Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy tarot jest wiarygodny??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

Witam! chiałabym aby tuataj wypowiadały sie osoby , które znajš sie na tym zagadnieniu oraz te, które chiałayby czegos na temat tarota się dowiedzieć mnie nurtuje pytanie na ile ten sposób wróżenia jest wiarygodny ?? i ile z was stawiało kieds sobie juz tarota...liczę na jakieœ posty i w miarę możliwoœci o rozsšdne odpowiedzi ...pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. ...."Uœmiech to połowa sukcesu"!

nie zawsze, tarot często bawi się wróżšcym, gdy ten (wiem z własnego doœwiadczenia) zbyt się mu uprzyksza ;-)

Tym razem ja to napiszę... :) Tyle już było na ten temat...

Jest wiarygodny, i to nawet BARDZO WIARYGODNY !!!!

Jestem znawca w tym temacie i ci powiem ze jest wiarygodny na tyle na ile sama wierzysz w te bujdy hehe [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Lolek ty pedał jesteœ !!! Morda w kubeł, bo zaraz Edwarda naœlemy na ciebie - szykuj odbyt, jak bedziesz takie farmazony wypisywał !!!

i tyle.

Tarot " prawdę powie" tak samo jak diabelec!

Jest zadiablony!

Lechu o ile dobrze pamietam nie bylo dla ciebie polecenie "daj glos piesku", wiec stul pape i idz warowac pod stol gdzie twoje zasrane miejsce [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

To jest czy nie???????

Oczywiœcie, ze jest!:)

:) remigius wiec powiedz mi czy osoba która dopiero zczyna się uczyć stawiac tarota czy stawia go wiarygdnie jak to sprawdzić?

Lativio.... Generalnie z kazda dziedzina zycia i nauki jest tak. Kazdy moze przyswoić sobie wiedze. Niestety nie kazdy póŸniej osišga mistrzostwo. Jeœli chcesz poznac moje zdanie, napisz do mnie na adres tom40gda@wp.pl na to, by byc dobrym tarocista nie wystarczy sama wiedza. Napisz mi co Cie tak NAPRAWDE nurtuje, a ja odpisze Tobie, z tym, ze bedzie to tylko i wyłšcznie MOJE zdanie..... Pozdrawiam.... :)

czy nie wszyscy jeszcze wiedzš że tarot jest zakodowanym jezykiem antykoœcielnym , stworzonym przez konspirację w obawie o szykany ?? pozdro

Ja uważam że tartot to tyle wart co odbezpieczony granat w ręce...Szajze zawleczken! Bzdury panie i tyle...jak uwierzysz że ci sie coœ uda zmajstrować to może sie uda. Jak to ujoł mój kolega zapytany o leczšce właœciwoœci œwietych Ÿródeł...To tak jak byœ się napił Galicjanki. Siła umysłu. [%sig%]

No na ile ten stawiany przez Igora sparawdza sie wam????

Mi się sprawdził w 100%, wszystko było i jest jak napisał. Zresztš wiele razy kożystałam z wróżek, a wszędzie trzeba było daty urodzenia podawać, zdjęcia przynosić a w dodatku w kółko płacić a tutaj nic. Proste pytanie prosta odpowiedŸ bez cudów i ciemnych pokoji oraz jakichœ œmierdzšcych zapachów.

kasiu a jak długo czekałas az sie sprawdzi?????

Hmm... tarot to nic innego jak nasze oczekiwania i obawy... to nasza interpretacja zdarzeń połšczona z wczeœniejszš wróżbš... Ale podchodzšc nieufnie do wróżby muszę przyznać, że wróżby Igora sprawdziły mi się w 3 na 3 - 100% skutecznoœć... Aż teraz się boję pytać...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.