| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kaszel bez powodu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
|
ja ok 3 miesięcy kaszlałem niby z powodu uczulenia na pyłki kwitnšcych traw.ale trawy przecież nie kwitły!nie byłem też chory.latałem z mamš po różnych lekażach i nikt nie wiedział co mi dolega. ?
|
|
|
zwyczajnie jestes chory
biegunke tez miewasz bez powodu????
|
|
|
to nie forum medyczne:))) malutka pomyłka :))) lekarzach:))
|
|
|
nie byłem wtedy chory.przypuszczam że to chaarp.bo w nocy wszystko ustawało
|
|
|
zalosne...
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Wybacz Wiktorze, ale podpisze się rękami i nogami pod wypowiedziš lolka.
|
|
|
HAARP jest w stanie wywolac kazdy stan niedomagania czlowieka !!!!
Trzeba wlasnie zwracac uwage na to, czy cos sie dzieje okresowo i czy wystepuje podwyzszona temperatura. To jest bardzo wazne !!!!
|
|
|
Temperatura była normalna więc to haarp, zesrałem się w majty, a że kibla nie było to musiał haarp zrobić.
Ludzie, haarp nie ma możliwoci techniczych by ledzić pojedyncze jednostki 24/7 bzdury wam różne przychodzš do głowy. Komputer mi nie działa, a pewnie haarp go zepsuł.
Za chwile wybiegniecie nago na zewnštrz i będziecie wołać, że haarp was goni.
To powiedzcie mi jeszcze czy ledzš was agenci, którzy majš za zadanie sprawdzać czy haarp podziałał i w jaki sposób? Jak monitorujš wyniki oddziaływań? Jako to muszš robić, aby nie marnować eksperymentu.
Wogóle nie chce mi się pisać już bo i tak widze jaka odpowied będzie.
|
|
|
Simonus poczytaj wiecej na ten temat i poucz sie fizyki. Nie pisz niczego z wlasnych przemyslen, bo sam sie zgubisz.
HAARP w dzisiejszych czasach moze miec wplyw na wszystko !!!!!
|
|
|
Nie moge dla Waszego widzimisie rezygnowac ze swojej wiedzy na ten temat !!!
|
|
|
HAARP trzyma Gokę przy życiu.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Uratowal raz mi zycie i moze dlatego teraz robi ze mna co chce.
Kiedy szukalam zrodla ingerencji w moje cialo, najpierw zwrocilam sie w strone elektrycznosci. Moje cialo bylo naladowane duzo wiekszym pradem jak np. mojego meza. Zaczelam szukac w gniazdkach pradowych jakis dodatkowych kabli. Zawsze przed zabraniem sie do tych "badan" wylaczalam glowny doplyw pradu do domu. Kiedys zapomnialam tego zrobic. Zabralam sie za robote i mogl mnie zabic prad, ale HAARP wylaczyl caly pion w momencie kiedy mialam dotknac do przewodu. Trzasnelo i prad zostal wylaczony w calym domu. Polecialam do skrzynki i wtedy przekonalam sie, ze nie wylaczylam pradu. Jest taka mala wajcha, ktora trzeba opuscic na dol zeby odciac doplyw pradu. Jak skrecilam gniazdko, to prad wlaczyli. Uratowali mi zycie.
|
|
|
Haarp wyłšczył pršd. Przecież to nie jest zadna inteligenta przewidujšca istota, a tak to traktujesz. Gosia martwie się o Ciebie, bo przejawiasz wszystkie oznaki schizofeni.
Def. schizofreni paranoidalnej (radze przeczytać, a nie zrobić co w rodzaju pfff, co on tam może wiedzieć)
"Schizofrenia paranoidalna to podtyp schizofrenii, który charakteryzuje się rozbudowanym i złożonym systemem urojeń (najczęciej przeladowczych, wielkociowych, urojeń odsłonięcia i oddziaływania zewnętrznego, urojeń nasyłania i wykradania myli, ksobnych, czasem także urojeń zdrady, pochodzenia, hipochondrycznych) oraz niekiedy nasilonymi halucynacjami (najczęciej słuchowymi, praktycznie nigdy wzrokowymi). Częstokroć urojenia przybierajš tak skomplikowanš formę, iż stajš zrozumiałe tylko i wyłšcznie dla chorego.
Oprócz powyższych objawów u chorych na schizofrenię paranoidalnš stosunkowo rzadko obserwuje się głębokš dezorganizację zachowania, niespójnoć mylenia, otępienie czy nieadekwatne reakcje emocjonalne, które pojawiajš się w innych podtypach schizofrenii. Czasem wydaje się wręcz, że wyłšczywszy urojenia i omamy, chory na co dzień funkcjonuje względnie sprawnie.
"
A więc powodzenia w walce z chorobš.
nara
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |