| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pomoc za pomoc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
|
Witam !!!
od jakiego czasu interesuje się magiš, horoskopami, wróżbami,urokami.Widze czasami to czego inni nie widzš już od dziecka...
znam wiele uroków i zaklęć...jeżeli potrzebujecie pomocy w jakiejkolwiek sprawie piszcie.
Ja natomiast poszukuje osób które umiejš rzucać zaklęcie zmieniajšce nastawienie człowieka i uczucia i odczyniać uroki.
Za każdš pomoc zrewanzuje się napewno.
[%sig%]
|
|
|
nie wiem co mam robić, ostatnio straciłam prace,rodzice się na mnie złoszczš, krytykujš. Mam koszmary senne a wszystko to jak wprowadził się do nas sšsiad, którego syn dziwnie się zachowuje i mówi mi codziennie,że co mi sie danego dnia wydarzy,
Co mam z tym zrobić?
czy mogę jako uwolnić się od tego?
prosze Cie pomóż mi i doradz...
[%sig%]
|
|
|
widze że to niedługo się skoczy.Sęk tkwi że problemy,które się tobie przytrafiły skupiły się za bardzo na tym chłopaku.
Jeżeli po tygodniu nic się nie zmieni napisz do mnie a postaram ci się pomóc, ale na to muszę mieć troche czasu.
[%sig%]
|
|
|
Proszę spójrz w mijš przyszłoć co mnie czekatylko jesli cos złego to mnie za bardzo nie strasz.Dziekuje.
Mogę Ci osobicie postawić horoskop numerologiczny ale musisz mi na maila betty222@gazeta.pl podać imię z chrztu nazwisko panienskie oraz dokładna datę urodzeniaAhai napisz ze jestes z forum .Pozdrawiam.
|
|
|
Od 5 lat jade na psychotropach. Probowalem kilka razy rzucic z mizernym skutkiem. Jakie sa dla mnie wiatry przyjacielu? Czy to dobry czas na zmiany?
|
|
|
kto by pomylał, taki dobry chłopak a jedzie na prochach. Zrób sobie sesje z użyciem jakiej magicznej rolinki (muchomorek) to ci da do mylenia.
|
|
|
do hipolita,
słuchaj nie moge Ci tego od razu powiedzięc...ale mam probe opisz mi twojš sytuacje a postaram ci się pomóc, napisz na maila.
Nie widze u ciebie tak złego losu, tylko to zależy także od Ciebie
[%sig%]
|
|
|
do szuineg,
słuchaj ty chyba jeste bardzo samotnym człowiekiem, mam rację????
nie masz pojęcia o chorobach psychicznych,,,,
[%sig%]
|
|
|
Tak masz rację, bardzo samotnym. Czasem nie widzę sensu istnienia na tym wiecie, bo mnie nikt nie rozumie, a ja staram sie rozumieć wszystkich.
A pojęcie o chorobach psychicznych mam bardzo duże (10 letnie dowiadczenie).
I uwierz mi że faszerowanie się pigułkami produkcji ludzkiej jest gorsze niż trwanie w chorobie. Gdy podłożem choroby jest psychika to nie ma co szukać ratunku w chemii, prędzej w rozmowie z kim kompetentnym, lecz takich brakuje.
A gdy nie ma nikogo kto ci może pomóc sš rolinki które dajš dużo do mylenia.
Próbowałem róznych rzeczy i powiem tak: lsd - pomaga na jaki miesišc, ganda pomaga na 24 godziny - dlatego to jest złudna pomoc bo trzebaby popać w nałóg, wywar z muchomorków - jakie 3 miechy spokoju, a najlepsza na razie okazała się magiczna szałwia (jak ktos jest w temacie to wie o jakš chodzi) - przeżycie mistyczne dajšce wiele do mylenia i otwierajšce nowe drogi.
Ale to wszystko daje siłe do życia wród tej całej zwierzyny tylko na jaki czas, trzebaby zmienić mylenie ogółu a to już wykracza poza ludzkie (przynajmniej moje) możliwoci. Bo gdy staram się kogo uwiadomić najczęciej słyszę: tak masz rację, oczywicie. Ale po chwili oni o wszystkim zapominajš, bo to przecierz sš majaki wariata, a tu wiat czeka, trzeba zarabiać pienišdze i martwić się o siebie, a reszta niech sobie radzi sama.
|
|
|
witaj madlen chcialem abys odezwal się do mnie moj nr gg 4145135 Pozdrawiam
|
|
|
hmmm ja też mam dowiadczenie w chorobach psychicznych, niektóre wypływajš niestety wbrew naszej woli - nie bede podawać nazw bo nie w tym rzecz,
częć z tych chorób ma podłoże biologiczne, u chorego zaburzona jest równowaga neuroprzekaników w mózgu, przede wszystkim dopaminy, a także innych...
niektórych nie da się wyleczyć. efektem tych pewnych braków sš włanie różne patologie - trudnoci przystosowawcze,zaburzenia osobowoci, dziwacznoć w zachowaniu, astenia i inne.
Włanie wtedy gdy występujš takie braki nie wystarczy sama psychoterapia bo przyczyna tkwi głębiej - w mózgu i niestety trzeba brać leki.
Sš i takie przypadki - które znam osobicie, że wmawiajš sobie choroby psychiczne i biorš leki, choć tak naprawde potrzebna jest im rozmowa
i tylko to.
[%sig%]
|
|
|
Hej madlen
potrzebuje pomocy, chciałbym wiedzieć co powinienem zrobić gdyż moja dziewczyna poroniła a kiedy pewna jasnowidz przewidziała nam 4 dzieci,
dziewczyna nie chce już być w cišży gdyż boi się ze znowu poroni i straci dziecko.
prosze mi powiedzieć czy mamy jakie szanse?
prosze pisać na maila
[%sig%]
|
|
|
jest nawet taka jedna objawiajšca się prowadzeniem dialogu sam z sobš.
Można podejrzewać też prowokacje, ale tu musiałby się wypowiedzieć znawca w tej kwesti niejaki lolek do kwadratu.
i tylko to.
|
|
|
ludzie za bardzo mylš o swoich chorobach i wogóle o sobie więc dlatego chorujš
[%sig%]
|
|
|
znam bardzo dobrze schizofreników i wiem że ta choroba nie jest uleczalna a leki jedynie otępiajš
[%sig%]
|
|
|
to jest tylko przypadek że królewska, poza tym w dzisiejszych czasach nie ma to z tym nic wspólnego
[%sig%]
|
|
|
najbardziej otepiajacy jest cynizm. szczegolnie w wykonaniu osob , ktore poniekad marza o odnowie tego swiata.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |