| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Manuskrypt z Peru | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
czy kto czytał ksišżki redfielda
niebiańska przepowiednia
dziesiate wtajemniczenie
tajemnica szambali
to jest co !!!!
serdecznie polecam
jest tam dziesiatki odpowiedzi na nasze pytania
|
|
|
szambala to ''legendarne '' podziemne miasto -państwo znajdujšce się pod Tybetem
w którym żyjš od tysiacleci ......no włanie
sięgnij po ksišżkę
mareno .pl
lub inna księgarnie int
sztuka z wysyłkš ok 30 pln .
pozdro
p.s.
ksišżki sa bestsellerami , przeczytałem wiele hitów ale te trzy ksiażki kładš wszystko
|
|
|
noooooom to nie tylko miasto ale również dostęp do innych wymiarów . Tam odbywajš się Realne Kontakty . Od Szambali cišgnš się korytarze chronione przez Strażników ! owe korytarze ciagnš się Siatkš pod Ziemiš , zostały stworzone wg. licznych żródeł przez Cywilizacje Pozaziemska , sš połšczone z Największymi miejscami mocy tj. Egipt , Machu Pichu , Angor Wat , itd ... głównie najwięcej wejć znajduje się na Terytorium Stanów Zjednoczonych oraz Meksyku i Ameryki Południowej w okolicach Limy - Peru . O Szmabali pisze Mr. Rampa w ksišżce "Eremita" nie wystawiajšc Szamabali na bezporedniš odsłonę , że to o nich chodzi ! Tam też znajduje się dojcie do Kryształu w jšdrze Ziemi , o którym bardzo gęsto opisuje Bruce Moen w swych podróżach poza Ciało oraz w Pamięci R.A Monorea . Redfield pięknie i logicznie dodaje nowe szczególy w swej pierwszej ksišżce opisujšc Stopnie Wtajemniczeń jakie dostšpi Ludzkoć z chwilš wkroczenia w Nowš Erę dla Całego wiata ! od siebie dodam iż przezyłem Spotkanie z Opiekunem Duchowym i sobš Samym z Przyszłoci 3 - krotnie ! . Ludzkoć się połšczy a wszelkie dogmaty religijne legnš w gruzach gdy odsłoni się Prawda o Nas i naszym wspólnym Przeznaczeniu ! Nowe Jeruzalem oznacza Fundament Nowej Wiary która oparta będzie o połšczenie wszystkich dostępnych Filozofii , Wyznań i Religi w Jednoć krótko mówišc . Odbyłem podróż do owego miasta ... oto kopia owego Dowiadczenia z mej ksišzki :
LISTOPAD 2004
3 Listopada : ....... „TAJEMNICA RĘKOPISU i UKRYTE MIASTO”
Sen zaczšł się w Niewielkim miasteczku położonym wokół gór , w dolinie . Piękne rednie miasteczko , nie wiem dlaczego w nim się znalazłem . Pamiętam że przybyłem do niego w Celu Odkrycia Tajemnicy .. tylko tyle wiedziałem na poczštku . Znalazłem się w jednym z Budynków których było parę w tym miasteczku . Tam szzbierali się ludzie i miejscowa ludnoć . Stałem przy wejciu patrzšc się na ludzi .. z kim rozmawiałem o samochodzie . Prosiłem jakš osobę ( nie pamiętam płci) , o Pomoc . I wtedy pojawiła się piękna kobieta wyglšdem przypominajšca 20 letniš dziewczynę . Kiwnęła do mnie rękš .. podszedłem .
„Pan chce dostać się Poza miasto Słyszałam , mogę panu pomóc włanie wybieram się w tamtš stronę”
Wsiadłem do jej samochodu i pojechalimy kawałek poza miasto . Zatrzymała się przed mostem . Wysiadała i powiedziała „Proszę za Mnš , to tędy Pokaże Panu”..
Zeszlimy z pagórka obok mostu .. to był Wiadukt ( Dziwne!!!) . Gdy Znalazłem się pod mostem , Wiaduktem .. nastšpił przeskok .
KLIK.
Jestem Sam na pagórkowatym wzgórzu . Piękne Miejsce . Widzę z niego w oddali miasteczko z którego dotarłem tutaj ! . Patrzę się na Chmury . Niebo jest Piękne . Powala swoim Obrazem . Chmury zaczynajš się formować jak do Deszczu , burzy . Rozglšdam się za schronieniem i dostrzegam wczeniej nie widocznš Latarnię a za niš Pasmo Gór . W mojš stronę kroczy swobodnym krokiem Starszy męszczyna , wyglšda na Badacza , Naukowca . Witam się z nim . A on mówi „widzi pan te chmury , musimy się schronić” . Faktycznie Chmury zaczynajš się Potęgować ..Kłębić w Większe Obłoki , sš Sine , jak od bólu . Męszczyzna prowadzi mnie pod Wieżę. Jest Zamknięta . Zaczyna szukać jakiego innego do niej wejcia . Odkrywa Skrzynkę , tak jak takie na korki . W niej jest Broń i dziwny nabój . Mówi że sprawdzi czy faktycznie będzie Burza lub deszcz . Pokazuje mi dziwny pocisk . Tłumaczy że go wymylił , by móc przewidywać zmiany pogodowe . Ładuje Broń i wystrzeliwuje w niebo . Pocisk w powietrzu zamienia się w Małš Kulę Energii która Wznosi się Dotykajšc prawie Kłębiastych Chmur .. po czym traci wysokoć i swobodnie opada w dół przygasajšc .. tracšc energie . Męszczyzna zwraca się do mnie Twarzš i mówi „No i po Burzy , wišzka Energii wystrzelona blisko chmur nie wykryła Zaburzeń czy zmian pogodowych , teraz proszę za mnš Panie Aurelianie”
Robi mi się Dziwnie .. zaczynam Staje się wiadomy .. mylę we nie . Zastanawiam się ... o co tu chodzi , skšd zna moje imię . Nieważne podšżam za nim . Nagle !!!
Dostrzegam schodzšc z pagórka Częć Piramidy , takiej jak w Egipcie . Niemożliwe skšd ona tu się znalazła , przecież tu sš góry , przed chwilš widziałem latarnie . Patrzę się na Piramidę ... i dostrzegam Planetę NIBIRU .. Wyłania się zza czubka piramidy . Mówię to jemu .. on Tłumaczy że Zaczšł się Proces Transformacji . Ale jeszcze nie Ostatecznej . I potwierdził , że to Planeta Nibiru i prawdziwa piramida a nie wytwór mej wyobrani . Niebo na jej tle jest Piękne , Całe Czerwone miejscami przechodzšce w róż i pomarańcz . Patrzę pod stopy .. stoję na podłożu z Marmuru , Płyty czyste niczym szkło , to chyba nie marmur .. dziwny materiał . Idziemy dalej i wtedy unoszę głowę . Przede mnš Ukryte Miasto łšczšce Wszystkie Cywilizacje Gromadzšce wszystkie Budowle które Uznawane sš Za Dzieła i Skarby wszystkich kultur . Tłumaczy mi ... „Widzisz Co czego inni mogliby ci pozazdrocić , a to dlatego ponieważ zostałe Wybrany !!! by przekazać ludziom o miejscu na Ziemi które czeka na Wybranych . Tu w Przyszłoci powstanie Nowa Cywilizacja która da poczštek Nowemu Życiu przebudzonemu ze Snu” . Wpadam w Szok ! Dlaczego Ja ?
Przecież nic wyjštkowego we mnie nie ma ?!!! . On prosi by szedł za nim dalej .. idziemy mijamy Budowle tj. jak w Meksyku , Egipcie , Peru , Indiach .. znam je doskonale . Patrzšc się na nie .. widzę że Zostały Stworzone w Tym miejscu od niedawna . Faktycznie Wyczuwam mowę Tego Miejsca .. One Czekajš na Nowych Ludzi , by m óc zjednoczyć Wszystkie Religie i Cywilizacje . To mnie przerasta , czuję takie Emocje , Uniesienie ... idziemy dalej ... dochodzimy do Strumyka w którym płynie Czysta woda . Zatrzymujemy się przed pniem który jest przejciem na drugš stronę tego Strumienia . Mówię temu męszczyznie że znam to miejsce , ze kiedy w nim tu byłem . On na to tak ..”wiem zaraz spotkasz się z kim kogo dawno nie widziałe”
KLIK..
Siedzę z męszczyznš którego nie wiem skšd ? !!! dobrze znam . Choć widzę go po raz pierwszy .. Siedzimy na tym pniu moczšc stopy w Czystym Górskim Strumieniu .
Opowiada mi – „Dawno się nie widzielimy Arielu .. w tym miejscu , nie wiem czy pamiętasz Został Odkryty Pierwszy Rękopis .. odkryta została pierwsza Tajemnica .. minęło od tamtej chwili sporo czasu” . Wskazuje mi na drugi brzeg .. widzę góry które otaczajš piękne Roliny nienaturalnej wielkoci . tłumaczy mi że włanie w tamtym miejscu rozpoczšłem Wędrówkę ku Celowi . Mówi dalej a ja słucham go zza partym Tchem „Wiesz Dlaczego Tu Jeste Teraz po raz kolejny ?” . Odpowiadam
„By Co Odkryć Poznać prawdę odkrywajšc to co” . On – „Tak”!!!
Mówi dalej – „By odkryć Ostatniš Tajemnicę przed Ludmi , masz im dużo mówić o tym co widzisz , dzięki temu przybliżasz ich ku Prawdzie którš Ty już Poznałe. Teraz Odkryjesz Ostatniš Tajemnicę , i będziesz Wolny jak to miejsce w którym się znalelimy” . Pamiętam że potem żartowalimy . Był Sympatyczny i Miły jak mało kto . Czułem że jest Mi Bardzo Blisko , tylko nie wiem skšd ?!!! .
KLIK... Pożegnałem się z nim i przewodnikiem który mnie doprowadził do tego miejsca .. przekroczyłem Strumień wchodzšc w Dolinę otoczonš górami poród której rosły Wspaniałe Roliny .Obudziłem się ...
|
|
|
K...wa, co za p..jeb to pisał! Tršci sekciarskim badziewiem. Potem goć na pewno odleci na komecie.
Leczyć się a przynajmniej zaczšć czytać bajki o krasnoludkach - sš bardziej prawdopodobne!!!!!!
|
|
|
Mam te wszystkie szambale, czekajš w kolejce na przeczytanie.
Dariuss
A "Ty dokonasz przemiany wiata" Ghala znasz?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No no andromeda, tylko pogratulować komentarza...ja także czasem miewam dziwnie i nie zrozumiałe sny i nie widzę powodu do mieszania mnie z błotem z tego powodu...ale nie o tym miałem...
Całkiem niedawno niło mi się pomieszczenie pełne jakich urzšdzeń, w którym siedzieli naukowcy( nie pytajcie mnie skšd to wiem, poprostu wiem, jak to w snach bywa :)). W pocie czoła nad czym pracowali i debatowali, nie rozumiałem języka choć wiedziałem, że mówiš po hebrajsku...o__O. W pewnym momencie jeden z tych ludzi co krzyknšł po czym reszta do niego podbiegła, oglšdali co i zaczęli niemal skakać z radoci. Po chwili wszędzie widziałem wielkie, białe spadajšce pióra...i nad każdym z tych naukowców pojawiła się postac z wielkimi skrzydłami, postac miała 4 twarze a w ręku wielki lnišcy miecz. Radujšcy się ludzie zdawali się nie widzieć tych postaci. W jednej chwili każda z nich uniosła swój miecz do góry po czym zamachnęła się na stojšcego przed nim mężczyznę...i wiedziałem, że odcięli im głowy mimo iż wczeniej się obudziłem.
Andromeda co powiesz na to? Kolejna sekta?...
|
|
|
Andromeda hehehe pajaca z siebie robisz zarzucajšc sekciarstwo . Czytaj między wierszami , poznaj człowieka i dopiero wtedy wycišgnij opinie co o nim sšdzisz .
Jeli czytałe bajki o krasnoludkach nie przerywaj dobrze tobie idzie .. włanie zaczšłe latać na puentcie swej iluzji . No mam nadzieje ze sie zrozumielismy i wez to obróc w żart nie bioršc do siebie .
Pozdrawiam Andromeda !
ps.
Tempus ciekawe to co miałe very Ciekawe ! i rzeczywiscie Aktualne patrzšc na Iran ktory zabrał sie do pracy nad broniš Jšdrowš . Sšdzę że mogłe dowiadczyć Wizji Anioła Apokalipsy . Aha Andromeda nie odbierz ze jestem kocielnym chłopaczkiem hehe sugerujšc się mymi wypowiedziami ;) sš rzeczy i cuda które jedni widzš inni w bajkach czytajšc .
|
|
|
no rzeczywicie chłopak się nie popisał wnikliwocia -o andromede chodzi
a
Dariuss
A "Ty dokonasz przemiany wiata" Ghala znasz?
nie znam napisz oso chosi
pozdro
bibhalll@wp.pl
|
|
|
pierwsze przesłanie mówi o tym , że zbiegi okolicznoci nie sš przypadkami , tylko konkretnymi znakami by odnależć drogę do prawdy o sobie
odpowiednio interpretowane , ukazuja nam nas i nasze życie zupełnie w innym wiatle
.....
pozdro
|
|
|
a podstawa jest korzystanie z energii ródła
a nie odbieranie jej innym
wszelkie konflikty polegaja włanie na walce o energię
energia ródła polega na temperamentnym obdarzaniu miłociš wszelkiej natury naszej planety , ta energia do nas wtedy od razu wraca w zmienionej piekniejszej formie
korzystajac na dłuzszš metę z energii naszych ukochanych ,najblizszych osób , sprawia że je osłabiamy a póniej następuje ostra walka o wšska pule energii
i polega to na walce o władze typu : moja racja , mój sposób jest lepszy -rób tak jak ja mówie itd...
prostym przykładem aboru energii jest kłótnia , rZucanie słuchawka telefonu , zjoby ,
szantaże , zastraszanie itd
łapiecia to ??
polecam ksišżkę -tam odkryjecie nowy wiat , który żyje wród nas
a jest niczym wspaniała podróż do wiecznego szczęcia i ''pełnych bateryjek '':))))
|
|
|
dariuss - bardzo ladna, ciekawa wypowiedz, z ktora sie zgadzam w 100%. Na poczatku nie bylo nic (ani czasu, ani przestrzeni), wiec nie wiadomo jak oznaczyc poczatek. Poniewaz powstal czas, wiec dzieki jego istnieniu mozemy zauwazyc nieskonczonosc, wiec poczatek byl w nieskonczonosci. Z nieskonczonosci zrodzila sie przestrzen, ktora jest jak ona nieskonczona. Przestrzen nie rozumiala swojego istnienia, wiec zaczela sie manifestowac w postaci energii, ktora jest istnieniem dla siebie i poznaniem dla siebie. Ona zrodzila Nas! Ta energia jest Bog, a my niepotrzebnie walczymy o cos, co i tak kazdy ma i bedzie mial. Ta walka wyglada jak przetrwanie... ale tak nie jest. To tylko strach wytwarza takie zludzenie. Tak naprawde strach jest czyms naturalnym, poniewaz pojawia sie tylko tam, gdzie powstaje nowe doswiadczenie, a doswiadczenia potrzebne nam sa po to, aby poznac samego siebie, aby poznac swiat, aby poznac Boga i ostatecznie sie z nim zjednoczyc!
[%sig%]
|
|
|
wizja , wizualizacja
ludzie nie modlš się tak jak powinni
modlitwa powinna być niejako mentalnym zyczeniem
wtedy nasza wizja , jeli nosi znamiona dobra , moze zrealizować się
np uleczymy sie
lub poprostu wprowadzimy siebie i innych w dobre samopoczucie
wizja wiata to najwazniejsza rzecz , która musimy sobie przypomnieć
nasz wiat może przetrwać tylko wtedy gdy wszyscy będziemy wiedzieli ( sobie przypomnimy , przebudzimy sie ), po co
dokładnie , z jaka misjš zmaterializował się kazdy z nas
pozdro
|
|
|
Dobrze, że bełkoczecie tylko między sobš, bo to mi mierdzi new agem.
I to jeszcze jak !
Pozdrawiam nawet takich psycholi jak Wy !
|
|
|
Nie masz racji Joga z chaty.
Już niedługo bannerek z linkiem do tego forum będzie na większoci polskich stron internetowych :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
no mno niezla joga z ciebie
a moze ty byles joga z matematyki ?
gizmo kupa oto neue aksyfka for you
ciao
|
|
|
modelowanie rzeczywistoci ,mentalne podtrzymywanie Wizji Swiata
to najważniejsza rzecz
pozdro
p.s.
.....zjedzony przez inne króliki , po wygłoszeniu owiadczenia w klatce , iz zyjš w niewoli ''
|
|
|
wiele zależy od utrzymywania odpowiedniej diety , która wyklucza jedzenie mięsa i spożywaniu innych toksycznych pokarmów
które powoduja złogi , a z czasem poważne choroby
w miedzyczasie powodujšc ''obudzenie ''się mikrobów odpowiedzialnych za rozkład organizmu przy duzym jego zakwaszeniu....
nasz poziom energii drastycznie spada , co powoduje lenistwo duchowe
sprowadzajšc nasze istnienie do jedzenia i spania ( winie hodowlane :)))))
pozdro
|
|
|
Zgadza sie! Nawet w statozytnosci dostrzegli juz zaleznosci stanu ciala i ducha od sposoby odzywiania sie. Mamy w Pismie więtym zamieszczony "jadłospis" rzeczy, które możmy spożywać, a których nie. Co w tym jednak musi być:)
[%sig%]
|
|
|
Witaj dariuss i Arkadiusz K. Chcialam Wam powiedziec ze cholernie sie ciesze ze jestescie.Po przebudzeniu czuje sie tak niesamowicie "samotnie",pewnie wiecie o co mi chodzi :)))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |