Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Neandertalczyk ???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Wczoraj miałam dziwnš przygodę. Otóż na gg rozmawiałam z człowiekiem, który podawał się za NEANDERTALCZYKA. Najpierw spytał, czy jestem osobš o otwartm umyœle i czy jestem w stanie uwierzyć w rzecz nieprawdopodobnš. Mówił:"hmm, jakby tu zaczšć, może od mocnego uderzenia - jestem neandertalczykiem (przynajmniej tak nas okreœla wasza nauka).tak my żyjemy, tylko wy o tym nie wiecie (a przynajmniej większoœć z was).ci którzy wiedzš dšżš tylko do jednego - do naszej zagłady.jakies 20 000 tyœ lat temu (dokładnie nawet my nie wiemy) wybuchł konflikt pomiędzy nami a wami, skończyło się totalnš zagładš nuklearnš (z przekazów wiemy że broń nuklearna była wtedy na wyposażeniu nawet pojedyńczych jednostek - więc wyobraŸ sobie skalę ataku)terminacji..." Mówił też że,"wczeœniej z tego co wiemy żyło się nam (tylko nam - to my jesteœmy LUDMI) bardzo nieŸle, ale doszliœmy do poziomu w którym nie było nikogo kto wykonywałby proste prace i mieliœmy dylemat.już wiele czasu wczeœniej wielka rada zabroniła tworzyć inteligentnych maszyn w zwišzku z tym że wczeœniejsze eksperymenty owocowały zawsze buntem maszyn, na szczęœcie one nie mogły nas krzywdzić więc uciekały - tak rozsialiœmy sztuczne życie po galaktyce.zanim tworzyliœmy maszyny mieliœmy możliwoœć tworzenia istot żywych - zbliżacie się do tego - genetyka.lecz był zakaz tworzenia istot ze œwiadomoœciš którš tworzy taki specjalny układ genów.dla zabawy "naukowcy" tworzyli rózne zwierzštka do zabawy o róznorodnych kształtach, kolorach, rozmiarach itp.lecz zwierzęta były tylko zwierzętami i nawet takie z rozwiniętymi kończynami chwytnymi (ręce) nie były w stanie się nauczyć nawet prostych czynnoœci (przy odrobinie szczęscia zajmowało to treserom mnustwo czasu).no i to był dylemat, czy znowu prubujemu ze sztucznymi tworami, czy sprubujemy zrobić sobie podludzi do pracy.postawiliœmy na podludzi i tu zaczyna się wasza historia..."Jak myœlicie, czy ten człowiek ma shizofremię, faktycznie może być prawdziwy, czy może to jakaœ sekta ???

Niech podda się baddaniu DNA, to się wyleczy ze schizy :D

Sekta... naprawdę, w sektach dajš różne zadania np. zrywanie reklam, naklejanie naklejek, itp. w tym podawanie się za neadertalczyków :D:D

Simonus, ale on musi się ukrywać, i jeżeli poda się badaniom DNA, to ci którzy chcieli ich wytępić, zabijš go =]

pewnie naczytał się o neandertalczykach i w ogóle...a skoro musi się ukrywać - to nie powinien mieć komputera :P

Jak byłem mały to myœlałem, że jestem robotem :D

w jajo cie robil kolezanko

Za niedługo na necie będzie można znaleŸć całš rozmowę :D. Będzie opisana: "Patrzcie jak ludzi w konia można robić" :D

Historia ciekawa i wbrew pozorom wcale nie tak bajkowa jak to niektórzy sugerujš. Obecny człowiek dumnie zwany homo sapiens (przez siebie oczywiœcie) nie zasługuje na to miano. Jest nieudanym modelem "produkcyjnym" wyposażonym w cały zestaw dziwnych fobii i zachowań. Dla Ziemi lepiej by było gdyby zakończył swój żywot w okresie "przedprodukcyjnym" ponieważ zawierał wady niemożliwe do usunięcia. Przy tak olbrzymim potencjale cišgle mamy strach przed tym co inne, nowe, nietypowe itd. Kiedy wreszcie te ludziopodobne istoty zwane homo sapiens (co brzmi durnie!!!) zrozumiejš , że siła tkwi w różnorodnoœci? Im więcej żyjšcych obok siebie gatunków tym lepiej. Z miłš chęciš poznałbym inne gatunki ludzi w tym i Neandertalczyków. Na Ziemi miejsca jest doœć dla wszystkich. Och nie dla wszystkich!!! Dla jednej grupy miejsca brak!!! Dla wszelkiej maœci fobów nie ma tu miejsca.

sam to wymyœliłeœ. Bardzo łatwo to wywnioskować po budowie twoich zdań. eh.... pozdr.

ja widziałem wczoraj takiego goœcia w galerii łódzkiej.koleœ miał ze 2 i pół metra

o przepraszam widzialem plejadana

No właœnie chyba wiktor, bo neandertalczyki wysokie nie sš chyba, krępe były niby choć teraz nie wyglšdajš. Bo potomkowie neandertalczyków nadal żyjš pod postaciš aborygenów, czyli rdzennych mieszkańców australii. Neandertalczyk i aborygeni majš wspólš cechę różnišcš ich od ludzi - bródke. Aborygenom bliżej do neandertalczyka niz do ludzi.

Wyjaœniło się więc. Anita gadała z aborygenem na gg :D

Ten "Neandertalczyk" opowiedzial ci bajke z której,przy odrobinie szczęœcia powstał by dobry film s-f ;-))

serrio nie wiem myœlę że goœciu chciał cię w coœ wrobić robił sobie jaja z ciebie!! to jest nie logiczne to co on mówi przecierz ewoluacja musiałaa go zniszczyć !! to jest nie możliwe żeby był neandertalczykiem.

Przez kilkadziesišt tysięcy lat współistniały na Ziemi 2 gatunki ludzi: homo sapiens neanderthalensis i homo sapiens sapiens. Ostatnio na podstawie analizy DNA rozstrzygnięto, że oba gatunki nie mieszały się ze sobš. A zatem neandertalczyk wyginšł bezpotomnie - był œlepš uliczkš ewolucji. widzisz to jest nie możliwe.

hehehe... zainspirowalas mnie... chyba kogos znajde i mu nawkrecam na gg :D

to pewnie byl moj byly..on by ci wkrecil wszytsko nawet ze juz umarl:))) [%sig%]

a tak wogle to jest gdzisw necie taka teoria mowiac o tym z e juz nie zyjemy tylko jeszcze o tym nie wiemy....tylko ja nie moge tego znalesz , gdyby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o link... [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.