Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kaszel bez powodu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

ja ok 3 miesięcy kaszlałem niby z powodu uczulenia na pyłki kwitnšcych traw.ale trawy przecież nie kwitły!nie byłem też chory.latałem z mamš po różnych lekażach i nikt nie wiedział co mi dolega. ?

zwyczajnie jestes chory biegunke tez miewasz bez powodu????

to nie forum medyczne:))) malutka pomyłka :))) lekarzach:))

nie byłem wtedy chory.przypuszczam że to chaarp.bo w nocy wszystko ustawało

zalosne... [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Wybacz Wiktorze, ale podpisze się rękami i nogami pod wypowiedziš lolka.

jeju pisz to w najdluzszym watku a nie zasmiecasz forum

chaarp-------------zas cos nowego

HAARP jest w stanie wywolac kazdy stan niedomagania czlowieka !!!! Trzeba wlasnie zwracac uwage na to, czy cos sie dzieje okresowo i czy wystepuje podwyzszona temperatura. To jest bardzo wazne !!!!

temperatur była normalna więc to haarp

Temperatura była normalna więc to haarp, zesrałem się w majty, a że kibla nie było to musiał haarp zrobić. Ludzie, haarp nie ma możliwoœci techniczych by œledzić pojedyncze jednostki 24/7 bzdury wam różne przychodzš do głowy. Komputer mi nie działa, a pewnie haarp go zepsuł. Za chwile wybiegniecie nago na zewnštrz i będziecie wołać, że haarp was goni. To powiedzcie mi jeszcze czy œledzš was agenci, którzy majš za zadanie sprawdzać czy haarp podziałał i w jaki sposób? Jak monitorujš wyniki oddziaływań? Jakoœ to muszš robić, aby nie marnować eksperymentu. Wogóle nie chce mi się pisać już bo i tak widze jaka odpowiedŸ będzie.

Simonus poczytaj wiecej na ten temat i poucz sie fizyki. Nie pisz niczego z wlasnych przemyslen, bo sam sie zgubisz. HAARP w dzisiejszych czasach moze miec wplyw na wszystko !!!!!

no właœnie na wszystko

Pozostawiam to bez komentarza.

ja tez... <sciana>

Nie moge dla Waszego widzimisie rezygnowac ze swojej wiedzy na ten temat !!!

HAARP trzyma Goœkę przy życiu.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Uratowal raz mi zycie i moze dlatego teraz robi ze mna co chce. Kiedy szukalam zrodla ingerencji w moje cialo, najpierw zwrocilam sie w strone elektrycznosci. Moje cialo bylo naladowane duzo wiekszym pradem jak np. mojego meza. Zaczelam szukac w gniazdkach pradowych jakis dodatkowych kabli. Zawsze przed zabraniem sie do tych "badan" wylaczalam glowny doplyw pradu do domu. Kiedys zapomnialam tego zrobic. Zabralam sie za robote i mogl mnie zabic prad, ale HAARP wylaczyl caly pion w momencie kiedy mialam dotknac do przewodu. Trzasnelo i prad zostal wylaczony w calym domu. Polecialam do skrzynki i wtedy przekonalam sie, ze nie wylaczylam pradu. Jest taka mala wajcha, ktora trzeba opuscic na dol zeby odciac doplyw pradu. Jak skrecilam gniazdko, to prad wlaczyli. Uratowali mi zycie.

Haarp wyłšczył pršd. Przecież to nie jest zadna inteligenta przewidujšca istota, a tak to traktujesz. Gosia martwie się o Ciebie, bo przejawiasz wszystkie oznaki schizofeni. Def. schizofreni paranoidalnej (radze przeczytać, a nie zrobić coœ w rodzaju pfff, co on tam może wiedzieć) "Schizofrenia paranoidalna to podtyp schizofrenii, który charakteryzuje się rozbudowanym i złożonym systemem urojeń (najczęœciej przeœladowczych, wielkoœciowych, urojeń odsłonięcia i oddziaływania zewnętrznego, urojeń nasyłania i wykradania myœli, ksobnych, czasem także urojeń zdrady, pochodzenia, hipochondrycznych) oraz niekiedy nasilonymi halucynacjami (najczęœciej słuchowymi, praktycznie nigdy wzrokowymi). Częstokroć urojenia przybierajš tak skomplikowanš formę, iż stajš zrozumiałe tylko i wyłšcznie dla chorego. Oprócz powyższych objawów u chorych na schizofrenię paranoidalnš stosunkowo rzadko obserwuje się głębokš dezorganizację zachowania, niespójnoœć myœlenia, otępienie czy nieadekwatne reakcje emocjonalne, które pojawiajš się w innych podtypach schizofrenii. Czasem wydaje się wręcz, że wyłšczywszy urojenia i omamy, chory na co dzień funkcjonuje względnie sprawnie. " A więc powodzenia w walce z chorobš. nara

Może masz koklusz...? [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.