| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy tarot jest wiarygodny?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
|
Witam! chiałabym aby tuataj wypowiadały sie osoby , które znajš sie na tym zagadnieniu oraz te, które chiałayby czegos na temat tarota się dowiedzieć mnie nurtuje pytanie na ile ten sposób wróżenia jest wiarygodny ?? i ile z was stawiało kieds sobie juz tarota...liczę na jakie posty i w miarę możliwoci o rozsšdne odpowiedzi ...pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
...."Umiech to połowa sukcesu"!
|
|
|
nie zawsze, tarot często bawi się wróżšcym, gdy ten (wiem z własnego dowiadczenia) zbyt się mu uprzyksza ;-)
|
|
|
Tym razem ja to napiszę... :)
Tyle już było na ten temat...
|
|
|
Jestem znawca w tym temacie i ci powiem ze jest wiarygodny na tyle na ile sama wierzysz w te bujdy hehe
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Lolek ty pedał jeste !!! Morda w kubeł, bo zaraz Edwarda nalemy na ciebie - szykuj odbyt, jak bedziesz takie farmazony wypisywał !!!
|
|
|
Lechu o ile dobrze pamietam nie bylo dla ciebie polecenie "daj glos piesku", wiec stul pape i idz warowac pod stol gdzie twoje zasrane miejsce
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
:) remigius wiec powiedz mi czy osoba która dopiero zczyna się uczyć stawiac tarota
czy stawia go wiarygdnie jak to sprawdzić?
|
|
|
Lativio....
Generalnie z kazda dziedzina zycia i nauki jest tak. Kazdy moze przyswoić sobie wiedze. Niestety nie kazdy póniej osišga mistrzostwo. Jeli chcesz poznac moje zdanie, napisz do mnie na adres tom40gda@wp.pl
na to, by byc dobrym tarocista nie wystarczy sama wiedza. Napisz mi co Cie tak NAPRAWDE nurtuje, a ja odpisze Tobie, z tym, ze bedzie to tylko i wyłšcznie MOJE zdanie..... Pozdrawiam.... :)
|
|
|
czy nie wszyscy jeszcze wiedzš że tarot jest zakodowanym jezykiem antykocielnym , stworzonym przez konspirację w obawie o szykany ??
pozdro
|
|
|
Ja uważam że tartot to tyle wart co odbezpieczony granat w ręce...Szajze zawleczken! Bzdury panie i tyle...jak uwierzysz że ci sie co uda zmajstrować to może sie uda. Jak to ujoł mój kolega zapytany o leczšce właciwoci wietych ródeł...To tak jak by się napił Galicjanki. Siła umysłu.
[%sig%]
|
|
|
Mi się sprawdził w 100%, wszystko było i jest jak napisał. Zresztš wiele razy kożystałam z wróżek, a wszędzie trzeba było daty urodzenia podawać, zdjęcia przynosić a w dodatku w kółko płacić a tutaj nic.
Proste pytanie prosta odpowied bez cudów i ciemnych pokoji oraz jakich mierdzšcych zapachów.
|
|
|
Hmm...
tarot to nic innego jak nasze oczekiwania i obawy... to nasza interpretacja zdarzeń połšczona z wczeniejszš wróżbš...
Ale podchodzšc nieufnie do wróżby muszę przyznać, że wróżby Igora sprawdziły mi się w 3 na 3 - 100% skutecznoć...
Aż teraz się boję pytać...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |