orbitach roznych slonc?W wiekszosci sa raczej zamieszkane,wiec pozostalaby kolonizacja i podbijanie tych planet na siłe.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |