Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Bush zamierza atakować Iran
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 94

Coœ mi się zdaje, że mr bush się tym razem przeliczy, kiedyœ pewna pani polityk porównała Busha do Hitlera... Ciekawe co o tym myœlicie? Bo mi się wydaje że owa analogia jest bardzo trafna. Bush też lubi kłamstwo i wojny. Ma swojego goebelsa (jak jego sekretarz stanu się nazywa?) itp. ---------------------------------------------------------------------------- "a ja mam w dupie ten owczy pęd, tę mentalnoœć ćmy (...) czy chcesz iœć ze mnš, tylko powiedz", tak mówił nie potępiał, nie przymuszał, przekonywał, przekonywał, lecz interes nigdy nie pozwolił sługom jego naœladować łagodnoœci tej" /*www.pigment.art.pl*/

Condoleezza Rice czytaj kondonira rajs:-D

A wczeœniej był Colin Powell czytaj kolin pała:-D

Chyba tak szybko nie zaatakuje Iranu, bo brakuje mu wojska. Ma klopoty z rekrutacja zolnierzy do sluzby czynnej.

polecam bardzo nowy mumer czasopisma NEXUS , sa tam bardzo ciekawe artykuly wlasnie o planie ataku na iran oraz o grozbie upadku dolara . inne tez ciekawe

nio to sa paranormalne rzeczy

Ja tam nic nie mówie, ale jak komuœ puszcza nerwy... http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2868487.html Araby to nerwowe takie sa.

Niech sobie lepiej zbombarduje tajny oœrodek izraelski Divon na pustyni Negev,w którym jak się przypuszcza izrael ma około 200 głowic nuklearnych. http://www.bbc.co.uk/worldservice/images/2004/04/20040421115527dimona203.jpg

pomylka hitler to byl fanatyk perfekcjonista nie lubail dzikich imprez i wlasnie zaklamania a bush lubi to cale gowno. bush to zmija wystarczy popatrzec na ten jego debilny usmieszek pewnosci nie ma on nic wspolnego z zabojczym wzrokiem hitlera. ten pierwszy lubil wladze dla utrzymania porzadku (to jego jedyne pozytywna cecha) ten drugi lubi burdel zeby zatuszowac swoje klamstwa wlasne urojenia obchodza go bardziej od dobra narodu (przeciwienstwo do hitlera-wlasnie dlatego hitler nie mial rodziny zeby nie kolidowala z dobrem narodu byl swirem ktory chcial stworzyc niebo jednym zabijajac drugich .bush to totalny kretyn bo on ma wszystkich w dupie dla niego licza sie tylko wlasne interesy).

trochę sie mylisz, hitler posługiwał się kłamstwem na codzień, porzšdek? czy mordowanie niewinnych ludzi uważasz za "robienie porzšdku" albo znęcanie się? Dla mnie hitler to był ochydny człowiek tak samo jak bush, obydwoje sš beznadziejni. Między tymi dwoma panami można postawić znak równoœci spokojnie dodajšc że busha ogranicza tylko (jeszcze) społeczeństwo ale to łatwo mu będzie zmienić manipulujšc opiniš publicznš i straszšc terroryzmem itp. Zauważajšc beznadzieje busha nie można usprawiedliwiać kogoœ tak bezwzględnego jak hitler.

damianes czytałeœ mojego emaila?

a nawet odpowiedziałem

To chyba pomyliłeœ adres bo nic niedostałem:-(

odpowiedziałem na ten z którego wysłałeœ mogę wysłać ponownie

No wyœlij na re-ligio@o2.pl

ja nikogo nie usprawiedliwiam i nie jestem zadnym zwolennikiem hitlera ale faktem jest ze hitler ukrywal czesciej prawde niz klamal bush za to jest klamca notorycznym.znak rownosci mozna potawic jednak pomiedzy tymi panami jezeli chodzi o ich brutalnosc ale jak na razie to tak prym bedzie wiodl hitler bo zgladzil wiele wiecej istnien niz bush.nie zapominajmy tez o ruskich debilach

Bush na pewno zaatakuje IRAN lub wykorzysta jakiœ podstęp. Być może nawet sprowokuje Iran, aby ten zaatakował Izrael. Wtedy powie całemu œwiatu że musi bronić Izraela. Jeszcze niedawno byłem po stronie Busha ale tera widze że ten człowiek wcale nie chce pokoju. Interesuje go tylko wojna i zamieszanie. Czytałem kiedyœ takš ksišżkę o ludzkiej psychice itp. Dowiedziałem się z niej że ludzie tacy jak właœnie hitler, stalin, bonaparte i inni to jednostki, które tak naprawdę okłamuja wszystkich, grajš i wykorzystujš naiwnoœć ludzi aby tworzyć zamieszanie, zagrożenie. Wtedy oni (sami organizujšc zło) stajš w obronie (oczywiœcie fikcyjnie) całego narodu. Tacy ludzie łatwo dochodzš do władzy właœnie dlatego że posiadajš takie zdolnoœci. Być może Bush to to samo. Nic nie pomogš zabiegi Œwiata, Iranu czy UE. USA i tak zaatakuje IRAN poœrednio czy bezpoœrednio. Nawet gdyby Iran zlikwidował całoœć swojego arsenału Bush wymyœli coœ innego np. że Irańczycy wspierajš Alkaidę czy coœ takiego. Ta wojna jest nieunikniona bo przecież Iran nie wycofa się z atomu (który jest w 99% wykorzystywany do celów pokojowych, a w 1% do celów militarnych ale przecież każdy kraj ma prawo do obrony. Choćby przed Izraelem, który nienawidzi IRANU i najlepiej zabrałby całš ziemię temu krajowi. Ci co œledzš politykę Busha doskonale widzš że ten człowiek cišgle szukał jakiejœ zaczepki i od poczštku swojej prezydentury tworzył wirtualne zagrożenie. Gdy jeszcze nikt nie słyszał o AL Kaidzie ten groził Rosji i kazał lotnictwu latać nad Irakiem w strefach wolnych. Wszyscy tego typu ludzie postępujš prawie w ten sam sposób. Najpierw kłamiš, a potem robia zament. Niestety tak jak wszyscy "politycy" tego typu kończš także prawie tak samo. I w tym przypadku Bush "przejedzie" się na tej wojnie. Co gorsza ucierpiš niewinni ludzie. Jedynym winnym będzie właœnie Bush. Trudno, ludzkoœć jest naiwna i łatwowierna i nie wycišga wniosków z przeszłoœci.

Słyszę tylko Bush to Bush tamto chociaż niecierpię tego typa to zastanówcie się trochę nad tym co piszecie,przecież gdyby tylko on sam za tym stał(wywoływaniem awantur i zamieszania) to długo by się nieutrzymał,prawda jest taka,że ma pomagierów u siebie w rzšdzie jak i za granicš np w postaci izraela bez ich poparcia Bush niewiele by zdziałał.

zgadza się. Bardzo trafna uwaga. Przypomnij sobie jakich "pomagierów" miał hitler, stalin czy bona parte. Takich samych jak on. Tacy ludzie jak Bush w mgnienu oka widzš kto im ufa, a kto nie. Jego pomocnicy sš wręcz zachipnotyzowani wiarš w to co mówi ich przywódca. Np. nie wiem czy wiesz ale najlepsi współpracownicy hitlera byli zarazem jednymi z najlepszych ojców i posiadali super spokojne rodziny. To dowód na to że hitler widział co można im wmówić i uwalniał w nich poczucie bezkarnoœci na to co im kazał. Każdy człowiek może dokonać rzeczy strasznych ale się broni przed tym i hamuje. Pomocnicy hitlera mieli wmówione że to co robiš jest dobre więc nie ma się czego bać. To samo teraz. Przeœledz nominacje na najwyższe stanowiska w armii, policji itp. po przejęciu władzy przez Busha.

dodajmy jeszcze ze za bushem stoi cała komercyjna maszyna to nie jest tylko jeden człowiek
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 94
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.