Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pomoc za pomoc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45

Witam !!! od jakiegoœ czasu interesuje się magiš, horoskopami, wróżbami,urokami.Widze czasami to czego inni nie widzš już od dziecka... znam wiele uroków i zaklęć...jeżeli potrzebujecie pomocy w jakiejkolwiek sprawie piszcie. Ja natomiast poszukuje osób które umiejš rzucać zaklęcie zmieniajšce nastawienie człowieka i uczucia i odczyniać uroki. Za każdš pomoc zrewanzuje się napewno. [%sig%]

nie wiem co mam robić, ostatnio straciłam prace,rodzice się na mnie złoszczš, krytykujš. Mam koszmary senne a wszystko to jak wprowadził się do nas sšsiad, którego syn dziwnie się zachowuje i mówi mi codziennie,że coœ mi sie danego dnia wydarzy, Co mam z tym zrobić? czy mogę jakoœ uwolnić się od tego? prosze Cie pomóż mi i doradz... [%sig%]

widze że to niedługo się skoczy.Sęk tkwi że problemy,które się tobie przytrafiły skupiły się za bardzo na tym chłopaku. Jeżeli po tygodniu nic się nie zmieni napisz do mnie a postaram ci się pomóc, ale na to muszę mieć troche czasu. [%sig%]

Proszę spójrz w mijš przyszłoœć co mnie czekatylko jesli cos złego to mnie za bardzo nie strasz.Dziekuje. Mogę Ci osobiœcie postawić horoskop numerologiczny ale musisz mi na maila betty222@gazeta.pl podać imię z chrztu nazwisko panienskie oraz dokładna datę urodzeniaAhai napisz ze jestes z forum .Pozdrawiam.

Od 5 lat jade na psychotropach. Probowalem kilka razy rzucic z mizernym skutkiem. Jakie sa dla mnie wiatry przyjacielu? Czy to dobry czas na zmiany?

kto by pomyœlał, taki dobry chłopak a jedzie na prochach. Zrób sobie sesje z użyciem jakiejœ magicznej roœlinki (muchomorek) to ci da do myœlenia.

do hipolita, słuchaj nie moge Ci tego od razu powiedzięc...ale mam proœbe opisz mi twojš sytuacje a postaram ci się pomóc, napisz na maila. Nie widze u ciebie tak złego losu, tylko to zależy także od Ciebie [%sig%]

do szuineg, słuchaj ty chyba jesteœ bardzo samotnym człowiekiem, mam rację???? nie masz pojęcia o chorobach psychicznych,,,, [%sig%]

Tak masz rację, bardzo samotnym. Czasem nie widzę sensu istnienia na tym œwiecie, bo mnie nikt nie rozumie, a ja staram sie rozumieć wszystkich. A pojęcie o chorobach psychicznych mam bardzo duże (10 letnie doœwiadczenie). I uwierz mi że faszerowanie się pigułkami produkcji ludzkiej jest gorsze niż trwanie w chorobie. Gdy podłożem choroby jest psychika to nie ma co szukać ratunku w chemii, prędzej w rozmowie z kimœ kompetentnym, lecz takich brakuje. A gdy nie ma nikogo kto ci może pomóc sš roœlinki które dajš dużo do myœlenia. Próbowałem róznych rzeczy i powiem tak: lsd - pomaga na jakiœ miesišc, ganda pomaga na 24 godziny - dlatego to jest złudna pomoc bo trzebaby popaœć w nałóg, wywar z muchomorków - jakieœ 3 miechy spokoju, a najlepsza na razie okazała się magiczna szałwia (jak ktos jest w temacie to wie o jakš chodzi) - przeżycie mistyczne dajšce wiele do myœlenia i otwierajšce nowe drogi. Ale to wszystko daje siłe do życia wœród tej całej zwierzyny tylko na jakiœ czas, trzebaby zmienić myœlenie ogółu a to już wykracza poza ludzkie (przynajmniej moje) możliwoœci. Bo gdy staram się kogoœ uœwiadomić najczęœciej słyszę: tak masz rację, oczywiœcie. Ale po chwili oni o wszystkim zapominajš, bo to przecierz sš majaki wariata, a tu œwiat czeka, trzeba zarabiać pienišdze i martwić się o siebie, a reszta niech sobie radzi sama.

witaj madlen chcialem abys odezwal się do mnie moj nr gg 4145135 Pozdrawiam

hmmm ja też mam doœwiadczenie w chorobach psychicznych, niektóre wypływajš niestety wbrew naszej woli - nie bede podawać nazw bo nie w tym rzecz, częœć z tych chorób ma podłoże biologiczne, u chorego zaburzona jest równowaga neuroprzekaŸników w mózgu, przede wszystkim dopaminy, a także innych... niektórych nie da się wyleczyć. efektem tych pewnych braków sš właœnie różne patologie - trudnoœci przystosowawcze,zaburzenia osobowoœci, dziwacznoœć w zachowaniu, astenia i inne. Właœnie wtedy gdy występujš takie braki nie wystarczy sama psychoterapia bo przyczyna tkwi głębiej - w mózgu i niestety trzeba brać leki. Sš i takie przypadki - które znam osobiœcie, że wmawiajš sobie choroby psychiczne i biorš leki, choć tak naprawde potrzebna jest im rozmowa i tylko to. [%sig%]

Hej madlen potrzebuje pomocy, chciałbym wiedzieć co powinienem zrobić gdyż moja dziewczyna poroniła a kiedyœ pewna jasnowidz przewidziała nam 4 dzieci, dziewczyna nie chce już być w cišży gdyż boi się ze znowu poroni i straci dziecko. prosze mi powiedzieć czy mamy jakieœ szanse? prosze pisać na maila [%sig%]

jest nawet taka jedna objawiajšca się prowadzeniem dialogu sam z sobš. Można podejrzewać też prowokacje, ale tu musiałby się wypowiedzieć znawca w tej kwesti niejaki lolek do kwadratu. i tylko to.

ludzie za bardzo myœlš o swoich chorobach i wogóle o sobie więc dlatego chorujš [%sig%]

znam bardzo dobrze schizofreników i wiem że ta choroba nie jest uleczalna a leki jedynie otępiajš [%sig%]

ja tez tak jak ty znam bardzo dobrze siebie.

do szuineg nie rozumiem twojej wypowiedzi [%sig%]

Tak bywa z królewskš chorobš.

to jest tylko przypadek że królewska, poza tym w dzisiejszych czasach nie ma to z tym nic wspólnego [%sig%]

najbardziej otepiajacy jest cynizm. szczegolnie w wykonaniu osob , ktore poniekad marza o odnowie tego swiata.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.