| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy ktoś z was widział ufo nad Warszawą?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
3.08.2003 widziałem dziwny obiekt w okolicach parku Łazienkowskiego. Była godzina 18:00, kiedy spacerowałem sobie z psem. Nagle odruchowo spojrzałem do góry, i zobaczyłem coś dziwnego, nienaturalnego(jak dla nas) obiekt który, balansował, tzn. krecił się wokół własnej osi, i dziwnie zachowywał, byl mniej więcej rozmiarów małego samochodu, choć dokładnie nie potrafię stwierdzić, bo słońce przygrzewało jeszcze dość mocno. No nie wiem w każdym razie tak było, a samolot to napewno nie był....
|
|
|
Jest możliwość kontaktu w sprawie tej obserwacji proszę o odpowiedz mailem.
|
|
|
... ... ... ... masz zdjęcie? Masz film? Masz cokolwiek? Jak nie to ja widziałem latająca krowę w górach. Poszukuję kontaktu z tymi którzy też ją widzieli...
|
|
|
buahahahhahh ekhehehheehheeh uff : ) ..... bue bue bue bue - BUAHAHAHAHAHH HAHAHHAHAH : ) , A nieźle mnie rozbawiłeś ;.... )
A co do latających krów w górach ( buahahahh ) to ludzie naprawdę widzą różne dziwne rzczy pod wpływem rozrzedzonego powietrza...
|
|
|
ok to podaj maila, moj karsi@gazeta.pl!!!no i czekam
|
|
|
I jak ludzie maja sie dzielic takimi informacjami na forum kiedy czeka ich taka płytka reakcja? Mnie przynajmniej nie wyśmialiście tak niskim stylu. Jeśli ktos ma zamiar koledzy sie smiac, to po co zostawiać komentarz w ogóle? lepiej iść na piwo i sie pośmiac. Ciekawe co powiedzielibyście, jakbyście zauwazyli sami coś takiego i napisali to na forum, a ktos by zareagował w ten sposób...
[%sig%]
|
|
|
Masz rację Alfo... nieładnie jest się śmiać. Ale potrzebna jest rekacja wstrząsowa. Jak widzisz Kars poprosił mnie o e-maila i bardzo dobrze. Masz rację, że niepotrzebnie wyśmiewałem... ale zauważ jedno - jeśli nawet jest to prawda to mimo wszytsko potrzeba dowodów aby móc cokolwiek o niej powiedzieć - jeśli nie ma to można faktycznie podyskutować o tym tak samo jak o krowie latającej w górach... a poza tym Alfo to jak miałem zareagować? Płytkie reakcje są najlepsze na wykrycie prawdy...
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem... bardzo przepraszam... ale na serio potrzeba dowodów, choć nie wątpię w prawdziwość Waszych słów... mój e - mail
waszbrat@wp.pl
Pozdrowienia i jeszcze raz przepraszam:) :) :)
|
|
|
Tu nawet dowody nie pomogą. NIe chodzi o to , że ktoś zauważył ufo. To rzecz całkiem normalna, ludzie od tysiącleci zauważają ufo, ale dowody już mamy i nie chcemy więcej : )
|
|
|
Zamiast rozrzedzonego powietrza czasem dobry jest skondensowany alkohol.... ;)
|
|
|
nie no widzicie sami, ze nie ma sensu o tym pisac!!! W taki sposob zareagowali rowniez moi znajomi wiec myslalem ze na tym forum przynajmniej spotkam sie ze zrozumieniem:( nie mam na to dowodow bo nie bylem przygotowany na takie zdarzenie! Dzieki za wyrozumialosc tym nielicznym:)
|
|
|
hmm... nie przejmuj sie Kars'ie... szukaj a znajdziesz. Tutaj jak widzisz nikt tego UFO nie widział ale nie załamuj sie. jeśli widziałeś to czekaj - na pewno też ktoś widział. jeśli zmyślasz to sam o tym najlepiej wiesz... nie wymagaj od nas wiary we wszytsko co się mówi...
Pozdrwoeinia:)
|
|
|
Ja się nie śmieje , ale chodzi nam o to ,że jak juz mówiłem - dowodów jest dużo. Nie sposób uznać za wartościowe te , które naprawde są , bo oszostów jest 90 %. Gdybym ja widział ufo zahcował bym to dla siebie...
|
|
|
kur** moze to był jakis samolot nowoczesny co ty kuw** mysisz ty piz** wyruch*** ze to takie straszne to jest raczej kur** smieszne nie strarzasne matkojeb** chu*u ty idz sie jeb** szma** niewyzy** i nie pierd** farmazonuw chu* w du** wafla su*o pierdolo** ty piz** rozrucha** na cztery strony swiata
|
|
|
Zwariowana czy chora psychicznie i w dodatku niedowartościowana z kompleksami?
Nie używaj słów których znaczenia prawdopodobnie nie rozumiesz a jeśli rozumiesz to tym bardziej ich nie używaj bo są nie na miejscu...
Pozdrowienia:)
|
|
|
Czy wszyscy w Bielsku tak się nazywają??? Chyba podejme zaraz taki temat na forum. hehe....
|
|
|
jestem pod wrażeniem zwariowanej (czytaj psychicznej)! Ja nie sądziłam, że mozna tyle bluzgów użyc na raz! Może to wyzwanie, kto umie użyć więcej? A może to taka bielska gwara? W każdym razie nie chce mi sie zrozumieć sensu wypowiedzi , jeśli takowy posiada wogóle. Głęboka, że mózg sie lasuje...
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |