Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2029
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

dzisiajsze wydanie faktu , za 25 lat asteroida ma uderzyc w ziemie , po czym maja byc tsunami , troche ludzi ma zginac . NEI WIERZYLBYM W TO DYBY NIE FAKT ZE NOSTRADAMUS PRZEPOWIEDZIAL KONEIC SWIATA NA ROK 2029 ;/

jasne

czytajcie fakt, będziecie głupsi, ten szmatławiec chętnie widziałbym pod wodami oceanów... Nie warto przywišzywać uwagi do dat, stanie się to szybciej lub póŸniej ale kres tej beznadziejnej cywilizacji (której przykładem obrzydliwoœci sš takie brukowce jak Fakt czy SE) już nadchodzi...

Zajebioza... sceptycznie odnoszę się do takich przpowiedni i oczekuje tego samego od was....

Każdy kiedyœ musi umrzeć, czym tu się przejmować, pomyœl, że jutro może Cię potršcić samochód, albo ktoœ napaœć i zabić. No cóż trudno, takie życie.

Te tematy o końcu œwiata już mnie nudzš.Podajcie jeszcze ze dwadzieœcia dat końca œwiata jak 2006,2012,2029 Jedna Wielka Parodia

ja w te przepowiednie nie wierze boo np w życiu mojej babci już z 6 razy powinien być koniec œwiata.ufole pewnie zniszczš meteoryt.

poki co jest to jeszcze meteor (jesli w ogole jest) [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Najpierw zginiemy w 2011 Black Joke

hipebartek modl sie zeby meteoryt udezyl w twoje miasto zebys sie nie meczyl

Prędzej czy póżniej i tak to nastšpi .My(ludzie od samego poczštku) robimy wszystko aby sie zniszczyć i czy zginiemy on broni,skażonego œrodowiska czy przy...w nas kometa to efekt jest ten sam.Zyję już prawie 4 dziesištki na tym łeż padole i prawie co roku ktoœ coœ twierdzi.Jedyne wyjœcie to nie reagować na takie wymioty i żyć dalej

1999,2000,2012 a teraz 2029!Ciekawe jaka data jeszcze się pojawi! [%sig%]

Satine jesli twojej daty œmierci nie ma w fakcie , to znaczy że masz umyz zęby i zapi .. do roboty :)) poza tym próba z Tempel była planowana przez kilka lat , a nikt o tym nie wiedział daty sa nieistotne , liczy się przeczucie

Ja niemoge...wy o macie problemy...Co za różnica kiedy będzie koniec œwiata? I tak wszyscy umrzemy prędzej czy póŸniej. Nie ma sensu sie zamartwiać! Ja tam leje na to jak zgine byle szybko i w miare bezboleœnie ale znajšc moje szczęscie...Ide oglšdać Happy Tree Friends! [%sig%]

Taaaa...Wy nie wierzycie, ale... pare dni temu mówili w wiadomoœciach, że przelatuje obok ziemi meteoryt. Leci on KOŁO a nie na ziemie więc byliœmy bezpieczni, ale... mówili też, że w 2029 roku będzie o wiele groŸniejszy meteoryt, bo leci on prosto na ziemie, a do tego te przepowwiednie...Aż mnie ciarki przechodzš.

"i tak wszyscy umrzemy prędzej czy póŸniej" wszystko ulega zmianie tu uleganie iluzji takich-œmakich obrazów przyszłoœci .. można obudzić się z rękš w nocniku zapominajšc o tu-teraz reakcję buduje złożonoœć zaistniałych w 'teraz' akcji .. tak jak 'teraz' wynikło ze złożonoœci akcji przeszłych aby ujrzeć obraz potrzebna jest pewna perspektywa oglšdu łšcznie z przyjrzeniem się szczegółom

Mówili ze 2012.SCHAIZ!!! Głupoty do szesciana

zara 25 +2006 = 2031 :))))) poza tym Fakt należy do jakiegos nastepnego przedstawiciela rasy jaszczurów z kręconymi pejsami :))))

jezeli mysliscie ze to co napisal fakt, to bzdury, to wejdzcie sobie na strone NASA sama sie przekonacie ze to prawda, w 2029 ominie nas ta kometa, ale 2036 chyba uderzy,

Przewidywli tez na 2000 2012 na 6666 i na 3067 aha jeszcze na 06.06.06 i co ... BIG G
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.